acımadıkiii acımadıkiiii acımadıkiiii acımadıkiii....
canım ozaman bence fazla idrar damlattın bende 100 lerce test yapmış biri olarak bence ya fazla idrar damlattığın için pembe kaldı yada test bozuk sen iyisimi yarın git bir kan testi daha yaptır duruma göre hareket edersin
Sana beddua edimmi isoldecim
İnşallah tez zamanda gibeğğ kalırsında mecburen bırakırsın sende megimde tez zamanda gibeğğğ kalın inşallahta bırakın sigarayı
Sana beddua edimmi isoldecim
İnşallah tez zamanda gibeğğ kalırsında mecburen bırakırsın sende megimde tez zamanda gibeğğğ kalın inşallahta bırakın sigarayı
kizlar hadi ben kactim öpüyorum sizi KOCAMAN
Selamm anniş adayları bende geleyim mi aranıza hamileyim ama geçerken uğrayı verdim topiğinize kandilde bol bol dua aldınız unutulmadınızDilerim en kısa zamanda güzel haberlerle sevinirsiniz..
Selamm anniş adayları bende geleyim mi aranıza hamileyim ama geçerken uğrayı verdim topiğinize kandilde bol bol dua aldınız unutulmadınızDilerim en kısa zamanda güzel haberlerle sevinirsiniz..
valla ben tiryaki deeelim..
öle 3-4 günde bi dene falan...
herif uyuyo yanımda...
yataktayız...
eger herif o sigarayı içtiğimi görürse muhtemelen o sigarayı bana yedirir...
edacımm bi tane daha yapsan test???
yok tatlım yaaa 3 damla damlattımm..
ama ben bu markaya güvenmemeye başladım çünkü 3-4 tane böyle oldu...
başka markada hiç karşılaşmadım...
Sabah uyanır uyanmaz ilk idrarınla yap birtanede ama en fazla iki damla yeterli oluyor fazla idrar damlatıncada pembe kalıyor bazı testler
Aminnnnnnnnnnnnnnn
valla kırk yıl düşünsem bi bedduaya amiiiiiin diyeceğim aklıma gelmez..
sen bol bol et hacııım...
olsun cnm tiryaki değilsen bile bırakıver işte yol yakınken sonra daha zor olur bence
isoldenin eşiiiiiiiii isolde sigara içiyorrrrrrrrr
su iccc bol bolnasıl yapayım şeker idrar kalmadı ki :44:
dur eşim uyusun testi yüklicem kırmızılığı görün diye...
foto da belli olur inş..
HOSGELDIN...INSALLAH...SAGOLASIN...ALLAH BEBEGINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN...ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN...AMINNNNSelamm anniş adayları bende geleyim mi aranıza hamileyim ama geçerken uğrayı verdim topiğinize kandilde bol bol dua aldınız unutulmadınızDilerim en kısa zamanda güzel haberlerle sevinirsiniz..
hayırlısı artık canımm...
sorma yaa sanki sabah ben göreve gitcem
wc ihtiyacım olursa yaparım şekerr...
testler dandik ne olsa
tabi cnm testler bir yere kadar kanda kesin çıkar
birşey daha öğrendim demek benim test te bozukmuş
yaaa bu testi de bir topikte herkes alıyordu o zaman gördüm aldımm...
ama bir arkadasında benim gibi günü gecti...aynı test pozitif verdi kanda negatifti...
baya da gecikti adeti sanırım o da kimyasaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?