Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mrs.who, byzglm, didemss25, su4184, ozim84, 0fLu, syncmaster, utopya06, end evribadi

Gobekte atarmiyizzz :)) gobek atarken dogururum senin evde cocumun ebe annesi olursun :)))

megim ayse&serkan vardi hatirliyomusun hamileymis gecen yazmis 578 cikmis sonucu topicden kacan eskiler giğbevvv donuyo bilmem artikkkk

Son düzenleme:
Gobekte atarmiyizzz :)) gobek atarken dogururum senin evde cocumun ebe annesi olursun :)))

megim ayse&serkan vardi hatirliyomusun hamileymis gecen yazmis 578 cikmis sonucu topicden kacan eskiler giğbevvv donuyo bilmem artikkkk

aaa hatırladım ayşeserkanıı maşallah ne güzel haber

göbek de atarız,bebek de yaparız,kariyer deee

çocuunu sevem senin bu arada

Son düzenleme:
yımırtlıyosun çatır çatır eilfcim
bugünden itibaren 3 gün halvet :2:
hadi rastgele inşallah
hoşgeldin megim nasılsın dün yapmıştım bunu halvetler olduda işte hayırlısı rabbimden inş bakalım bu ay ne olucak canım

aaa hatırladım ayşeserkanıı maşallah ne güzel haber

göbek de atarız,bebek de yaparız,kariyer deee

çocuunu sevem senin bu arada

Amannn sabahlar olmasin sev cocumu ayni bana benziyomus zati dr teyzesi ole dedi esek babasina benzemiyo :)))

hoşgeldin megim nasılsın dün yapmıştım bunu halvetler olduda işte hayırlısı rabbimden inş bakalım bu ay ne olucak canım

tamam işte bu gece ve yarın gece de halvet olsun elifcim

ben iyiyim şükür,birazdan dışarı da çıkıcaz oh izmir'de hava süper

Annoooom kurban olsunlar sana emiii
TEşekkür ederim bebeğimmmmm
DARısı isteyen herkese olsun inşALLAH...

yirin seni
kocana sööle de seni havalara atıp tutmasın çatlak
bin gibeğyim,bi sakin ol de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…