tamam canım bende önceden başlamıştım hala bitiremedim.
sakallı ipten yaptım hoş duruyo tamamen bitsin resim koyarım
bakarız kuzum nasıl durduğuna,
bende tırtıl ipten yaptım ayrıca üst rafta gördüğün gibi bir beyaz birde sarı daha var ama onlar hazır. Sanırım bir tanede normal peluşlu alırım. Battaniyesi de tamam olur
Senin gorumcenin goldeni vardi kulak iltihabi falan oldu mu hic olduysa ne kullandilar gofretin kulagi fena veterinerin verdigi ilac fayda etmiyo
mavi pijama hangisi kız, normal kalın pijama olanmı yoksa ilk resimdeki mi?
ilk resimdekini görümcem katar'a gitti geçen ay o almışdiğer kalın duranda bildiğin eşortman gibi
nasıl ufakklar ama bir bilsen
mavi pijama hangisi kız, normal kalın pijama olanmı yoksa ilk resimdeki mi?
ilk resimdekini görümcem katar'a gitti geçen ay o almışdiğer kalın duranda bildiğin eşortman gibi
nasıl ufakklar ama bir bilsen
Kalin gibi dedigin bebek bezinden sonra 2 fotodaki :) bilmem mi o ufaklarda bizdede bi ordu var :))...
yok kuzum, şükür öyle bişey olmadı,
bu arada bizim kızımız hala regl oluyor. 1 hafta oldu, geçen parkda siyah bir golden kırması tecavüz etmiş kızımıza
sanırım siyah yavrularda olucak
evet o normal bildiğin eşortm gibi bide, yanındaki çıtçıtlısı da kravatlı :)
Ay yazik ya bak valla tecavuz dedin ya cok uzuldum be
günaydın kızlar benide aranıza alırmısınız
günaydın kızlar benide aranıza alırmısınız
Ay kravatina kurban olsun teyzesi bende yerlestirmek istiyorum artik ya kiz bi nasil giydirircez minicik bebelere daha once kuzenlerin falan cocuklarini giydirdim bezledim ama kendiminkini nasil yapacam :)
aslında bu topik ilk açıldığında ben vardım ama sonra çokca bi zaman yazamadım fakat hep takip ettimbende allahın izniyle ikizlerim olucak benim
Hosgeldinnnnn ne demek alirmiyiz girdin bile aramiza iste :) ismini asagida goruyodum ama yazmiyodun hic :))
kız resmini çekmişler yüzündeki gülmeyi görsen kızımızın nasıl bir tecavüz olduğunu anlarsın
ve o siyah golden kırması apartmanın kapısının önünde bekliyor
sen zaten hep aramızdaydın canım... Hoşgeldin
anam topikimizin ilk ikizi senden
He tecavuz kacinilmaz oldugu icin zevk almaya bakmis sizinki gerci disi istemezse olmuyo o is :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?