o etiketlerin durumu ne öyle ya
selammm kızlarrrrr nasılsınızzz
Kiz otur otur tuluk gibi oldum :) 18 kg boru degil ya oturmaya devam edersem 30-40 kg alacam garanti :))
bende özledim yeminle
artık gündüzleri evde olmuyorum ya ben,kocamın iş yerine gidiyorum,evde tıknefes olup bayılıp kalmiim diyerektenzorlan götürüyo beni..
ne korkutmuşum adamı he :86:
bıyrın gelin annem,hamur işinin ayıptır söölemesi kıralıçasını yapıyorum,yeriz içeriz ohhhh
ferdam diğerlerini koydum ama görmedin sanırım canım bakabilirmisin yanlış koymuşumda Eki Görüntüle 385597 Eki Görüntüle 385598 Eki Görüntüle 385599 Eki Görüntüle 385600
nabıyon yavru kuşumm :)))kiz gecen didim gormedin ciktin hemen fisliyolar bizi meggilim :))) msjlar asagiya etiketleniyo :))
citir citir hamile geldi :))
mrs.who, byzglm, didemss25, su4184, ozim84, 0fLu, syncmaster, utopya06, end evribadi
ferdam diğerlerini koydum ama görmedin sanırım canım bakabilirmisin yanlış koymuşumda Eki Görüntüle 385597 Eki Görüntüle 385598 Eki Görüntüle 385599 Eki Görüntüle 385600
mrs.who, byzglm, didemss25, su4184, ozim84, 0fLu, syncmaster, utopya06, end evribadi
Gobekte atarmiyizzz :)) gobek atarken dogururum senin evde cocumun ebe annesi olursun :)))
megim ayse&serkan vardi hatirliyomusun hamileymis gecen yazmis 578 cikmis sonucu topicden kacan eskiler giğbevvv donuyo bilmem artikkkk
nabıyon yavru kuşumm :)))
megimmmm
hoşgeldin megim nasılsın dün yapmıştım bunu halvetler olduda işte hayırlısı rabbimden inş bakalım bu ay ne olucak canımyımırtlıyosun çatır çatır eilfcim
bugünden itibaren 3 gün halvet :2:
hadi rastgele inşallah
bence bu testi yaptiginda yimirtlamissin :))
bencede öle gibi canım ama garantiolsun diye bugün yarın da halvet olsun diyorum dündü yaptığımda oldu işte bugün yarın inş hayırlısı olur
evribadi lav yu
aaa hatırladım ayşeserkanıımaşallah ne güzel haber
göbek de atarız,bebek de yaparız,kariyer deee
çocuunu sevem senin bu arada
hoşgeldin megim nasılsın dün yapmıştım bunu halvetler olduda işte hayırlısı rabbimden inş bakalım bu ay ne olucak canım
ne diyim bilemedim ki
yorma kendini yine de uzun süre ayakta kalma
ne diyim bilemedim ki
yorma kendini yine de uzun süre ayakta kalma
Annoooom kurban olsunlar sana emiii
TEşekkür ederim bebeğimmmmm
DARısı isteyen herkese olsun inşALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?