Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu da alttan bakılmış sanırım onun sonuçları
yumurtaların her iki yumurtalıkta görüldüğünü dağılımın normal olduğunu vs yazıyor anladığım kadarıyla
her kelimeyi anlayamadım ama herşeyin normal olduğunu kestirebiliyorum

ilacını bir gün bile içmesen prolaktin yükselmeye başlar
düşüklüğü hiç dert değil merak etme sen
gebe kalman için hiçbir engel teşkil etmiyor
gözün aydın sonuçların için de

tamam canım sağolasın tşk ediyorum devam edeyim o zaman doktora sormadan içmyi düşünmüyodum ama demekki payı yüksek gülüm

biliyorum cnm söylemiştin sen bana iyi çıkcak diye:) valla işteilk gebelik sazan gibi atlıyorum ya hastane iyi falandiye ama resmen sömürüyorlar ya. bakayım bir başka yere.
aynen cnmm artik moonda hastanede simdi dogurdu mu ki falan o sanci arasinda nasil düsüneceksem bunlari bende amma attim hee

ya tabi kuzum bende dicem azram doğurdumu acaba ,o doğurmadan doğurmam aynı anda doğurcez

ilacını bir gün bile içmesen prolaktin yükselmeye başlar
düşüklüğü hiç dert değil merak etme sen
gebe kalman için hiçbir engel teşkil etmiyor
gözün aydın sonuçların için de

anladım balım sağolsın Allah razı olsun çok mutlu oldum şuanda valla yaa üzerümden üyük bir yük kalktı 6. aydada ilk hormon testimi yaptırmıştım ozaman yokmuş sorun ondan sonra çıkmış bakıyoruzda şimdi neden kaynaklanıyo bu hormon peki gülüm

Merhaba bayanlar,yemek yedik geldik çay bekliyoruz şimdi.
Ferda,Gamze demek duydunuz öyle mi?Olsun doğumla zaten 10 gider kalanı da yavaş yavaş gider.

hahah bir filmde izlemisdim kadin kocam gelmeden dogurmam diye bagiriyordu sancilari tutmus bebek yolda halen kocamda kocam diyordu

stres hormonu
aslında süt hormonu ama stresle beraber yükselebiliyor
çok dengesiz bir hormon
çoğu zaman hiçbir neden olmadan da yükseliyor
mesela benim hipofizimde tümör var (adenom deniyor)
benimkinin yükselme nedeni buydu

Merhaba bayanlar,yemek yedik geldik çay bekliyoruz şimdi.
Ferda,Gamze demek duydunuz öyle mi?Olsun doğumla zaten 10 gider kalanı da yavaş yavaş gider.

valla takmıyorum ben artık
ilk zamanlar çok taktım
baktım bişey değişmiyor rahatım artık
giderse de gitmesse de keyfi bilir

elfim gözün aydin cnmm hicbirseyin yok masallahh
gelsin bebikkk insallah
sağolasın canımıniçi Allah razı olsun inş gelsin artık biliyorumki engelim yok birde rahim filminde temiz çıkarsa şükürler olsun dahada takmam kafama valla
sağolasın ferdam alttan değilde üstten baktı alttanda cuma günü bakıcak randevuyu aldık gülüm inş oda temiz çıkarda sorunsuz geçiririm çok şükür çok tşk ediyorum balım çok sağolasın
sen bilirsin tabi
ama bence etki ettiğine göre devam etsen iyi olur

bu arada eşin spermiyogram yaptırdı mı senin?

yok devam edicem başlıyorum şimdi alıcam balım eşimde daha hiçbirşey yaptırmadı diyoki prolaktin yüzünden olmamış bu tahliller sonucunda sorun çıkmazsa bir kaç ay daha deneyelim olmazsa bende giderim dedi aslında niyeti yoktudaben ikna ettim işte gülüm

ilk zamanlar çok taktım

en iyisi taksakda aliyoruz takmasakda
bugun is yerimde bir kadinda sen kilomu verdin dedi bende yoo 3 kilo aldim dedim
14 haftama girdim bence iyi dedim yoo aslinda hic almaman gerekiyordu dior
niye sen almadin mi hic 3 ayinda kilo dedim
kendisi 20 kilo ile bitrmis de gebeligini sinirlendim mi agzimdan gidiyor bazen böyle kelimeler sonra dan da pisman oldum dedigime.

Son düzenleme:
ilk zamanlar çok taktım

O zaman çorba tarifi vereyim
Soğanı küp küp doğrayıp kavur,ister ayçiçek ister tereyağında
Üzerine doğranmış ya da rendelenmiş havuç ve patates at biraz da öyle kavur
Tavuk suyu ya da et suyun varsa koy yoksa sade su da koyabilirsin bulyon falan koyabilirsin istersen.
Tuzunu da attıktan sonra üzerine doğranmış ıspanağı da koydun mu kaynayınca bitti işte.En son blender dan geçir ve afiyetle iç.Limonlu da içebilirsin yemyeşil hoş bir çorba oluyor.Ispanak yemeyen çocuklar belki eğlenceli bulurlar.

elfim gözün aydin cnmm hicbirseyin yok masallahh
gelsin bebikkk insallah

sen bilirsin tabi
ama bence etki ettiğine göre devam etsen iyi olur

bu arada eşin spermiyogram yaptırdı mı senin?

Allah Allah neler var başımıza gelmedikçe bilmiyoruz öğrenemiyoruz ben bu prolaktini araştırdığım videolarda duymuştum isim olarak hatırlıyorum da ne diye merak etmedim bile valla başıma geldi hayırlısı olsun çok şükür herşey normal sağolasın çok tşk ediyorum ferdam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…