Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

fıstıklarım ben şimdi çıkıom annemlerdeyim..
ama akşam vardiyasına gelicem inşallahhh....

keyfini çıkar bebikimm,öpüyorum çok..

görüşürüz akşama,detaylı anlatırsın hem

aysuncum o kocan gelsinde görsün kk deki birliği mutluluğu birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinliği...görsün isoldeye nasıl bayram yaptığımızı
hehe psikolojim bozuluyomuş bebek bebek diye kafayı yicen diyo
ya kızlarrr..bende eşimden test istesem mi getirse pazar günü olmam lazım bnmde 4 gün var..ama negatif çıkarsa üzülürüm yaaa:44:
erken yapma canım hayal kırıklıgına ugruyosunn yaaaa

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

süpprrrr canım yaaa Maşallahhh... Allah tamamına ermeyi nasip etsin İnşallah...

Son düzenleme:
cnm regl olmuşsun..üzülme hayırlısı olsun cnm..bir dahaki aya nasib inşallah...
Üzülmüyom zaten nede olsa tedaviye başlıcam hayırlısıyla vesile olacak inşallah
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah 6.34 de kalktım koşa koşa test yaptım sonunda çift çizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
Tebrikler Allah tamamına erdirsin
evet yaa bu durum biraz kafamı karıştırıo ama doktorum iiçimi rahatlattı biraz..
allahtan tek dileğim cuma günü yapıcam degerlerimin yüksek olması.
işte ozaman tam sevinicem..

Bu mesajdan anlaşıldığı üzre gibesin dimi bir aksilik yok inşşalah geçmişi okuyamadım çünkü ben hala uyumadım dün gecede uyumadım gözlerim zor dayanıyor

Kızlar bende bugün son tahlilimide vermiş bulunuyorum Hayırlısıyla 29 temmuzda hepsine bakacakmış doktor smear 29 temmuzda çıkaakmış onunla birlikte hepsini getir sonrada adetliyken gel dedi :18::18::18::18:

Son düzenleme:
malum mesajı gördüm sonunda Rahat rahat sevinebiliriz

Son düzenleme:
Benim kocişim geldi yemekten sonra uyumazsan uğrıcam zaten şimdi kimsecikler yok kendim yazıp kendim okuyorum megim seni ösledim ben yakalayamadım seni

ya bi dakika isolde de hamileymiş, geçmişi yeni okumaya başlamıştım. Yuppi iki hamile haberi, seni de tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.

isoldecimmm şöyle bi bakıp çıkacaktım ki gördüm kesinleşmiş tebrikler canımmmmmmmmmmmmm tebrikler inan gözlerim doluyor hamile haberleri görünce nasıl mutlu oldum yaaaaaaaaaaa tebrik ediyorum tüm hamilelerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…