Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oda temiz cikicak cnmm rabbimin izniyle insallh

bana gerek görmedi doktorum canım
çöşş demek istiyorum izninle soyguna mı çıkmışlar acep sorsaydın bi

bilmem didemimin aynı hastaneye gidiyoz ya dedim :) sen nekadar verdin tokatlıcaklar bizi :) başka yerde yaptırcam kabul ederse etmezse hastane bile değiştirirm cnm

bilmem didemimin aynı hastaneye gidiyoz ya dedim :) sen nekadar verdin tokatlıcaklar bizi :) başka yerde yaptırcam kabul ederse etmezse hastane bile değiştirirm cnm

hepten delirdiler he
canım madem kan sonucu iyi çıktı
bosver yaptırma dicem de sen bilirsin yine de
edicek mecbur nası etmez
ben devlet hastanesınde yaptırdıgım tahlıl sonuclarını gosterdım bısı demedı

valla kabul etsin tatlım sokakta bulmadımki 300 tl diyorlar ya yazık günah her yer 40-50 tl ye yapıyor bu kadarda olmaz yani.kan temiz dedi ama genede bir baktırıyım şimdi istediler ya bu sefer meraklanırım.sen cinsiyeti kaçıncı haftada öğrenmişitn bana daha hiç bişi demediler.

bugün arkadaşım aradıda kızlar ne kadar doğru bilmiyorum amniyosentez yaparken kadını ve bebeğin ölümüne neden olmuşlar duydunuz mu böyle bişi.

300 TL cok canım sen baska yerde yaptır içinde kalmasın
16+3 te ögrendım ben

kızlar ben çıkıoyrum herkese iyi akşamlar ferdam tekrar tşkler sağolasın iyi geceler diliyorum göürşüşrüzzz

300 TL cok canım sen baska yerde yaptır içinde kalmasın
16+3 te ögrendım ben

öyle yapayım tatlım . he daha erkenmiş ozaman ancak söylerler banada.öptüm seni cnm yarın görüşrüüz sağol cevaplar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…