Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım benim yaaa yirim kız ben seniii:125::125::125:

arada bir deliliğe vurmak iyidir
yoksa dünyanın kahrı çekilmez kafaya tak tak nerye kadar ama değilmi

kesinlikle tak tak olmuyor, yazık olan kocişlere oluyor, aman olsun o kadar da .

2 tane soğuk sandviç yiyip geldim bakkalın çırağı bile abla bu ara iştahın yerinde dedi

maşallah maşallah yarasın gebişimize

kızlar gene yedim kendimi sabah uyuyamadım kalktım 6-7 gibi makinayı çalıştırcam ama bekledim 12ye kadar perdeleri fln yıkadım temizlik toz alma vs vs.en sonda yemek yaptım 2 tane yazlık hurç çıkardım astım havalandırıyorum ama daha bi toooon şey var yeter artık ama köpüklü kahvemi yaptım geldim yanınıza

Geldikkkk ama ben bittim mahvetti beni bu bahar alejisi kendime sokaga cikma yasagi ilan ediyorum bundan sonra yuzumde kasinmaya basladi ne etcem ben ya

canım eğer kendini iyi hissetmiyceksen çıkma. Bu arada balkon bitkilerin ne alemde

Puffym cocuk dogsun 1 sene emzirdim mi ameliyat olucam karar verdim burnumda et var ve kirikmis o sebeb oluyomus alerjiye hele hamile halimle hic cekilmiyo gece bi oksuruk tuttu yarim saat bogulcam sandim

Puffym cocuk dogsun 1 sene emzirdim mi ameliyat olucam karar verdim burnumda et var ve kirikmis o sebeb oluyomus alerjiye hele hamile halimle hic cekilmiyo gece bi oksuruk tuttu yarim saat bogulcam sandim

gamze bak bunu ısrarla söylemiş oluyorum ama sigarayı bıraksan o açıdanda rahat ediceksin bak gör.

öncelikle puffy me katılıyorum o konuyu hiç açmayalım yoksa kızcam sanabende burnumdan ameliyat oldum geçen sene ocakta hatta çocuk istiyorum dediğimde ilk bunu yapmam gerek dedim çünkü çok genaydı durum hem ağır sinüzüt hem geniz eti hem burun eti vardı doktor dediki burnundan %90 nefes alamıyorsun sen nasıl yaşıyosun böyleağzımda pek matah değil malum astımneyse korka korka ameliyat oldum nefes almayı yeni yeni öğreniyorum sanki çok tuhaf acaip fark etti.burnumun kemiğine hiç dokunulmadı o yüzden hiç morarma fln olmadı .

demem o ki bi sorun varsa korkma gayet güzel hallediyolar

bende üç 4 sene önce burnumdan ameliyat oldum et var diye gittim kemikmiş meger. lokal anezteziyle kemigi kırdılar. morarma ve sisme olmadı bende. sadece bayıltmadıkları için kemigin kırılmasına kadar duydum igrenc bi andı. simdi yine tekrarladı sanırsam yine burnumdan rahat nefes alamıyorum her gece damlayla uyuyabiliyorum

cnm ya inşallah tamamen düzelirde biter .her ay yumurtlama oluyorya , döllenmeyen yumurtalarda kiste neden oluyormuş ,bende olmutu bir kere doktr öyle dedi.:26:

cnm ben gece gündüz hep tıkalıydı çok fena bi şey yaa benim o zmn için farklı bi yöntemle yapılmıştı genel anestezi oldum ama sinüzitler önce boşaltıldı sonra şişirildi fln haberlerde görmüştüm doktorumu ve bu tekniği sonra ameliyat olmaya kara verdim.ben o kadar sık bu hale geliyodumki yazın denizden çıkıyodum burnum gene tıkalı artık ilaçları ezberlemiştim o kadar yani.gece yatarken dışarı çıkarken burun spreylerin deniz suyu spreylerim olmadan çıkamazdım ama şimdi çok rahatladım gece uyanıyorum burnum açık çok şaşırıyorum

Canim benim ikisinde et var bi deliktede kirik kemik S seklinde kivrilmis tikamis agzim acik uyuyorum hep dilim damagim kuru oluyo isallah bebegin emmesi bitince olurum bende

kızlar ben bu ay hayıt çayına başlamıştım 1 gün sonra bıraktım çünkü dr.kist var dediya ne bilim hayıtta yummurtlamayla alakalı yaa belki şeyy olur diye.adetim bitsin soğan kürü yapcam şu şapşal kist gitsin diye.ama hayıtı içip içmemekte kararsızım

bi yandan da netten ev bakıyorum daha vaktim var ama anca

selam kizlar napiosunuz

ya benim adet gormem lazim bu aralar ama goremedim daha moralim bozuldu ya.. yani cok gecikmedi.. zaten ilk adetimi tam ne zaman basladigini da anlamadim.. dusukten sonra olabilir dimi boyle seyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…