hoşgeldin canım doktoruna sordunmu hiç normalmiymiş kuzucum :44:
a.s tatlım belki dedğin gibi duruş şeklini değiştiriyordur ondan olabilir.Slm kızlaar biz geldik.
Bugün ara ara kasılma hissettim karnımda yaa, tedirgin oldum.
Bir süredir var ama rahatsız etmiyordu, sanırım bebeğin duruşundandı çünkü biraz bastırınca geçiyordu, bugün öyle olunca tedirgin oldum, acaba çokmu üzerinde druyorum, psikolojik olabilirmi?
yavrum zaten ballı süt ıhlamur falan içiyom süreklil ama banamısın demiyorya lanet bişi yapıştı gitmiyorgene kaynatıyım şimdi ıhlamur bari
a.s tatlım belki dedğin gibi duruş şeklini değiştiriyordur ondan olabilir.
cnm kendini sıkma kolay değil bebişler kapalı bir kutunun içinde gibi merak ediyoruz bişi olsa bu meraklarımızda ancak doğurunca geçer.
bugün şu havluyu deneyeyim kuzummmmmmmmmmmmmmmÖksürük, bazı yollarla yumuşatılarak akciğerlerde biriken balgamın dışarı atılması kolaylaştırılabilir. Özellikle balgam sökücü özelliği olan doğal tedavilerin faydası olabilir. Ballı ılık sütü bu anlamda faydalı bir karışım olarak belirtmek mümkün. Bunun dışında ılık limon ya da elma suyu içerek de öksürüğü hafifletmek söz konusu olabilir.
Kaynak: Hamileler Öksürük İçin Ne Yapmalı Hamileler Öksürük İçin Ne Yapmalı
whkaynak kuzucum başkada bir fikrim yok keşke olsa da faydam olsa sana ama malesef yaa sıcak tut ama bu önemli havlu koydunmu kızdır böyle sıcak sıcak koy sırtınada göğsünede
slm kızlar nasılsınız goruşmeyeliiii
bugün şu havluyu deneyeyim kuzummmmmmmmmmmmmmm
yerim senin bebeni :) öyledir içini ferah tut cnm rabbime emanetlerAyynen öyle canım.
Birde bir arkadaşım daha ilk haftalarda söylemişti, eğer karnında sertleşme ve kasılma gibi bişey hissedersen, bebeğin toplandığı yerdir demişti.
Gerçektende elimle biraz bastırınca düzeliyor, ona bağlıyorum, o yzden biraz rahatım...
slm kızlar nasılsınız goruşmeyeliiii
kim gelmiş kim hoşgeldin canım benim nerelerdesin sen yine yoksun kuzucum
hoşbulduk canım annemdeydım yenı geldım evesızı özledım vala
yerim senin bebeni :) öyledir içini ferah tut cnm rabbime emanetler
nirdesin sennnnnnnnnnnnnnbebişin nasıl tatlımmmmmmmmmmm
sağol bebem baktım.zencefil yapıyom kuzum:) ama üstteki çayı deneyim bakalım yarında onu yaparım geçene kadar :) uğraşcazzzzzzzzzz
bizde özledik valla kuzum nasılsın iyimisin kızımız ne yapıyo annesi
yap bakalım gülüm şifa olsun inş canım benimsağol bebem baktım.zencefil yapıyom kuzum:) ama üstteki çayı deneyim bakalım yarında onu yaparım geçene kadar :) uğraşcazzzzzzzzzz
iyizz teyzesii şimdilik cok hareketli teyzesi zor hareket edıyorum artık yaa
iyizz teyzesii şimdilik cok hareketli teyzesi zor hareket edıyorum artık yaa
kız gezmekten vakıt bulamıyorum topıge gıreyımcok iyi şimdilik teyzesiii sen nasılsın canımmm bebiş nasıl daha ogrenmedınmı cınsıyetını kızz
yap bakalım gülüm şifa olsun inş canım benim
ohh ohh maaşallahyesin teyzesi onu iyi olunda kuzucum ee ne var ne yok anlat bakalım özledik seni gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?