- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
maşallah kız sen bize söylemeden zaten halletmişsin aferin sana
bebiş geliyorr bebişşş
Allah'ım herkese nasip etsin bu özel duyguları en kısa zamanda
teyzeleri akşam beşiğimiz geldi.Buda odasına kurulmuş haliEki Görüntüle 392364 Eki Görüntüle 392365 Eki Görüntüle 392366
Julietta tup yaptirdi ama dusuk yapti canim asilama olacakti
meganin 2. asilamada tutmadi 3. icin gittiginde laboratuar 1 ay kapaliymis 1 ay erteleme olacakti 3, icin
hülyammmmm çokkk tebrik ediyorum canım balım kuzum bitanem gülüm çok çok sevindim senin kana ihtiyacın yok be bacım kıpkırmızı maaşallah gözün aydın bebeğğm sağlıkla hayırla al kucağına inş Allahım analı babalı büyütsün gülüm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Cok şık maasallah
Güle güle kullanin
Nerden almıştın canim
elifimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok saol aşkım canım benm cok şaşırttı beni valla bu test ben adetimi beklerken böyle bi süprizle karşılaştım
yaaa cok farklı duygular içersindeyim bi yandan aglıyorum bi yandan gülüyorum rabbim sanada nasip etsin gülüm
şöyle totomu sürteyim sana benden sonra sen kal canım insallah amin allah razı olsun canım benm
başla canım kullanmaya tekrar
folbiol folic plus herhangi birini alabilirsin
doktor da zaten 12. haftaya kadar sadece folik asit kullandıracak
puffym beşiğin çok ciciymiş maşallahben oyun parkı alacağım Allah nasip ederse çocuk odasında tek kişilik baza var çünkü gelenim gidenim çok olduğu için yatak almıştık zaten
2 çizgi gördüm sanki
elifimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Cok saol aşkım canım benm cok şaşırttı beni valla bu test ben adetimi beklerken böyle bi süprizle karşılaştım
yaaa cok farklı duygular içersindeyim bi yandan aglıyorum bi yandan gülüyorum rabbim sanada nasip etsin gülüm
şöyle totomu sürteyim sana benden sonra sen kal canım insallah amin allah razı olsun canım benm
kız sormayı unuttum eşine söyledin mi ne yaptın akşamı mı bekliyorsun yoksa
hoşgeldin canımıniçi he hee görmemiştir bende kaç yazdım ancak görüyo ee tabi heyecandandır görür şimcik bitanem nasılsın bakalımhülyamm görmedinmi acüp yazdıgımııı
Bende yenı kalktım daha evi halledicem ama bu hbri duyunca duramadım yerimde
hemen daldım topiğee kuzummmm çok sevindimmm ya çok güzel bi gün olcak bugunnn
desteğin için çok sağol canım benimm mesajını okudum ve günlerdir ağlamak istemem rağmen bıraktım kendimiemineeeem cnm benim sen umut etmekten hic vazgecme ben eminim Rabbim senin guzel kalbine gore hayirli bi evlat daha verecek
sen yeter ki vazgecme ve sabretmeye devam et bunlarin imtihan oldugunu dusun ve basariyla gec
sağol hülyam rabimm sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallaheminem benm canım bitanem aşkım hayırlısı olsun gülüm rabbimin ne zaman meleğini göndereceği hiç belli olmaz
benm bu ay hiç aklımda yoktu biran önce adet olayımda jinekologa gidip tahlil yaptırayım diyodum
bak rabbim onlarla ugraştırmadı cok şükürki
elibeses test falan yaptı mı bu arada
onu kaçırdım ben
herkeslere de günaydın bu arada
okuldan geldim ve yine her zamanki gibi yorgunum
neyseki son 3 gün
çocuklar bana kafayı yedirmeden ayrılsaydım bi izne
NİSAN AYI LİSTESİ
berceste_-----------5 nisan
avniye-----------5 nisan
elif5454 -----------8 nisan
jaleda -----------12 nisan
elibeses----------15 nisan
_figen_-----------18 nisan
ozim84 ------------21 nisan
hilal19 ------------22 nisan
byzglm-------------24 nisan
gulbebek ----------25 nisan
yagmurdamlasi26 ----------25 nisan
gulum2011----------28 nisan
esraik---------29 nisan
everythingwillbegreat --------30 nisan
rosess--------???
MAYIS AYI LİSTESİ
lovely17 ----------14 mayıs
hoşgeldin canımıniçi he hee görmemiştir bende kaç yazdım ancak görüyo ee tabi heyecandandır görür şimcik bitanem nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?