Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslında bu topik ilk açıldığında ben vardım ama sonra çokca bi zaman yazamadım fakat hep takip ettimbendeallahın izniyle ikizlerim olucak benim

masallaahhh cok sanslisin rabbim kucagina almayi nasip etsin normal yollarla mi ikiz oldu canim

kuzende ise giderdi ben bakardim ama kendiminki korkutuyo beni gerci gofrete bakmak daha zor ) gofrete bakan bebeye haydi haydi bakar :))

çok teşekkürlerewet daha önce bu topikte olduğum için sık sık takip ediyordum gelişmeleri:126:özelliklede megin durumunu malum herkes gibi bende onunkalmasını çok istiyorum

hepimizin ortak duasi meg icin sanirim isallah tez zamanda oda kavusacak bebekine

kara oğlan nerde diyoruz cama koşuyor, onun aşağıda beklediğini biliyor
aşık oldu bizim kız yahu,
aslında biz onu zengin ingiliz goldenına vericektik ama o gitti kapkara golden kırmasına verdi

tamammm garanti hamile kalir o benim gofrette kedilere takik kiz kedi gordu mu hayvan kendinden geciyo kovalamak falan degil bebekken 10 tane kedinin icinde buyudu pisi pisi deyince gelirdi kedilere asik oluyo bizimkide sanirim

gamzecim ben bi kez DOĞAL YOLLAKALDIM FAKAT SONU GELMEDİ DAHA SONRA ÖĞRENDİKKİ EŞİMİN SPERM SAYISI AZ VE SPERMLERİ KALİTESİZMİŞO YÜZDEN TÜP BEBEK YAPTIRDIK.RABBİME BİN ŞÜKÜR İLK SEFERDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ CANIM

tamammm garanti hamile kalir o benim gofrette kedilere takik kiz kedi gordu mu hayvan kendinden geciyo kovalamak falan degil bebekken 10 tane kedinin icinde buyudu pisi pisi deyince gelirdi kedilere asik oluyo bizimkide sanirim

olabilir, bizim kedide sağır bir kediye aşık oldu sanırım. bütün martı o kediyi izleyerek geçirdi, aşkından dokunmadı bile o kediye

Sukur canim sukur ne kadar guzel erkenden farketmissiniz sorunu ve bebeniz ne kadar uysal hemencik gelivermis rabbim geri kalanlarinda yuzunu guldursun

Tek yumurta ikizi mi cift yumurta ikizimi eger ciftse 1 kiz 1 oglan olma sansida var bi tasta iki kus olacak senin ki ay valla cok guzel ya ikisi ayni anda gelicek

çift yumurta ikizleri canımamin canım ya herkes öyle diyor zaten bi kız bi erkek hayırlısı walla ben im için farketmez:103:sağlıklı olsunlar yeter

bu sabah yine kan verdim hcg değerine bakıcaklar inşallah çıkmıştır 8.17 ydi şüpheli dedi doktor peki aynı değer çıkarsa doktor hamile değilsin derse bu değer neden yüksek çıkmış olabilir ki

çift yumurta ikizleri canımamin canım ya herkes öyle diyor zaten bi kız bi erkek hayırlısı walla ben im için farketmez:103:sağlıklı olsunlar yeter

oyle canim kiz erkek degil evlat istedik hepimiz rabbimde verdi sukurler olsun

dur hemen kotu dusunme belki yukselecek hamile degilsin derse kimyasal olabilir canim

günaydıınnn
puffyim yerim oğluşunuda cicilerinide
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

gunaydin canim kizcen oynadimi

oyle canim kiz erkek degil evlat istedik hepimiz rabbimde verdi sukurler olsun

dur hemen kotu dusunme belki yukselecek hamile degilsin derse kimyasal olabilir canim

gunaydin canim kizcen oynadimi

oynadı canım ama eve geldikten babası konuştuktan sonra
sinir etti beni nası çalıştım bilmiyorum

oynadı canım ama eve geldikten babası konuştuktan sonra
sinir etti beni nası çalıştım bilmiyorum

Seninkide babaci cikti yani bizimkilerde dun bi muhabbet gormen lazim dankekle topkek i babasina emanet etmis gelene kadar babasi soruyo o tepikliyo ben konusuyom duruyo sipa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…