Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok şükür cnm gayet ii hberler bunlar yarın da ii hberler vercn inşş ...hayıt hapını sordn mu peki?

iyi canım ne güzel işte sorun yokmuş
yumurtlarsın daha

ultrasonda birşey çıkmadı ama bakalım hormonlar nasıl çıkacak. Böyle olunca yumurtlama da olmuyor ki normal reglimse yumurta nedne gelişmiyor şimdi ben 15 gün sonra yine regl olcam yumurtalamaya ve çalışmaya zaman olmayacak ki böyle nasıl gidecek. Ayda iki kanama olunca bakalım hormon çıksın bir onda da sorun çıkmazsa ben öbür reglimden sonra daha erken başlıcam ovu yapmaya.

hep beraber gebe kalcaz bigün inşallahh

İnşallah canım teker teker hepimiz verelim güzel haberleri artık yaa..

çok şükür cnm gayet ii hberler bunlar yarın da ii hberler vercn inşş ...hayıt hapını sordn mu peki?

ay sormadım canım ya zaten dr çok birşey konuşmuyor sessiz bir doktor ben durumu anlattım iki aydır geç regl olduğumu ve kanama geldiğini beni dinledi sonra muayeneye aldı hele hormon çıksın prolaktinde sorun çıkarsa o zaman sorarım. Çıkmasa da sorarım kullanmam da sakınca olur mu diye. Zaten bu hormon sağlıklı sonuçlar verecek mi şüpheliyim normalde reglinin 3. günü yapılması lazım hormonun ama ben ara kanama diye üstünde durmadım randevu da bulamadım o güne, öbür reglime kadar da bekleyemedim ama öbür reglimde bir daha giderim belki sorun çıkarsa.

inşşşşşşşşşş oflum inşşşşşşşşş
inşallah kırmızı moddan çıktım ben artık..
çalışalım bakalım ne olacaksa

canım korkma inşallah bi sorun çıkmaz ama bu prolaktin bi kere çıktı mı tamam dengede tutmak lazım.
şu hayıtı ihmal etme.
hem adetin gecikmez.
hem dengede tutarsın.

inşallah güzel haberler veririz burda..bu ay iğne yaptırcam ya bi umut var içimde sanki olacak gibi yaaa.. heyecanlıyım bakalım ne olacak..

yav şurda hastası var manyağı var
hiç düşünmüyonuz
heyecan yaptım yaaaaaaaaaa
aşkolsun sana

canım çok uzun zaman oldu prolaktin yükseleli 2009 da mı ne yükselmişti bir kere çok çokta yüksek değildir 5 ay falan ilaç kullandım düştü bir daha da yükselmedi yani hormon hep yaptırdım her gecikme olduğunda ama yükse çıkmadı hiç bir daha. Sürekli yükselse falan bunu da ona yorar hemen kullanırdım hele bir çıksın sonuçlarda ona göre bakıcam olmadı zaten reglimi olayım klomen isticem doktordan ayrıca da yumurta takibi. Birşeyler yapıcaz işte.

yav şurda hastası var manyağı var
hiç düşünmüyonuz
heyecan yaptım yaaaaaaaaaa
aşkolsun sana

canım benimm yerim ben seni. Tamam anladım herkes çok sevinecek ben hamile olunca ama bu sefer de bana kimse inanmcak yaa testlerimi falan koyarım artık doktor onaylı isteyene dr numarasını veririm arayıp adımı verin sorun derimm

Ben çıkıyorum kızlar çay yapıcam oturup dizi izleyeyim kafam dinlensin. Ne güzel kütüphanedeydim ya sekreterliğe aldılar bir bayana yardım ediyorum yoğun oluyor kafam kazan gibi geliyorum ama bu birşey değil öğrenciler gelsin canım çıkar artık inşallah pazartesi kendi yerime geçerim yaa.. Hadi görüşürüz kızlarr. İyi gecelerr.

neyse ultasonun temiz çıkmış
affedildin
evet belgelerle gelmen gerekecek bize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…