Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tamam canım bende önceden başlamıştım hala bitiremedim.
sakallı ipten yaptım hoş duruyo tamamen bitsin resim koyarım

bakarız kuzum nasıl durduğuna,
bende tırtıl ipten yaptım ayrıca üst rafta gördüğün gibi bir beyaz birde sarı daha var ama onlar hazır. Sanırım bir tanede normal peluşlu alırım. Battaniyesi de tamam olur

bende alırım hazırından o günlere gelelim ALLAHIN İZNİYLE

Senin gorumcenin goldeni vardi kulak iltihabi falan oldu mu hic olduysa ne kullandilar gofretin kulagi fena veterinerin verdigi ilac fayda etmiyo

Senin gorumcenin goldeni vardi kulak iltihabi falan oldu mu hic olduysa ne kullandilar gofretin kulagi fena veterinerin verdigi ilac fayda etmiyo

yok kuzum, şükür öyle bişey olmadı,

bu arada bizim kızımız hala regl oluyor. 1 hafta oldu, geçen parkda siyah bir golden kırması tecavüz etmiş kızımıza
sanırım siyah yavrularda olucak

mavi pijama hangisi kız, normal kalın pijama olanmı yoksa ilk resimdeki mi?
ilk resimdekini görümcem katar'a gitti geçen ay o almış diğer kalın duranda bildiğin eşortman gibi
nasıl ufakklar ama bir bilsen

Kalin gibi dedigin bebek bezinden sonra 2 fotodaki :) bilmem mi o ufaklarda bizdede bi ordu var :))

mavi pijama hangisi kız, normal kalın pijama olanmı yoksa ilk resimdeki mi?
ilk resimdekini görümcem katar'a gitti geçen ay o almış diğer kalın duranda bildiğin eşortman gibi
nasıl ufakklar ama bir bilsen

Kalin gibi dedigin bebek bezinden sonra 2 fotodaki :) bilmem mi o ufaklarda bizdede bi ordu var :))...

yok kuzum, şükür öyle bişey olmadı,

bu arada bizim kızımız hala regl oluyor. 1 hafta oldu, geçen parkda siyah bir golden kırması tecavüz etmiş kızımıza
sanırım siyah yavrularda olucak

Ay yazik ya bak valla tecavuz dedin ya cok uzuldum be

evet o normal bildiğin eşortm gibi bide, yanındaki çıtçıtlısı da kravatlı :)

Ay kravatina kurban olsun teyzesi bende yerlestirmek istiyorum artik ya kiz bi nasil giydirircez minicik bebelere daha once kuzenlerin falan cocuklarini giydirdim bezledim ama kendiminkini nasil yapacam :)

Ay yazik ya bak valla tecavuz dedin ya cok uzuldum be

kız resmini çekmişler yüzündeki gülmeyi görsen kızımızın nasıl bir tecavüz olduğunu anlarsın
ve o siyah golden kırması apartmanın kapısının önünde bekliyor
günaydın kızlar benide aranıza alırmısınız

sen zaten hep aramızdaydın canım... Hoşgeldin

aslında bu topik ilk açıldığında ben vardım ama sonra çokca bi zaman yazamadım fakat hep takip ettimbendeallahın izniyle ikizlerim olucak benim

Ay kravatina kurban olsun teyzesi bende yerlestirmek istiyorum artik ya kiz bi nasil giydirircez minicik bebelere daha once kuzenlerin falan cocuklarini giydirdim bezledim ama kendiminkini nasil yapacam :)

korkuyordum ya bende, artık korkmuyorum. düşünüyorum 1 günlük bebeği bize bırakıp gimtişlerdi, 1,5 yıl biz baktık ailesi yurt dışındaydı. Daha doğrusu gayrimeşru bir çocuktu
Lise 1 e yeni başlamıştım. O kadarda güzel bakıyordumki, annemin sağlık sorunu vardı annemi kaplıcaya yollayıp 2 gece gündüz hep ben bakmıştım. Çocuğu tek başıma yıkardım. O zamanlar yapabildiysem şimdi fazla fazla yaparım bence belki uyku ev işleri bebeğe mükemmel bakım arasında yorulurum ama çocuğuma ben iyi bakarım (diye düşünüyorum)

bence sende bakarsın hemde gayet güzel. Ayrıca ben evinde bir hayvana merhamet edipde bakan herkesin şikayet etmeden bebeğinede sabırla bakıcağına inanıyorum

Hosgeldinnnnn ne demek alirmiyiz girdin bile aramiza iste :) ismini asagida goruyodum ama yazmiyodun hic :))

çok teşekkürlerewet daha önce bu topikte olduğum için sık sık takip ediyordum gelişmeleri:126:özelliklede megin durumunu malum herkes gibi bende onunkalmasını çok istiyorum

He tecavuz kacinilmaz oldugu icin zevk almaya bakmis sizinki gerci disi istemezse olmuyo o is :)

He tecavuz kacinilmaz oldugu icin zevk almaya bakmis sizinki gerci disi istemezse olmuyo o is :)

kara oğlan nerde diyoruz cama koşuyor, onun aşağıda beklediğini biliyor
aşık oldu bizim kız yahu,
aslında biz onu zengin ingiliz goldenına vericektik ama o gitti kapkara golden kırmasına verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…