aslında bu topik ilk açıldığında ben vardım ama sonra çokca bi zaman yazamadım fakat hep takip ettimbende allahın izniyle ikizlerim olucak benim
korkuyordum ya bende, artık korkmuyorum. düşünüyorum 1 günlük bebeği bize bırakıp gimtişlerdi, 1,5 yıl biz baktık ailesi yurt dışındaydı. Daha doğrusu gayrimeşru bir çocuktu
Lise 1 e yeni başlamıştım. O kadarda güzel bakıyordumki, annemin sağlık sorunu vardı annemi kaplıcaya yollayıp 2 gece gündüz hep ben bakmıştım. Çocuğu tek başıma yıkardım. O zamanlar yapabildiysem şimdi fazla fazla yaparım bencebelki uyku ev işleri bebeğe mükemmel bakım arasında yorulurum ama çocuğuma ben iyi bakarım (diye düşünüyorum)
bence sende bakarsın hemde gayet güzel. Ayrıca ben evinde bir hayvana merhamet edipde bakan herkesin şikayet etmeden bebeğinede sabırla bakıcağına inanıyorum
kuzende ise giderdi ben bakardim ama kendiminki korkutuyo beni gerci gofrete bakmak daha zor) gofrete bakan bebeye haydi haydi bakar :))
çok teşekkürlerewet daha önce bu topikte olduğum için sık sık takip ediyordum gelişmeleri:126:özelliklede megin durumunu malum herkes gibi bende onun kalmasını çok istiyorum
kara oğlan nerde diyoruz cama koşuyor, onun aşağıda beklediğini biliyor
aşık oldu bizim kız yahu,
aslında biz onu zengin ingiliz goldenına vericektik ama o gitti kapkara golden kırmasına verdi
tamammm garanti hamile kalir o benim gofrette kedilere takik kiz kedi gordu mu hayvan kendinden geciyo kovalamak falan degil bebekken 10 tane kedinin icinde buyudu pisi pisi deyince gelirdi kedilere asik oluyo bizimkide sanirim
gamzecim ben bi kez DOĞAL YOLLAKALDIM FAKAT SONU GELMEDİ DAHA SONRA ÖĞRENDİKKİ EŞİMİN SPERM SAYISI AZ VE SPERMLERİ KALİTESİZMİŞ O YÜZDEN TÜP BEBEK YAPTIRDIK.RABBİME BİN ŞÜKÜR İLK SEFERDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ CANIM
olabilir, bizim kedide sağır bir kediye aşık oldu sanırım. bütün martı o kediyi izleyerek geçirdi, aşkından dokunmadı bile o kediye
sukur canim sukur ne kadar guzel erkenden farketmissiniz sorunu ve bebeniz ne kadar uysal hemencik gelivermis rabbim geri kalanlarinda yuzunu guldursun
aynen öyle canım rabbime bin şükür bekletmeden yolladı bebişlerimi
Tek yumurta ikizi mi cift yumurta ikizimi eger ciftse 1 kiz 1 oglan olma sansida var bi tasta iki kus olacak senin ki ay valla cok guzel ya ikisi ayni anda gelicek
çift yumurta ikizleri canımamin canım ya herkes öyle diyor zaten bi kız bi erkek hayırlısı walla ben im için farketmez:103:sağlıklı olsunlar yeter
bu sabah yine kan verdim hcg değerine bakıcaklar inşallah çıkmıştır 8.17 ydi şüpheli dedi doktor peki aynı değer çıkarsa doktor hamile değilsin derse bu değer neden yüksek çıkmış olabilir ki
günaydıınnn
puffyim yerim oğluşunuda cicilerinide
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
oyle canim kiz erkek degil evlat istedik hepimiz rabbimde verdi sukurler olsun
dur hemen kotu dusunme belki yukselecek hamile degilsin derse kimyasal olabilir canim
gunaydin canim kizcen oynadimi
saol canım ya ama elimde değil yarına kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum....
günaydın canlarımmmmmmmmmmmm
oyle canim kiz erkek degil evlat istedik hepimiz rabbimde verdi sukurler olsun
dur hemen kotu dusunme belki yukselecek hamile degilsin derse kimyasal olabilir canim
gunaydin canim kizcen oynadimi
oynadı canım ama eve geldikten babası konuştuktan sonra
sinir etti beni nası çalıştım bilmiyorum
Seninkide babaci cikti yani bizimkilerde dun bi muhabbet gormen lazim dankekle topkek i babasina emanet etmis gelene kadar babasi soruyo o tepikliyo ben konusuyom duruyo sipa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?