Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hoşgeldin canımcım, bizimkide hareketllendi, bir ses duymayagörsün, kendini paralıyor :))

Bende ara sıra nefes almakta zorlanıyorum...

hoşbulduk canımm evet bendekı aynı eee cogu gıttı azı kaldı şekerımm bebişlerın gelmesıneee ayyy cok heycanlandım yaaaa az kaldı denılınce

Hoşgeldin sevdemm.
Nasıl gidiyor, bende bazne nefes almakta zorlanıyorum, onun dışında hala tempolu yürüyebiliyorum, işte pek sıkıntım yok...

unuturmuyum hıçç canımmmgecmışolsunnn tatlım dıkkat et kendıne havalara aldanıp hemen ince gıyınme sana dıyorum ama dondurma yıyorum habıreeherseyın hayırlısı canım saglıklı olsunda kız erkek farketmıyo

:)) Bende dondurmaya taktım bu aralar :)
Karadutlu cornet tiryakisi oldum, oysaki çokta sevmem onu :)

inşallahhh bu sefer bebiş gelır canımmm

inş bebeğim doktora gittim rahimde yara varmış hormon testleim temiz prolsktin değerim düşmüş 2 ye işte sıkıntım yok bu ay ovucanda kullandım değerlendirdim birde akıntı varmış rahim ağzında işte ilaçlar verdi çok şükür akıntımda geçti söküldü bu ay umut fazla ama tabi rabbim hayırşllısını nasip eytsin

aminnn canımmmm inşallahhhh gelecek bu ay bebişşş ya artık sabırsızlandıkkk gelmesını beklıyoruzzz gilllllll gilllllll arttıkkkk bebişşşşş

dondurmamı yiyonuzzzzzzzzzzz kız maşallah ben yesem heralde hastenelik olurum yemeden şişti boğazlar

inşallah bu ay gelicek bebişinnnnnnnnnnnnnnn elifim,

ben çıkıyorum kızlar sonra gene görüşürz öptüm

ederım tabı canımmm benımm sende en az bızım kadar hak edıyonn annelıgıı ve rabbımde inşallahhh nasıp edecekkk canımm bıraz sabır gerekıyo okdar

sağolşasın gülüm benim Allah razı olsun sabrediyorum inan acelem yok yeerlki hayırlısı olsun bebeğim

canımmm sen aşııı oldunmuuu

Geçen hafta oldum canım, diğeride mayısta...

dondurmamı yiyonuzzzzzzzzzzz kız maşallah ben yesem heralde hastenelik olurum yemeden şişti boğazlar

Biz sezonu çoktan açtık canımcım, oğluşum istiyor ben istiyorsam ne olayım :))

Elif'cim, hayırlısıyla gelecek bebiş inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…