yahu bugün emine video paylaşmıştı, canım nasıl baklava istedi ama nerden yiycemki ben sadece dayımın yaptığını yiyorum :26::26::26:
dayımada şimdi desem anca yarına yapar
acaba böyle yiyince pişman olmıycağım çok kaliteli neresi vardır tatlıcı
puffym yaa çok özürdilerim valla düşünmeden davrandım aslında hakkını helal et :
Nerde oturuyosun bilmiyorum ama bulunduğun yerde güllüoğlu şubesi varsa ordan söyle pişman olmazssın
güllüoğlu diyorum ben
malesef bzen insan kadın olduğundan utnıyor böyle haddini bilmeyenler yüzünden
valla nedesek az gelir deryam bu yaşıma kadar ben bu duruma düşmemiştim
özür dileyecek kadar düşünceli olsaydı hemen gelip özür dilerdi ama yok bundan sonra o herşeye anlayış gösteren ablasını zor bulur
sen neden vazgeçtin yoksa sendemi adet oldun aslında kendi kendimize gelin güvey oluyoruz her ay belirtiler arıyoruz
ama saba sen cevaplamıştın galiba birisi sormuş ya ilişkinin ertesi günü kendini hamile gibi hissetmiş çok komik geldi bana
nasıl gülüyüm melisam kendini benim yerime bir koysana
Zaten muhattap olmam ama ben yabancı erkeklerin yanında belden aşağı konuşulmasını hazmedemiyorum
puffym yaa çok özürdilerim valla düşünmeden davrandım aslında hakkını helal et :
Nerde oturuyosun bilmiyorum ama bulunduğun yerde güllüoğlu şubesi varsa ordan söyle pişman olmazssın
çok sağol biBlommeminecim böyle bir olay için sen neden üzülüyorsun ki? Böyle bir durumla karşılaşman senin için utanılacak durum değil. Senin değerin mi azaldı? Bence o kişinin seviyesini ortaya koydu. Bırak yapan utansın. Işten ayrılmayı düşünmek falan çok yanlış bence. Sen bundan sonra duruşunla tavrını koy. Onun gibi insanların muhatabın olamayacağını göster ki ezilsin ve yanına yaklaşmaya bile cesaret edemesin. Olayla ilgili de tek bir söz bile etme artık. Bence dersini almıştır zaten senin tepkinden sonra.
haketmedi değil ama dahada uzatmak istemedim terbiyesizin önde gideni işte nerde ne konuşacağını bilmeyen okumuş cahillerdencanim okudum simdi az bile tepki vermissin ben olsam az once anan burdaydi o yapmistir deyip gecirirdim suratina bi tane hic isyen cikacam falan dusunme seyine bile takma yuz verme tepkini belli et sonuna kadar herkes haddini bilsin
eminemmmmmmmmmmmmmmmm
balım senle alakası yok epeyyyy zamandır istiyorum ama dayım yurt dışında mesleğini yapıyor daha geçen hafta geldi, yani epeydir yiyemiyordum aklımdaydı. Sen aklıma sokmadın kuzum o zaten hep aklımdaydı
eşime söyliyimde o karşıdan geliyor ya karaköyden alsın o zaman :26:
alsın alsın
yarasın bebişine
bende sütllü nuriye manyağıyım
Anladım şeker çok sağollcanım düşündükce sinir olursun ama takma bosver anlamında gül gec dedim .
sebilem sende bendensin yavrummm gell annemmm gel yamacım gelll[video=youtube;aBfRcrIy3ls]http://www.youtube.com/watch?v=aBfRcrIy3ls&ob=av3n[/video]
yarayalım
anladım canım ama güllüoğlundan al sonra mesaj atarsın beğenip beğenmediğini :125:balım senle alakası yok epeyyyy zamandır istiyorum ama dayım yurt dışında mesleğini yapıyor daha geçen hafta geldi, yani epeydir yiyemiyordum aklımdaydı. Sen aklıma sokmadın kuzum o zaten hep aklımdaydı
eşime söyliyimde o karşıdan geliyor ya karaköyden alsın o zaman :26:
şiii ben geldimmm
bugün 3 defa selam yazdım kimse bişey yazmadı.
gelmiyorum bidaha yazmıyorum da.
iyi akşamlar.
iyi akşamlar.
canımsınızz sizz yaaa ALLAH razı olsun hepinizden cansınızz candansınız sizi çok seviyorummm ben yaaaeminenem o ayının seviyesi belli cnm kendini bu kadar üzme lütfen ,
iyi akşamlar.
çok sağol biBlomm
Iyiki varsınız ya vala anlatacak kimsede yok etrafımda sizler derdime ortak oluyosunuz burayada anlatmasam kendi kedimi yicem
sizi çok seviyorum benyaaaaaa
haketmedi değil ama dahada uzatmak istemedim terbiyesizin önde gideni işte nerde ne konuşacağını bilmeyen okumuş cahillerden
canımmmmm
aslında pekde sevmem sadece saray sarma severim dışarda onun dışında dayımın yaptığı kıtır kıtır el baklavası
küstüm işte bikere geri dönüşü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?