fıstıklarım ben şimdi çıkıom annemlerdeyim..
ama akşam vardiyasına gelicem inşallahhh....
hayırlısı kuzen..
inşallah diyim..
daha günüme epey var.. 15,16 temmuz gibi pis bat
hehe psikolojim bozuluyomuş bebek bebek diye kafayı yicen diyoaysuncum o kocan gelsinde görsün kk deki birliği mutluluğu birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinliği...görsün isoldeye nasıl bayram yaptığımızı
erken yapma canım hayal kırıklıgına ugruyosunn yaaaaya kızlarrr..bende eşimden test istesem mi getirse pazar günü olmam lazım bnmde 4 gün var..ama negatif çıkarsa üzülürüm yaaa:44:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
vardı gülüm ..13 temmuz falan gibi adet olmam gerekicektii..
bende pco var canım adet tarihlerim günü gününe tutmuo
bi hafta ileri bi hafta geri öyle oluodum.
onun için gelecek ayki adet tarihi için kesin tarih veremiodum.
ama hani şu nette bi ay sonraki adet tarihini hesaplayıcı şeyler varya ondan yaptıgımda 15 temmuz diodu bidahaki adet tarihinden için..
hehe psikolojim bozuluyomuş bebek bebek diye kafayı yicen diyo
aysun ya sanki buraya gelmeyince aklımızdan çıkıyo heee onlara öle geliyo tam tersi bence burda konuştukça paylaştıkça hafifliyo sabrımız artıyo normalde ben sabırsızdım ama burda sabretmeyide öğreniyosun bence....
tek iyi olmayan tarafı hamiş olanlardan heveslenip gidip test yapılıyo hemen bata varken daha.mesela isoldeyle aynı gibi olan batlılar acaba mı diyolar şimdi acaba bende yapsam çıkarmı
Üzülmüyom zaten nede olsa tedaviye başlıcam hayırlısıyla vesile olacak inşallahcnm regl olmuşsun..üzülme hayırlısı olsun cnm..bir dahaki aya nasib inşallah...
Tebrikler Allah tamamına erdirsinkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah 6.34 de kalktım koşa koşa test yaptım sonunda çift çizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
evet yaa bu durum biraz kafamı karıştırıo ama doktorum iiçimi rahatlattı biraz..
allahtan tek dileğim cuma günü yapıcam degerlerimin yüksek olması.
işte ozaman tam sevinicem..
hehe psikolojim bozuluyomuş bebek bebek diye kafayı yicen diyo
aysun ya sanki buraya gelmeyince aklımızdan çıkıyo heee onlara öle geliyo tam tersi bence burda konuştukça paylaştıkça hafifliyo sabrımız artıyo normalde ben sabırsızdım ama burda sabretmeyide öğreniyosun bence....
tek iyi olmayan tarafı hamiş olanlardan heveslenip gidip test yapılıyo hemen bata varken daha.mesela isoldeyle aynı gibi olan batlılar acaba mı diyolar şimdi acaba bende yapsam çıkarmı
aynen canım bende öyle düşünüyordum şimdi benimde 14temmuzdur isoldeninde aynıymış benimde aklımdan yapmak geciyor ama zor tutuyom kendimi belirti arıyom kendinde demin gögüslerime baktımda damarlarım epeyi bir belirginleşti..acaba diyom kendi kendime bu belirti mi
bencede burada olmak daha güzel..insan kendiyle kaldığında daha kötü oluyor
yazıyorda yazıyor..hiç olmazsa bu ay böyle geçti şöyle geçti diyoruzda yara almadan kurtarıyoruz kendimizi..
yoksa zor süreçler bunlar
Benim kocişim geldi yemekten sonra uyumazsan uğrıcam zaten şimdi kimsecikler yok kendim yazıp kendim okuyorummegim seni ösledim ben yakalayamadım seni
kızlar bende cıkıyorum birazdan pazara gideceğiz gündüz cok sıcaktı akşama kaldık....
güle güle cnm görüşürüz..iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?