hoşgeldin canım malesef pusetler çok pahalı yaa valla Allah kolaylık versin çok zor güümbende geldim hava cok guzel disari gideriz bizde birazdan
dun ogluma ilk cicisini aldim cok guzel seyler var ya kendimi zor tutuyorm biraz daha zmn gecsin ben ona neler alicm
bi de kizlar pusetler niye bu kadar pahali dun bi baktik 500 lira
çok şükür canım iyiyim
iki gündür kendimi temizliğe adadım resmen
dün lavaboları temizledim toz aldım, eşim makinayla aldı ben de sildim evi (hoş yapma ben yaparım dedi ama yapasım geldi ilk kez)
ardından izne ayrıldığımda yapmak üzere ertelediğim gardolap boşaltma işine giriştim
kışlıkları çıkardım hepsini yıkadım (gerçi bugün hala biraz yıkıyorum, şimdilik 4 makina yıkadım 1 makina daha var)
yazlıkları indirdim de hiçbirine giremicem için canım sıkıldı biraz
hep 34-36 beden
bidaha da hiç giremem heralde onlara ama yine de gözümün önüne koydum
doğumdan sonra gaza gelir zayıflarım belki
bayagi bi masraf bekliyo bizi acaba onun bi ikamesi yokmu yerine ne olabilir ki bebegi tasimak icin :44:
arabanız varsa eğer oto koltuğu almak zorundasın biliyorsundurhmm olabilir tasimak icin diye dusundum oto koltugu almak istemiyorm bundan da vazgecicem galiba gercekten pahali cok da kullanilacak bisey de degil
hoşgeldin canım malesef pusetler çok pahalı yaa valla Allah kolaylık versin çok zor güüm
oo maaşallah sana canım baya işleri yapmışın valla ama yormamaya bak kendini son zamanların bak aksilik çıkmasın Allah korsun kilo konusundadabence takılma sen verirsin (özellikle demek istemedim ama mecburen yazayım kilo vermeye ihtiyacın yok kırkbinkere maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh)sıkıntı etme bile canım Allahın izniyle doğumunu yap gel al oğluşunuda evinin tadını çıkar ohh demeyiz keyifnize hayırlısı ile
Eki Görüntüle 385569 Eki Görüntüle 385570 Eki Görüntüle 385571 Eki Görüntüle 385572 ferdam bunlarda dün akşamkiler 1. çizgiden daha koyu dimi 2. çizgi sadece kalın değil gibi tam olarak
koyulaşıyor ama olmamış hala canım
birinci çizgiyle aynı kalınlıkta ve koyulukta olması lazım
yapmaya devam
bulabilirsem eğer geri dönüşüm kutusunda falan benim ovucanlardan ekleyim sana örnek
arabanız varsa eğer oto koltuğu almak zorundasın biliyorsundur
arabanız yoksa bişey diyemem de
yasal zorunluluk yani
bebeği arabada taşıcaksan oto koltuğu şart
bir de ilk zamanlar onunla rahat taşırsın, neden düşünmüyorsun ki
yoruldum biraz ama olacak o kadar
kiloya da artık pek takılmıyorum ya
12,5 kilo almışım işte
18-20 arası alırım sonuna kadar sağlık olsun
hayırlısıyla doğuralım da
arabamiz var ben zorunlu oldugunu biliyorm da esim gerek yok diyo ama set seklinde alirsak ben almayi dusunuyorm
ceza yemekten iyidir en azindan bi kere alinacak
cezasını da geçtim de zaten bebeği kucağında mı götürüp getireceksin
hiç gvenli değil
siz bilirsiniz tabi de
travel sistem bebek arabaları diye bakarsan onlarda puset ve oto koltuğu birarada zaten
uygun fiyatlılar da var
Ben geldim kocamin yanina gitmistim ayiptir soylemesi kukuma bi agri girdi duramadim eve getirdi beni sanki yirtiliyomus gibi hissediyorum acaba acilma dedikleri bu mu ki
hamur aşı ettim sabah sabah
birazdan dışarı çıkıcaz artık
ne var ne yok batlarım canlarım gebişlerim
gamzeeeee
doktor sana istirahat vermedi mi niye durmuyosun bi yerinde
yat dinlen azıcık doğuracan erkenden
Megimmm ozledik seni yine yeni yeniden :)) topiccene misafirlige geliyoz sana hamur isleri falan ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?