beni başından atar gibi cevaplar verme ısırırım seni. Ben eşime bu kadar sigarayı bırak desem bırakırdı
selam kizlar napiosunuz
ya benim adet gormem lazim bu aralar ama goremedim daha moralim bozuldu ya.. yani cok gecikmedi.. zaten ilk adetimi tam ne zaman basladigini da anlamadim.. dusukten sonra olabilir dimi boyle seyler..
beni başından atar gibi cevaplar verme ısırırım seni. Ben eşime bu kadar sigarayı bırak desem bırakırdı
selam kizlar napiosunuz
ya benim adet gormem lazim bu aralar ama goremedim daha moralim bozuldu ya.. yani cok gecikmedi.. zaten ilk adetimi tam ne zaman basladigini da anlamadim.. dusukten sonra olabilir dimi boyle seyler..
Ne basindan atmasi kiz icmicem dedim ya :)
slm tatlum nasılsın?ilk adetin mi gelmedi ben tam anlayamadım bide kaçında olman gerekiyordu?
canım hoşgeldin. Düşükten sonraki ilk bir iki ay benim düzensiz olmuştu ama herkesde aynımıdır bilmiyorum kuzum. Mevsim değişiklikleride oluyor. belki ondan olmuştur. takma biliyosun kafaya takınca dahada gecikiyor bu adet :26:
istersen iç
hmmm... bilemedim puffy cim.. antiniyotik falan da aldim ondan da olabilirr
ya canim benim bir ay once cok agir bir kanamam olmustu,, doktor dediki ilk adetini goruyorsun.. ama 22 sinde falan yavastan basladi ama en agir 25 inde olmustu.. ben bilmiyorum yani hangi gunden sayacagimi tam olarak.. bu aralar olmam gerek.. bi dr arkadasa sordum.. normal dedi .. kucuk capli bir dogum yasadin.. bekle dedi falan.. ama bende geriliyorum yani..(
Benim her yazdigim etiketlere kaydolmus sanki ne la bu boyle
balım evet antibiyotiklerde değiştiriyor. Bu arada kilo vermen süper şahane gidiyorsun. Hayran kaldım sana. Ben çok zayıfım bu azmine hayran kaldım. inşallah o kiloları geri alıverirsin hemen bebeişin gelince
burun ameliyatımı dedi birileri
ben 2 sene önce oldum
sağlı sollu kapalıydı nerdeyse hiç hava gitmiyomuş sinüslere
hiç ağrım morarmam filan olmadı içten yaptıkları için
yeni silikon tamponlarda çok rahat pıt diye çıkıyo hemde nefes alabiliyosun
şimdi gayet rahatım
bende gördüm canım ilginç valla :44:
Niye boyle oldu ki sinirim bozuldu valla du bakim bu yazdiklarimda cikacak mi asagida 120 ne onu anlamadim ama
ay çok komik ya bi okudum da hepsini
ama ama ben filan yazıyo
ay çok komik ya bi okudum da hepsini
ama ama ben filan yazıyo
ben etiketi düzenle dedim. kaldırdım diyoki kaldırdıklarım için bunları siz eklediniz.ben bişey etiketlemedim ama sizde düzeldimi şimdi
kiz gamze bille yaziyodu ya ben kaldirdim onu
canim cogu duzelmis bende etiketlemedim niye oldu anlamadimda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?