Hoşgeldin canımcım, bizimkide hareketllendi, bir ses duymayagörsün, kendini paralıyor :))
Bende ara sıra nefes almakta zorlanıyorum...
asıl sızde ne var ne yokkk nasıl gıdıyo topıkkşimdilik ailem yanımda duramıyorum evde bebiş oldugunda eve kapanacam oyle gorunuyo ya
ooooooooooooooh gezin tabi de bizide unutma cnm:) maşallah size. ben hastayım ya aceyip grip öksürük var bir haftadır mahvolduk dr ilaçta vermiyor.atlatmaya çalışıyoruz. 14 haftalıkken gittik dr gördüm dedi cinsiyeti ama kesin emin değilim dedi benim kocamda iyice emin ol öylee söyle dedi gördü bişiler bakalım bu cuma gidcem bakalım kesin söylerim artık dedi bizim dr biraz titiz ya hemen söylemiyor eşimde ondan beter bakalım inş cuma belli olcak.
valla bizde aynı son gaz devam balım az kaldı bata 10 falan var tahminen işte umutla bekliyoruz
unuturmuyum hıçç canımmmgecmışolsunnn tatlım dıkkat et kendıne havalara aldanıp hemen ince gıyınme sana dıyorum ama dondurma yıyorum habıree herseyın hayırlısı canım saglıklı olsunda kız erkek farketmıyo
inşallahhh bu sefer bebiş gelır canımmm
:)) Bende dondurmaya taktım bu aralar :)
Karadutlu cornet tiryakisi oldum, oysaki çokta sevmem onu :)
inş bebeğim doktora gittim rahimde yara varmış hormon testleim temiz prolsktin değerim düşmüş 2 ye işte sıkıntım yok bu ay ovucanda kullandım değerlendirdim birde akıntı varmış rahim ağzında işte ilaçlar verdi çok şükür akıntımda geçti söküldü bu ay umut fazla ama tabi rabbim hayırşllısını nasip eytsin
aminnn canımmmm inşallahhhh gelecek bu ay bebişşş ya artık sabırsızlandıkkk gelmesını beklıyoruzzz gilllllll gilllllll arttıkkkk bebişşşşş
hade hayırlısı canımmm inşallahhh gelecekkk bu ay bebişşş
inş canım dua et emi
ederım tabı canımmm benımm sende en az bızım kadar hak edıyonn annelıgıı ve rabbımde inşallahhh nasıp edecekkk canımm bıraz sabır gerekıyo okdar
canımmm sen aşııı oldunmuuu
dondurmamı yiyonuzzzzzzzzzzz kız maşallah ben yesem heralde hastenelik olurum yemeden şişti boğazlar
inşallah bu ay gelicek bebişinnnnnnnnnnnnnnn elifim,
ben çıkıyorum kızlar sonra gene görüşürz öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?