tartıştık biraz,geçer heralde,ağlamaktan başka bişi gelmiyo şu an elimden
inş canım benimm...
temmuzun heba oldu resmen yaaaaaaaaaa
yok yaaa uyumadı film seyrediyor hala...
kısır yiyom la ben.
çok acıktım gündüzden yaptıydım..
la bunun adı nie kısır yaaa.
moralimi bozuo...
kısır yiyom la ben.
moralimi bozuo...
nasılsın tatlım
banadsa yolla bayılırım kısıra ama adı gerçekten moral bozucu
yaptım canımm...ama 2. çicginin yanında bulanık kırmızılık oluştu...
kociş uyusun resmini yüklerim sizde bakarsınızz...
kızlar test yaptım amaa beyaz kalan kısmında kırmızılık oluştu bozuk mu çıktı ki?????
ikinci çizgi de çıkmadı malesefff...
Çok alemsin yaaO kadar kısır yerim bende hiç aklıma geklmemişti bu,koptum gülmekten
Çok alemsin yaaO kadar kısır yerim bende hiç aklıma geklmemişti bu,koptum gülmekten
canım testte hata oluşmuş gibi. olmazsa yine yaparsın daha net bir sonuç almak için. ben yavaş yavaş kaçar. öptüm siziiii
Sanırım bu akşam burda hamile kalmaktan vazgeçmiş tek biri var...Canım çok sıkkın 3 senenin sonunda evliliğimiz oturdu sanarken ben kendimi kandırıyomuşum,üfürükten şeylere takılmaya devam ediyoruz biz.Çok yazık...
önemsiz şeyler bile zaman zaman önemliymiş gibi gelebiliyo..
hele hele biz bu tanımlayamadığımız ruh haline sahipken..
yani yaşanan tatsızlık her ne ise,ki sende çok önemli olmadığını söylemişsin,fazla bir anlam yüklememeye çalış olur mu..
insanlar bazen de amacını aşan sözler sarfedebiliyorlar.. önemsememeye çalışmalı..
bencede ağla nillam,rahatlarsın.. ama sonra aslında onun kanın canın olduğunu ve istemeyerek seni üzdüğünü düşün..
seviyorum seni,üzülme nolur
iyiyim dadlımmm..
herüften para kopardımda..
yarın sosyete pazarı var burda orada yicemm bi güzel.
onun için keyüflüyüm...
sevin la beni.....
(güççük emrah smilesi)
oyle deme canim vardir hayirli bi zamani...saglikli olsun hayirli olsun gec olsun...evet ben başkasından fışkırırken gördümm..
yok ben kaptırmayayımm...gecen rüyamı yorumlatmış kız kardeşim ama bu başka rüyaa ablandan kız bebek haberi alacaksınız demişti...
ama ablasın da iş yok ki
hayirlisi olsun insALLAH...uzulme belki test bozuktur...kızlar test yaptım amaa beyaz kalan kısmında kırmızılık oluştu bozuk mu çıktı ki?????
ikinci çizgi de çıkmadı malesefff...
banada gondersene laa ayy canim cekti bende ne duysam canim cekiyor bu gunlerde:26:kısır yiyom la ben.
moralimi bozuo...
kafamiz utulenmez bacim sen yeterki iiyi ol uzme kendini...sakinlesince bosuna aglamisim dieceksin sinirli olunca insan ne yaptigini ne dedigini bilmiyor bazen uzulmeyo onunla direkt alakalı değil neyse ben ütülemiyim kafanızı karşılıklı saygı mevzuu herkesin anlayışı farklı tabi
su kocisinde bi uyumadi gittiyaptım canımm...ama 2. çicginin yanında bulanık kırmızılık oluştu...
kociş uyusun resmini yüklerim sizde bakarsınızz...
biraz bekle o kırmızılık tamamen beyaza dönüşünce net sonuç belli olur
sağolun bende hepinizi seviyorum,özür dilerim ya sizinde keyfinizi kaçırdım.gözlerim görmüyo zaten artık ben çıkıyım.
aayyy yükle yaa merak ettim...
ben bi cigara yakammm....
:97::97::97:
(zıkkımın kökünü iç dediniz duydumm)
dönmedi canım yaa öyle kırmızı kaldııı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?