Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tartıştık biraz,geçer heralde,ağlamaktan başka bişi gelmiyo şu an elimden

cnm her evlilikte oluyor tartışmalar sen üzme kendini

inş canım benimm...

temmuzun heba oldu resmen yaaaaaaaaaa

yok yaaa uyumadı film seyrediyor hala...

cnm bence sen doktora git kan testi yaptır edamm en garantisi o bende test yapmıştım adetten 1 gün önce kırmızılık bende de oldu ama tek çizgi çıkmıştı ben hala umutluyum senden cnm
kısır yiyom la ben.
çok acıktım gündüzden yaptıydım..
la bunun adı nie kısır yaaa.
moralimi bozuo...

isoldem afiyet olsun
geçen bizde konuştuk annemle kısı birisi buldu demek adı kısır kaldı

kızlar test yaptım amaa beyaz kalan kısmında kırmızılık oluştu bozuk mu çıktı ki?????

ikinci çizgi de çıkmadı malesefff...

o zaman testin bozuk canim cünkü o bosluk olan yerde hicbirsey cikmamasi lazim..sen bence yarin kan testi yaptir sende rahatla bizde rahatliyalim sekerim

canım benimmmmmmmm

sağolun bende hepinizi seviyorum,özür dilerim ya sizinde keyfinizi kaçırdım.gözlerim görmüyo zaten artık ben çıkıyım.

iyiyim dadlımmm..
herüften para kopardımda..
yarın sosyete pazarı var burda orada yicemm bi güzel.
onun için keyüflüyüm...

Ohhh ne güsell gez dolaş bolbol bende cumartesi çıkıcam dışarı biraz makyaj malz. alıcamkocişleri batıracaz

oyle deme canim vardir hayirli bi zamani...saglikli olsun hayirli olsun gec olsun...
kızlar test yaptım amaa beyaz kalan kısmında kırmızılık oluştu bozuk mu çıktı ki?????

ikinci çizgi de çıkmadı malesefff...
hayirlisi olsun insALLAH...uzulme belki test bozuktur...
kısır yiyom la ben.
çok acıktım gündüzden yaptıydım..
la bunun adı nie kısır yaaa.
moralimi bozuo...
banada gondersene laa ayy canim cekti bende ne duysam canim cekiyor bu gunlerde:26:
yo onunla direkt alakalı değil neyse ben ütülemiyim kafanızı karşılıklı saygı mevzuu herkesin anlayışı farklı tabi
kafamiz utulenmez bacim sen yeterki iiyi ol uzme kendini...sakinlesince bosuna aglamisim dieceksin sinirli olunca insan ne yaptigini ne dedigini bilmiyor bazen uzulme
yaptım canımm...ama 2. çicginin yanında bulanık kırmızılık oluştu...

kociş uyusun resmini yüklerim sizde bakarsınızz...
su kocisinde bi uyumadi gitti

sağolun bende hepinizi seviyorum,özür dilerim ya sizinde keyfinizi kaçırdım.gözlerim görmüyo zaten artık ben çıkıyım.

iyi geceler takma kafana öfkeyle hareket etme sabah sakin kafayla konuşursunuz vur kafayı yat mışıl mışıl tatlı rüyalar

arzucum,nillacım görüşürüz arkadaşlarımm
nilla sal gitsin nen,takmaaa

dönmedi canım yaa öyle kırmızı kaldııı....

canım ozaman bence fazla idrar damlattın bende 100 lerce test yapmış biri olarak bence ya fazla idrar damlattığın için pembe kaldı yada test bozuk sen iyisimi yarın git bir kan testi daha yaptır duruma göre hareket edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…