Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

maşallah kız sen bize söylemeden zaten halletmişsin aferin sana
bebiş geliyorr bebişşş
Allah'ım herkese nasip etsin bu özel duyguları en kısa zamanda

amin aşkım yaaa test negatif olsaydı yaptırmıycaktım ama pozitifi görünce alel acele gidip yaptırdım ins kandada cıkar
insallah bereketiyle gelir canım hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsin

Julietta tup yaptirdi ama dusuk yapti canim asilama olacakti

meganin 2. asilamada tutmadi 3. icin gittiginde laboratuar 1 ay kapaliymis 1 ay erteleme olacakti 3, icin

Allah ikisininde hayırlı haberlerini almayı nasip eder inş en kısa zamanda umutlarını yitirmesin kimse Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Hülyamm beni gör beni balım bitanem kızz iş yapıyodum bitireyimde öyle gireyim dedim yopiğe dayanamadım yeminle aklıma düştün 4. Günün diye gireyim haber varmı dedim baktım nasıl sevindim canımıniçi çok şükür kavuyştun meleğine çok mutluyum şuan valla bakk bitanem

elifimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok saol aşkım canım benm cok şaşırttı beni valla bu test ben adetimi beklerken böyle bi süprizle karşılaştım
yaaa cok farklı duygular içersindeyim bi yandan aglıyorum bi yandan gülüyorum rabbim sanada nasip etsin gülüm
şöyle totomu sürteyim sana benden sonra sen kal canım insallah amin allah razı olsun canım benm

puffym beşiğin çok ciciymiş maşallah ben oyun parkı alacağım Allah nasip ederse çocuk odasında tek kişilik baza var çünkü gelenim gidenim çok olduğu için yatak almıştık zaten

kız sormayı unuttum eşine söyledin mi ne yaptın akşamı mı bekliyorsun yoksa

puffym beşiğin çok ciciymiş maşallah ben oyun parkı alacağım Allah nasip ederse çocuk odasında tek kişilik baza var çünkü gelenim gidenim çok olduğu için yatak almıştık zaten

aslında bende o odaya dolap ve normal yatak alıp bebeğede park yatak alıcaktım ama sonra bu beşiği ve özelliklerini görünce vaz geçtim

2 çizgi gördüm sanki

kuzummmmm cnmmmm benımmm tbrk ediyorum senı tatlı künefemmmm
çok sevindim inankiii daha yeni kalktım ben ve direk bu hbri aldım çoooook mutlu oldum kuzummm
cnm arkadaşım benımmmm
Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bi hamilelik geçirmeni nasip etsinnn
Rabbim bebişini sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsiiin
Rabbim eli yüzü düzgün hayırlı salih bi evlat nasip etsin inşallahhhhh

amin bitnaem amin gülüm darısı bana tüm isteyenlerin başına beklenmedikçe geliyo bacım bu veletler bende beklemiyorum gelmesin ne işi var diyeyim şaka şkaka fısığım kendimmiş gibi sevindim yeminle bebeğim sağlıkla al inş kucağına kan sonucun ne zaman çıkıcak peki bişrde herhangi belrtelerin oluyomuydu canımıniçi:18:

KETENHELVA CANIM SENDE HAMİLEYMİŞŞİN BEN LİSTEDE GÖRDÜM KUSURUMA BAKMA KUZUM VALLA HİÇ DUYMADIM GÖRMESEM HALA HABERİM YOKTU NE ZAMAN ÖĞRENDİN BİLMİYORUM AMA ÇOK TEBİK EDERİM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN aLLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ BALIM

hülyamm görmedinmi acüp yazdıgımııı
bende yenı kalktım daha evi halledicem ama bu hbri duyunca duramadım yerimde
hemen daldım topiğee kuzummmm çok sevindimmm ya çok güzel bi gün olcak bugunnn

Hülyam ben sana birşey diyicem ama sadece içimden gönlümden geçeni diyicem hayırlısı olsun tbiki öncelikle ama bence sende ikiz var bebeğim iktane bebiş var belki değil ama neden bilmiyorum içimden bu geçiyo hakkında hayırlısı olsun gülüm ama böyle bir his oldu belki istediğimdendir ama bilemiyorum:18::18::18:

hülyamm görmedinmi acüp yazdıgımııı
Bende yenı kalktım daha evi halledicem ama bu hbri duyunca duramadım yerimde
hemen daldım topiğee kuzummmm çok sevindimmm ya çok güzel bi gün olcak bugunnn
hoşgeldin canımıniçi he hee görmemiştir bende kaç yazdım ancak görüyo ee tabi heyecandandır görür şimcik bitanem nasılsın bakalım

emineeeem cnm benim sen umut etmekten hic vazgecme ben eminim Rabbim senin guzel kalbine gore hayirli bi evlat daha verecek
sen yeter ki vazgecme ve sabretmeye devam et bunlarin imtihan oldugunu dusun ve basariyla gec
desteğin için çok sağol canım benimm mesajını okudum ve günlerdir ağlamak istemem rağmen bıraktım kendimi

sağol hülyam rabimm sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

ferda ben adet oldum canım :ama bat vermiyorum yani sile bilirsin
yeni listeyede ekleme :3

hoşgeldin canımıniçi he hee görmemiştir bende kaç yazdım ancak görüyo ee tabi heyecandandır görür şimcik bitanem nasılsın bakalım

hoşbuldumm cnm kuzumm benımmm
he valla görmüyo bugun mazur görcez artık hülyamızı
heyecan hat safhada tabii valla ben bilem heyecanlandım
içim coştu o kimbilir ne duygular ıcınde kuzum
sen nasılsın cnmcımm bende az biraz ortalık toplıycam çamaşır vardı onları katlıycam
şu hulyam yazaydı bi hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…