Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

a.s tatlım belki dedğin gibi duruş şeklini değiştiriyordur ondan olabilir.
cnm kendini sıkma kolay değil bebişler kapalı bir kutunun içinde gibi merak ediyoruz bişi olsa bu meraklarımızda ancak doğurunca geçer.

yavrum zaten ballı süt ıhlamur falan içiyom süreklil ama banamısın demiyorya lanet bişi yapıştı gitmiyor gene kaynatıyım şimdi ıhlamur bari

Öksürük, bazı yollarla yumuşatılarak akciğerlerde biriken balgamın dışarı atılması kolaylaştırılabilir. Özellikle balgam sökücü özelliği olan doğal tedavilerin faydası olabilir. Ballı ılık sütü bu anlamda faydalı bir karışım olarak belirtmek mümkün. Bunun dışında ılık limon ya da elma suyu içerek de öksürüğü hafifletmek söz konusu olabilir.

Kaynak: Hamileler Öksürük İçin Ne Yapmalı Hamileler Öksürük İçin Ne Yapmalı
whkaynak kuzucum başkada bir fikrim yok keşke olsa da faydam olsa sana ama malesef yaa sıcak tut ama bu önemli havlu koydunmu kızdır böyle sıcak sıcak koy sırtınada göğsünede

Ayynen öyle canım.
Birde bir arkadaşım daha ilk haftalarda söylemişti, eğer karnında sertleşme ve kasılma gibi bişey hissedersen, bebeğin toplandığı yerdir demişti.
Gerçektende elimle biraz bastırınca düzeliyor, ona bağlıyorum, o yzden biraz rahatım...

bugün şu havluyu deneyeyim kuzummmmmmmmmmmmmmm

yerim senin bebeni :) öyledir içini ferah tut cnm rabbime emanetler
slm kızlar nasılsınız goruşmeyeliiii

nirdesin sennnnnnnnnnnnnn bebişin nasıl tatlımmmmmmmmmmm

yerim senin bebeni :) öyledir içini ferah tut cnm rabbime emanetler

nirdesin sennnnnnnnnnnnnn bebişin nasıl tatlımmmmmmmmmmm

kız gezmekten vakıt bulamıyorum topıge gıreyım cok iyi şimdilik teyzesiii sen nasılsın canımmm bebiş nasıl daha ogrenmedınmı cınsıyetını kızz

sağol bebem baktım.zencefil yapıyom kuzum:) ama üstteki çayı deneyim bakalım yarında onu yaparım geçene kadar :) uğraşcazzzzzzzzzz
yap bakalım gülüm şifa olsun inş canım benim
iyizz teyzesii şimdilik cok hareketli teyzesi zor hareket edıyorum artık yaa

ohh ohh maaşallah yesin teyzesi onu iyi olunda kuzucum ee ne var ne yok anlat bakalım özledik seni gülüm

kız gezmekten vakıt bulamıyorum topıge gıreyım cok iyi şimdilik teyzesiii sen nasılsın canımmm bebiş nasıl daha ogrenmedınmı cınsıyetını kızz

ooooooooooooooh gezin tabi de bizide unutma cnm:) maşallah size. ben hastayım ya aceyip grip öksürük var bir haftadır mahvolduk dr ilaçta vermiyor.atlatmaya çalışıyoruz. 14 haftalıkken gittik dr gördüm dedi cinsiyeti ama kesin emin değilim dedi benim kocamda iyice emin ol öylee söyle dedi gördü bişiler bakalım bu cuma gidcem bakalım kesin söylerim artık dedi bizim dr biraz titiz ya hemen söylemiyor eşimde ondan beter bakalım inş cuma belli olcak.

yap bakalım gülüm şifa olsun inş canım benim

ohh ohh maaşallah yesin teyzesi onu iyi olunda kuzucum ee ne var ne yok anlat bakalım özledik seni gülüm

asıl sızde ne var ne yokkk nasıl gıdıyo topıkk şimdilik ailem yanımda duramıyorum evde bebiş oldugunda eve kapanacam oyle gorunuyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…