canım benim yaaa yirim kız ben seniii:125::125::125:
arada bir deliliğe vurmak iyidir
yoksa dünyanın kahrı çekilmez kafaya tak tak nerye kadar ama değilmi
2 tane soğuk sandviç yiyip geldimbakkalın çırağı bile abla bu ara iştahın yerinde dedi
2 tane soğuk sandviç yiyip geldimbakkalın çırağı bile abla bu ara iştahın yerinde dedi
ayyy bu ara benim de istahim yerinde ama kocam sasiriyo sanki yilardir ac gibi yiyorm bazen kendimden utaniyorm ya kitliktan cikmis gibi saldiriyorm yemege
ohhh afiyet bal şeker olsunn yarasın bebişimize ve gebiimizee
Geldikkkk ama ben bittim mahvetti beni bu bahar alejisi kendime sokaga cikma yasagi ilan ediyorum bundan sonra yuzumde kasinmaya basladi ne etcem ben ya
canım eğer kendini iyi hissetmiyceksen çıkma. Bu arada balkon bitkilerin ne alemde
Puffym cocuk dogsun 1 sene emzirdim mi ameliyat olucam karar verdim burnumda et var ve kirikmis o sebeb oluyomus alerjiye hele hamile halimle hic cekilmiyo gece bi oksuruk tuttu yarim saat bogulcam sandim
gamze bak bunu ısrarla söylemiş oluyorum ama sigarayı bıraksan o açıdanda rahat ediceksin bak gör.
Puffym cocuk dogsun 1 sene emzirdim mi ameliyat olucam karar verdim burnumda et var ve kirikmis o sebeb oluyomus alerjiye hele hamile halimle hic cekilmiyo gece bi oksuruk tuttu yarim saat bogulcam sandim
öncelikle puffy me katılıyorum o konuyu hiç açmayalım yoksa kızcam sanabende burnumdan ameliyat oldum geçen sene ocakta hatta çocuk istiyorum dediğimde ilk bunu yapmam gerek dedim çünkü çok genaydı durum hem ağır sinüzüt hem geniz eti hem burun eti vardı doktor dediki burnundan %90 nefes alamıyorsun sen nasıl yaşıyosun böyle ağzımda pek matah değil malum astım neyse korka korka ameliyat oldum nefes almayı yeni yeni öğreniyorum sanki çok tuhaf acaip fark etti.burnumun kemiğine hiç dokunulmadı o yüzden hiç morarma fln olmadı .
demem o ki bi sorun varsa korkma gayet güzel hallediyolar
erdeyse her ay oluyo moonum
adetle birlikte gidiyo sonra ayrık otu gibi tekrar çıkıyo
bir türlü temizlenemedi gitti
bikeresinde kızıma hamile kalmazdan önce tedavi görüyorum progestan çatlatma iğnesi felan doktor dediki progestan bittikten sonra adet olmazsan geldedi gebe olma ihtimalin yüksek dedi ilaç bitti bende gelen giden yok çok umutlandım o ay herşey yolundaydı yumurta çatlamıştı vs.
bir umutla gittim doktora baktı birşey görünmüyo dış gebelik olabilir dedi sonra tahliller istedi tahlilsonucu yumurta çatlamış içine kan dolmuş kist olmuş 300 kadından 1 tanesinde olurmuş
odaa benim başıma gelmişti malesef :44:
puffym neden için karardı senin bakım
bende üç 4 sene önce burnumdan ameliyat oldum et var diye gittim kemikmiş meger. lokal anezteziyle kemigi kırdılar. morarma ve sisme olmadı bende. sadece bayıltmadıkları için kemigin kırılmasına kadar duydum igrenc bi andı. simdi yine tekrarladı sanırsam yine burnumdan rahat nefes alamıyorum her gece damlayla uyuyabiliyorum
öncelikle puffy me katılıyorum o konuyu hiç açmayalım yoksa kızcam sanabende burnumdan ameliyat oldum geçen sene ocakta hatta çocuk istiyorum dediğimde ilk bunu yapmam gerek dedim çünkü çok genaydı durum hem ağır sinüzüt hem geniz eti hem burun eti vardı doktor dediki burnundan %90 nefes alamıyorsun sen nasıl yaşıyosun böyle ağzımda pek matah değil malum astım neyse korka korka ameliyat oldum nefes almayı yeni yeni öğreniyorum sanki çok tuhaf acaip fark etti.burnumun kemiğine hiç dokunulmadı o yüzden hiç morarma fln olmadı .
demem o ki bi sorun varsa korkma gayet güzel hallediyolar
Okudum anladim icmiycim taaaammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?