sağolasın canımıniçi Allah razı olsun inş gelsin artık biliyorumki engelim yok birde rahim filminde temiz çıkarsa şükürler olsun dahada takmam kafama valla
sağolasın ferdam alttan değilde üstten baktı alttanda cuma günü bakıcak randevuyu aldık gülüm inş oda temiz çıkarda sorunsuz geçiririm çok şükür çok tşk ediyorum balım çok sağolasın
yok devam edicem başlıyorum şimdi alıcam balım eşimde daha hiçbirşey yaptırmadı diyoki prolaktin yüzünden olmamış bu tahliller sonucunda sorun çıkmazsa bir kaç ay daha deneyelim olmazsa bende giderim dedi aslında niyeti yoktudaben ikna ettim işte gülüm
selam kızlar didedmcim sen 3 lü test yaptırdınmı?ne kadardı?
sağol tatlım ya bizden 300 tl cik istediler :26:
benim izledigim bi dizi yok cnm bugun
bana gerek görmedi doktorum canım
çöşş demek istiyorum izninle soyguna mı çıkmışlar acep sorsaydın bi
iyi aksamlar kizlar
bu aksam tv de hic bisey yok bende sizinleym
oda temiz cikicak cnmm rabbimin izniyle insallh
bana gerek görmedi doktorum canım
çöşş demek istiyorum izninle soyguna mı çıkmışlar acep sorsaydın bi
bilmem didemimin aynı hastaneye gidiyoz ya dedim :) sen nekadar verdin tokatlıcaklar bizi :) başka yerde yaptırcam kabul ederse etmezse hastane bile değiştirirm cnm
hepten delirdiler he
canım madem kan sonucu iyi çıktı
bosver yaptırma dicem de sen bilirsin yine de
edicek mecbur nası etmez
ben devlet hastanesınde yaptırdıgım tahlıl sonuclarını gosterdım bısı demedı
valla kabul etsin tatlım sokakta bulmadımki 300 tl diyorlar ya yazık günah her yer 40-50 tl ye yapıyor bu kadarda olmaz yani.kan temiz dedi ama genede bir baktırıyım şimdi istediler ya bu sefer meraklanırım.sen cinsiyeti kaçıncı haftada öğrenmişitn bana daha hiç bişi demediler.
300 TL cok canım sen baska yerde yaptır içinde kalmasın
16+3 te ögrendım ben
bugün arkadaşım aradıda kızlar ne kadar doğru bilmiyorum amniyosentez yaparken kadını ve bebeğin ölümüne neden olmuşlar duydunuz mu böyle bişi.
bende duydum cnm cok kotu ya
yine kimseler yok
slm kızlar
kız herkes buradaya hürreme dalmışlardır
ben hala işteyim ya dizi filan gelmedi aklıma
nöbetçi fellan mısın nerede çalışıyorsun cnım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?