Havadisten sorumlu bakan gibisinden ben anlatimmm hemennn
megin astimi varmis canim ama siddetli bi kriz gecirmis o yuzden tedavi goruyo bebek isinide askiya almislar bu sebebten kocasida hep yaninda olsun diye dukkana goturuyo her ihtimale karsi evde yalnis olmasin diye nokta son
2 çizgi gördüm sanki
2 çizgi gördüm sanki
Oha gormek ne kelime gozumuze girdi resmen ne bu gebelik mi ovucan mi hadi gebelikkkkk testi de nolurrrrrrrrrr
gunaydinnn
bugun nedense kendimi yalniz hissediyorm
2 çizgi gördüm sanki
hayal görmüyorum dmi biri beni cimciklesingördüm gördüm bende gördüm çift çizgiiiiiiiiiiiiiii
niye ki ama
bak biz varız burada
ben hala olayın şokunu atamadımki canım gebelik testi yani şimdi ben inanamıyorum yaaaaa
gebelik testimi bu cnm yok yani yine bir saka kurbani olmayalim diye soruyormumarim saka degildir
hayal görmüyorum dmi biri beni cimciklesin
saol cnm benim zaten siz olmasaniz napardim
ben hala olayın şokunu atamadımki canım gebelik testi yani şimdi ben inanamıyorum yaaaaa
hülya da hamileeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım
inş kolay geçen bir hamileliğin olur
amaninnnnnnnnnn ay cok sevindim ya ay cok güzel cıtrır gibem benim. cok mutluyum inan darısıda bizim basımıza insallah....................
amaninnnnnnnnnn ay cok sevindim ya ay cok güzel cıtrır gibem benim. cok mutluyum inan darısıda bizim basımıza insallah....................
ayyyyyyyyy gebelik testimi ciddi mi senin mi ya kekleniyomusuz gibi geliyoda
tebrik ederim o zmn cnmcim cok sevindimmasallah nal gibi ikinci cizgi iste
en yeni gibemizzzz
darısı tüm isteyenlerin başına inş sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla Allah'ım kimsenin kollarını boş bırakmasın
saol canım benm cok değişik duygular içersindeyim her ay bunun hayaliyle
tutuşuyodum şimdi şaka gbi geliyo hamilemiyim şimdi ben
saol canım rabbim herkese nasip eder insallah AMİNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?