Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

güllüoğlu diyorum ben

puffym yaa çok özürdilerim valla düşünmeden davrandım aslında hakkını helal et :
Nerde oturuyosun bilmiyorum ama bulunduğun yerde güllüoğlu şubesi varsa ordan söyle pişman olmazssın

balım senle alakası yok epeyyyy zamandır istiyorum ama dayım yurt dışında mesleğini yapıyor daha geçen hafta geldi, yani epeydir yiyemiyordum aklımdaydı. Sen aklıma sokmadın kuzum o zaten hep aklımdaydı
güllüoğlu diyorum ben

eşime söyliyimde o karşıdan geliyor ya karaköyden alsın o zaman :26:

canım düşündükce sinir olursun ama takma bosver anlamında gül gec dedim .

çok sağol biBlomm
Iyiki varsınız ya vala anlatacak kimsede yok etrafımda sizler derdime ortak oluyosunuz burayada anlatmasam kendi kedimi yicem
sizi çok seviyorum benyaaaaaa
canim okudum simdi az bile tepki vermissin ben olsam az once anan burdaydi o yapmistir deyip gecirirdim suratina bi tane hic isyen cikacam falan dusunme seyine bile takma yuz verme tepkini belli et sonuna kadar herkes haddini bilsin
haketmedi değil ama dahada uzatmak istemedim terbiyesizin önde gideni işte nerde ne konuşacağını bilmeyen okumuş cahillerden
eminemmmmmmmmmmmmmmmm

canımmmmm

Son düzenleme:

alsın alsın
yarasın bebişine
bende sütllü nuriye manyağıyım

bugün 3 defa selam yazdım kimse bişey yazmadı.
gelmiyorum bidaha yazmıyorum da.
iyi akşamlar.

eminenem o ayının seviyesi belli cnm kendini bu kadar üzme lütfen ,

canım düşündükce sinir olursun ama takma bosver anlamında gül gec dedim .
Anladım şeker çok sağoll
[video=youtube;aBfRcrIy3ls]http://www.youtube.com/watch?v=aBfRcrIy3ls&ob=av3n[/video]

yarayalım
sebilem sende bendensin yavrummm gell annemmm gel yamacım gelll

anladım canım ama güllüoğlundan al sonra mesaj atarsın beğenip beğenmediğini :125:

şiii ben geldimmm

şşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşşş geldiinnnnnn

iyi akşamlar.

geleceksin lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kimse görmüyo sanırım sen yazdıgın an gülüm görüpte yazmamazlık yapmayız. selamın hello canıkom. gereksiz alınganlıklar yapmıyalım güloooooooooooo

eminenem o ayının seviyesi belli cnm kendini bu kadar üzme lütfen ,
canımsınızz sizz yaaa ALLAH razı olsun hepinizden cansınızz candansınız sizi çok seviyorummm ben yaaa

iyi akşamlar.

gitttmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben didimdi sanaaaa

İyi niyeti suistimal ediyorlar ya
Sınırlarını bilmiyorlar
Cok üzüldüm canını sıktıkları icin
Umarım bir daha yapmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…