Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

acımadıkiii acımadıkiiii acımadıkiiii acımadıkiii....

Sana beddua edimmi isoldecim
İnşallah tez zamanda gibeğğ kalırsında mecburen bırakırsın sende megimde tez zamanda gibeğğğ kalın inşallahta bırakın sigarayı

yok tatlım yaaa 3 damla damlattımm..

ama ben bu markaya güvenmemeye başladım çünkü 3-4 tane böyle oldu...

başka markada hiç karşılaşmadım...

Sana beddua edimmi isoldecim
İnşallah tez zamanda gibeğğ kalırsında mecburen bırakırsın sende megimde tez zamanda gibeğğğ kalın inşallahta bırakın sigarayı

valla kırk yıl düşünsem bi bedduaya amiiiiiin diyeceğim aklıma gelmez..
sen bol bol et hacııım...

Selamm anniş adayları bende geleyim mi aranıza hamileyim ama geçerken uğrayı verdim topiğinize kandilde bol bol dua aldınız unutulmadınızDilerim en kısa zamanda güzel haberlerle sevinirsiniz..

duların ve iyi dileklerin için sonsuz teşekkürelr hamilelerin duası kabul olur derler inşallah

Selamm anniş adayları bende geleyim mi aranıza hamileyim ama geçerken uğrayı verdim topiğinize kandilde bol bol dua aldınız unutulmadınızDilerim en kısa zamanda güzel haberlerle sevinirsiniz..

inşallah cnm sağolasın sende hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağı alırsın cnm

valla ben tiryaki deeelim..
öle 3-4 günde bi dene falan...
herif uyuyo yanımda...
yataktayız...
eger herif o sigarayı içtiğimi görürse muhtemelen o sigarayı bana yedirir...

olsun cnm tiryaki değilsen bile bırakıver işte yol yakınken sonra daha zor olur bence
isoldenin eşiiiiiiiii isolde sigara içiyorrrrrrrrr

yok tatlım yaaa 3 damla damlattımm..

ama ben bu markaya güvenmemeye başladım çünkü 3-4 tane böyle oldu...

başka markada hiç karşılaşmadım...

Sen kafanı karıştırma bence hiç git kan testi yaptır ilk fırsatta sonucuna göre hareket edersin inşallah hamilesindir eğer deilsende erken öğrenmiş olki yeni aya başla bir an önce ama inşallah hamilesindir canım

Sabah uyanır uyanmaz ilk idrarınla yap birtanede ama en fazla iki damla yeterli oluyor fazla idrar damlatıncada pembe kalıyor bazı testler

sabahta yaparım olmadıı...

ama bebiş yok ben hissediyorumm...

agrı kesici sayesinde gecikti bu kadar düzenim bozulmasa bari..

gitti koca temmuz ayı

hoşgeldinnn

sağlıkla bebişini kucagına alırsın inş...

tşk ederiz duaların için

nasıl yapayım şeker idrar kalmadı ki :44:

dur eşim uyusun testi yüklicem kırmızılığı görün diye...
foto da belli olur inş..
su iccc bol bol
HOSGELDIN...INSALLAH...SAGOLASIN...ALLAH BEBEGINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN...ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN...AMINNNN
hayırlısı artık canımm...

sorma yaa sanki sabah ben göreve gitcem

wc ihtiyacım olursa yaparım şekerr...
testler dandik ne olsa

su ic kola ic ne warsaaa ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…