Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hülyaaaaaaaaa çoooooooook tebrik ederim allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip eylesin

Kızlar çok moralim bozuk
gerizekalı bir pislik yüzünden kendimi çok kötü hissediyorum
olay şu öğle yemğini yedim mutfaktayım dışarda elemanın biri ustalara soruyo burda ne kokuyo felan diye
bende o sıra mutfaktan çıktım ne olduğunu anlamadan bana ustaların yanında abla senmi kaçırdın felan diye güya kendince şaka yapıyo moralim alt üst oldu başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen nasıl tersledim terbiyesiz sen ne diyosun sizinle muhattap olanda suç felan dedim
ama hala yanaklarımın yanması felan geçmedi ben zaten hiçbiriyle çok samimi omadım bugüne kadar dolayısıyla şakalaşma felan uzk dururum
ve ben asla bir başka erkeğin benimle ilgili şaka yapmasınıda hazmetmem şimdi ben nasıl davranmalıyım bazılarınıza komik gelebilir ama ben resmen yerin dibine girmiş çıkmış hissediyorum kendimi işten ayrılmayı bile düşünüyorum

canım inan ne desem bilemedim çok ayıp etmiş

gercekten kotu bi duruma dusmussun ben olsam bende yerin dibine girer oraya bidaha gitmemeyi dusunurdum ne hissettigini cok iyi annladim
ama bu senin isin cnm
ihtiyacin varsa birakmayi dusunme nasil olsa zmnla unutacaksin bide soyle dusun utanmasi gereken sen degilsin sen dik dur ve yarin yeni bi gun olarak isine gel

canım inan ne desem bilemedim çok ayıp etmiş
Gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi resmen elin adamlarının yanında belden aşağı konuşuldu yaa
düşünüyorum daha benim arkamdan neler konuşuyolar kim bilir diye paronayak oldum resmen

sorma gerçekten ayrılmayı düşünüyorum ya kötü hissediyorum kendimi neye uğradığımı şaşırdım resmen çalıştığım yerde tek bayanım çalışanlarla zaten çok mesafeliyimdir bunu yapanda 18 yaşında biri aklınca şaka yapacak gerizekalı nefret ediyorum herşeyden ya

bende aynı tepkiyi verirdim tam dangalakmış o terbiyesiz şey ,boşver cnm takma kafana moralini bozmaya değmez.yontulmamış odun çok ortalıkta

çüşşş dıyorum affınıza sıgınarak
ne salak ınsanlar var ya

sen tepikini göstermişsin insan olan anlar bi daha yapılmaması gerektiğini bekle bir süre biraz tavır yap
onlar belki gelip özür diler!!!
bende vazgectim.....

eminem bi yazdıgını sen okusana ama harbi komik bi kere konu osuruk olayı bu zaten baslı basına yeter. aman gül gec be gülüm ne üzülüp sinir oluyosun bizim zaten üzülecek konumuz var bi konu daha bulma kendine bosver s.... et gitsin zati agızlarının payınıda vermişsin tamam işte muhattap olma yeter . oy yerim ben sseni gercekten ossuraydın barim. üzülme gülüm bosver her insanın her bos lafını takarsak biz oooooo halimiz duman olur rahat ol bosver.

kıslar basıma bi temizlik belası aldımki canıma okunuyor ya of ne zaman bitcek bu temizlik. banyoyu ve küçük tuvaletide kırkladım bi camlar kapılar ve koltuklar kaldı ya canım cıktı.

[video=youtube;aBfRcrIy3ls]http://www.youtube.com/watch?v=aBfRcrIy3ls&ob=av3n[/video]

yarayalım

yahu bugün emine video paylaşmıştı, canım nasıl baklava istedi ama nerden yiycemki ben sadece dayımın yaptığını yiyorum :26::26::26:
dayımada şimdi desem anca yarına yapar
acaba böyle yiyince pişman olmıycağım çok kaliteli neresi vardır tatlıcı

slm kızlarr nasılsınız
uzun bir aradan sonra topikte hamile patlaması yaşandı ne güzelll :109:
biz kızımla iyiyiz
geçen hafta hareketlerini hissetmeye başlamıştım
bu hafta bayağı bir hissettirmeye başladı kendini artık
çok güzel bir duyguymuş Allahım tüm isteyenlere yaşatsın

Canim okudum simdi az bile tepki vermissin ben olsam az once anan burdaydi o yapmistir deyip gecirirdim suratina bi tane hic isyen cikacam falan dusunme seyine bile takma yuz verme tepkini belli et sonuna kadar herkes haddini bilsin

eminecim böyle bir olay için sen neden üzülüyorsun ki? böyle bir durumla karşılaşman senin için utanılacak durum değil. senin değerin mi azaldı? bence o kişinin seviyesini ortaya koydu. bırak yapan utansın. işten ayrılmayı düşünmek falan çok yanlış bence. sen bundan sonra duruşunla tavrını koy. onun gibi insanların muhatabın olamayacağını göster ki ezilsin ve yanına yaklaşmaya bile cesaret edemesin. olayla ilgili de tek bir söz bile etme artık. bence dersini almıştır zaten senin tepkinden sonra.

bende aynı tepkiyi verirdim tam dangalakmış o terbiyesiz şey ,boşver cnm takma kafana moralini bozmaya değmez.yontulmamış odun çok ortalıkta
malesef bzen insan kadın olduğundan utnıyor böyle haddini bilmeyenler yüzünden
çüşşş dıyorum affınıza sıgınarak
ne salak ınsanlar var ya
valla nedesek az gelir deryam bu yaşıma kadar ben bu duruma düşmemiştim

sen tepikini göstermişsin insan olan anlar bi daha yapılmaması gerektiğini bekle bir süre biraz tavır yap
onlar belki gelip özür diler!!!
Bende vazgectim.....
özür dileyecek kadar düşünceli olsaydı hemen gelip özür dilerdi ama yok bundan sonra o herşeye anlayış gösteren ablasını zor bulur

sen neden vazgeçtin yoksa sendemi adet oldun aslında kendi kendimize gelin güvey oluyoruz her ay belirtiler arıyoruz
ama saba sen cevaplamıştın galiba birisi sormuş ya ilişkinin ertesi günü kendini hamile gibi hissetmiş çok komik geldi bana

nasıl gülüyüm melisam kendini benim yerime bir koysana
Zaten muhattap olmam ama ben yabancı erkeklerin yanında belden aşağı konuşulmasını hazmedemiyorum

puffym yaa çok özürdilerim valla düşünmeden davrandım aslında hakkını helal et :
Nerde oturuyosun bilmiyorum ama bulunduğun yerde güllüoğlu şubesi varsa ordan söyle pişman olmazssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…