Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kizlar napiosunuz

ya benim adet gormem lazim bu aralar ama goremedim daha moralim bozuldu ya.. yani cok gecikmedi.. zaten ilk adetimi tam ne zaman basladigini da anlamadim.. dusukten sonra olabilir dimi boyle seyler..

slm tatlum nasılsın?ilk adetin mi gelmedi ben tam anlayamadım bide kaçında olman gerekiyordu?

selam kizlar napiosunuz

ya benim adet gormem lazim bu aralar ama goremedim daha moralim bozuldu ya.. yani cok gecikmedi.. zaten ilk adetimi tam ne zaman basladigini da anlamadim.. dusukten sonra olabilir dimi boyle seyler..

canım hoşgeldin. Düşükten sonraki ilk bir iki ay benim düzensiz olmuştu ama herkesde aynımıdır bilmiyorum kuzum. Mevsim değişiklikleride oluyor. belki ondan olmuştur. takma biliyosun kafaya takınca dahada gecikiyor bu adet :26:

Ne basindan atmasi kiz icmicem dedim ya :)

istersen iç

slm tatlum nasılsın?ilk adetin mi gelmedi ben tam anlayamadım bide kaçında olman gerekiyordu?

ya canim benim bir ay once cok agir bir kanamam olmustu,, doktor dediki ilk adetini goruyorsun.. ama 22 sinde falan yavastan basladi ama en agir 25 inde olmustu.. ben bilmiyorum yani hangi gunden sayacagimi tam olarak.. bu aralar olmam gerek.. bi dr arkadasa sordum.. normal dedi .. kucuk capli bir dogum yasadin.. bekle dedi falan.. ama bende geriliyorum yani.. (

hmmm... bilemedim puffy cim.. antiniyotik falan da aldim ondan da olabilirr

hmmm... bilemedim puffy cim.. antiniyotik falan da aldim ondan da olabilirr

balım evet antibiyotiklerde değiştiriyor. Bu arada kilo vermen süper şahane gidiyorsun. Hayran kaldım sana. Ben çok zayıfım bu azmine hayran kaldım. inşallah o kiloları geri alıverirsin hemen bebeişin gelince

burun ameliyatımı dedi birileri
ben 2 sene önce oldum
sağlı sollu kapalıydı nerdeyse hiç hava gitmiyomuş sinüslere
hiç ağrım morarmam filan olmadı içten yaptıkları için
yeni silikon tamponlarda çok rahat pıt diye çıkıyo hemde nefes alabiliyosun
şimdi gayet rahatım

he anladım cnm bende bu ay düşükten sonra ilk adetimi gördüm bende 22sinde sonra benimde çok şiddetlendi hafta sonu doktora gittim yavaşlaması için ilaç verdi şimdi normal kanama devam ediyo.ama düşükten sonra yumurtlama tarihlerin ve adet tarihin değişebilir demişti.bide gerildikçe gelmez biliyosun

caanimmmm saolasin yaaa
ben simdi yuruyuse gidiyorum.. gorusuruz sonra yinee

aynen tatlum bende iyiki olmuşum boşuna çekmişim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…