ALLAH korusun vereceksin o güzel haberi bak gerçekten hamileyim dersen inanmıcaz ozamanda
hoşgeldin
hoşbuldum ...:)
şaka maka doktora gittim kızlar. Muayene etti smear aldı canım yandı biraz normalde hiç yanmazdı. Bu dr ilk defa gittim kendi doktorum ayrılınca. Ara kanama benim reglimmiş ama normal regli değğil aslında çok erken gelen bir regli. Yumurta yok göremedi doktor. Ara kanama da kanama daha az gelirmiş ve rahim de kalın olurmuş hala yumurta olurmuş falan ama rahmim incelmiş regl sonrası gibi. Neyse rahmime baktı temiz hiçbirşey yok, akıntı da yok güzel dedi. Sol ve sağ yumurtalıklara baktı sorun yok dedi. Hormon yapalım dedi folik kullan dedi kullanıyorum dedim. Rutin hormon testlerini yazdı yanında ayrıca tokoplazma ve rubella virüsü içinde yazdı bakılsın diye bebek düşünüyorum deyince başka doktorlar hiç bu ikisine bakmamıştı. Kan verdim. Yarın çıkacak rutin hormon sonuçları arıcam dr gelmene gerek yok telde bilgi veririm sorun varsa ilaç söylerim içersin gelirsin dedi. Öbür ikisi 3 gün sonra, smear da bir hafta sonra çıkacak öyle işte en azından rahmim temiz kist falan yok çok şükür.
iyi canım ne güzel işte sorun yokmuş
yumurtlarsın daha
hep beraber gebe kalcaz bigün inşallahh
çok şükür cnm gayet ii hberler bunlaryarın da ii hberler vercn inşş ...hayıt hapını sordn mu peki?
inşallah kırmızı moddan çıktım ben artık..inşşşşşşşşşş oflum inşşşşşşşşş
ultrasonda birşey çıkmadı ama bakalım hormonlar nasıl çıkacak. Böyle olunca yumurtlama da olmuyor ki normal reglimse yumurta nedne gelişmiyor şimdi ben 15 gün sonra yine regl olcam yumurtalamaya ve çalışmaya zaman olmayacak ki böyle nasıl gidecek. Ayda iki kanama olunca bakalım hormon çıksın bir onda da sorun çıkmazsa ben öbür reglimden sonra daha erken başlıcam ovu yapmaya.
İnşallah canım teker teker hepimiz verelim güzel haberleri artık yaa..
Ay dedim bakalım ilk kim cevp yazacak acaba.. Bu da benden sizee akşam esprisi olsun. Baktım hiç kimse gün boyu özlememiş beni ceza olsun size. Ne gebeliği kız ara kanama yeni bitti zatii...doktora gittim evet gülüm..
inşallah kırmızı moddan çıktım ben artık..
çalışalım bakalım ne olacaksa
canım korkma inşallah bi sorun çıkmaz ama bu prolaktin bi kere çıktı mı tamam dengede tutmak lazım.
şu hayıtı ihmal etme.
hem adetin gecikmez.
hem dengede tutarsın.
yav şurda hastası var manyağı var
hiç düşünmüyonuz
heyecan yaptım yaaaaaaaaaa
aşkolsun sana
canım benimm yerim ben seni. Tamam anladım herkes çok sevinecek ben hamile olunca ama bu sefer de bana kimse inanmcak yaa testlerimi falan koyarım artık doktor onaylı isteyene dr numarasını veririm arayıp adımı verin sorun derimm
iyi akşamlar kızlar nasılsınızz
ben iyiyim işte yalnız başıma takılıyom :) sizi sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?