Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende geldim hava cok guzel disari gideriz bizde birazdan
dun ogluma ilk cicisini aldim cok guzel seyler var ya kendimi zor tutuyorm biraz daha zmn gecsin ben ona neler alicm
bi de kizlar pusetler niye bu kadar pahali dun bi baktik 500 lira
hoşgeldin canım malesef pusetler çok pahalı yaa valla Allah kolaylık versin çok zor güüm

oo maaşallah sana canım baya işleri yapmışın valla ama yormamaya bak kendini son zamanların bak aksilik çıkmasın Allah korsun kilo konusundadabence takılma sen verirsin (özellikle demek istemedim ama mecburen yazayım kilo vermeye ihtiyacın yok kırkbinkere maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh)sıkıntı etme bile canım Allahın izniyle doğumunu yap gel al oğluşunuda evinin tadını çıkar ohh demeyiz keyifnize hayırlısı ile

bayagi bi masraf bekliyo bizi acaba onun bi ikamesi yokmu yerine ne olabilir ki bebegi tasimak icin :44:

bak sana şunu önerebilirim
kraft twist modeli
oturma ünitesi bebekken portbebe olarak kullanılıyor
büyüyünce puset oluyor
oto koltuğu da içinde
800-900 civarı fiyatı

ben neden bundan almadım
bana hantal geldi model olarak
bir de her defasında portbebeyi söküp takman gerekiyor arabaya
o şekilde katlanmıyor çünkü
ağırlığı da benim düşündüğümden fazla
memnun olan da olmayan da

bana göre portbebe çok gerekli bişey değil
eğer oto koltuğu arabay takılabiliyorsa ilk 8-9 ay onunla kullanıyorsun zaten
sonra da pusetine geçiyor direk
portbebe daha kısa süre kullanılıyor

ferdam bunlarda dün akşamkiler 1. çizgiden daha koyu dimi 2. çizgi sadece kalın değil gibi tam olarak

hmm olabilir tasimak icin diye dusundum oto koltugu almak istemiyorm bundan da vazgecicem galiba gercekten pahali cok da kullanilacak bisey de degil
arabanız varsa eğer oto koltuğu almak zorundasın biliyorsundur
arabanız yoksa bişey diyemem de
yasal zorunluluk yani
bebeği arabada taşıcaksan oto koltuğu şart
bir de ilk zamanlar onunla rahat taşırsın, neden düşünmüyorsun ki

yoruldum biraz ama olacak o kadar
kiloya da artık pek takılmıyorum ya
12,5 kilo almışım işte
18-20 arası alırım sonuna kadar sağlık olsun
hayırlısıyla doğuralım da

arabamiz var ben zorunlu oldugunu biliyorm da esim gerek yok diyo ama set seklinde alirsak ben almayi dusunuyorm
ceza yemekten iyidir en azindan bi kere alinacak

arabamiz var ben zorunlu oldugunu biliyorm da esim gerek yok diyo ama set seklinde alirsak ben almayi dusunuyorm
ceza yemekten iyidir en azindan bi kere alinacak

cezasını da geçtim de zaten bebeği kucağında mı götürüp getireceksin
hiç gvenli değil
siz bilirsiniz tabi de
travel sistem bebek arabaları diye bakarsan onlarda puset ve oto koltuğu birarada zaten
uygun fiyatlılar da var

saol cnm yardimci oldun ben biraz arastiraym

selam
doğum iznine ayrılmadan önce rapor almayı filan yazmışsınız ya
ben araştırıken bi bayanın izinden önce rapor aldığı için izinde alacağı doğum parası alamadığını okudum bi yerde.
iyice bi araştırmak lazım aklınızda bulunsun

hamur aşı ettim sabah sabah
birazdan dışarı çıkıcaz artık
ne var ne yok batlarım canlarım gebişlerim

Ben geldim kocamin yanina gitmistim ayiptir soylemesi kukuma bi agri girdi duramadim eve getirdi beni sanki yirtiliyomus gibi hissediyorum acaba acilma dedikleri bu mu ki

Ben geldim kocamin yanina gitmistim ayiptir soylemesi kukuma bi agri girdi duramadim eve getirdi beni sanki yirtiliyomus gibi hissediyorum acaba acilma dedikleri bu mu ki

gamzeeeee
doktor sana istirahat vermedi mi niye durmuyosun bi yerinde
yat dinlen azıcık doğuracan erkenden

hamur aşı ettim sabah sabah
birazdan dışarı çıkıcaz artık
ne var ne yok batlarım canlarım gebişlerim

Megimmm ozledik seni yine yeni yeniden :)) topiccene misafirlige geliyoz sana hamur isleri falan ohhh

Megimmm ozledik seni yine yeni yeniden :)) topiccene misafirlige geliyoz sana hamur isleri falan ohhh

bende özledim yeminle
artık gündüzleri evde olmuyorum ya ben,kocamın iş yerine gidiyorum,evde tıknefes olup bayılıp kalmiim diyerekten zorlan götürüyo beni..
ne korkutmuşum adamı he :86:

bıyrın gelin annem,hamur işinin ayıptır söölemesi kıralıçasını yapıyorum,yeriz içeriz ohhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…