Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

isolde gününe vardı heralde dimi cnm?2 yada 3 haftalık olduğuna göre... ya süper yaa..gözün gibi bak ona arkadaşım..dikkat et kendine..
fırlar o değerin sen merak etme..dualarımız sizinle....

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

cnm çooooooooooook tebrik ederim allah tamamını erdirsin dualarımız seninle merak etme

ya bitanem bnmde göğüslerim çok ağrıyor ama ben eminim hamiş değilim.çünkü adetimden öncede ağrırdı..açıkçası umudumu kırdı bu bnm..bide sivilcelerim tabiki

aysuncum o kocan gelsinde görsün kk deki birliği mutluluğu birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinliği...görsün isoldeye nasıl bayram yaptığımızı

Son düzenleme:
ya bitanem bnmde göğüslerim çok ağrıyor ama ben eminim hamiş değilim.çünkü adetimden öncede ağrırdı..açıkçası umudumu kırdı bu bnm..bide sivilcelerim tabiki

canım benimde normalde adetten önce göğüslerim ağrırdı
bende adet olucam falan diodum..
ama benimki bu ay farklı bi ağrı şekli gösterdi.
çnk ben nasıl çatlatma iğnesi oldum ondan sonra ağrımaya başladı gögüslerim...
ve halada ağrıo..

İsolde tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

isolde gününe cok daha varmıydı canım...

vardı gülüm ..13 temmuz falan gibi adet olmam gerekicektii..
bende pco var canım adet tarihlerim günü gününe tutmuo
bi hafta ileri bi hafta geri öyle oluodum.
onun için gelecek ayki adet tarihi için kesin tarih veremiodum.
ama hani şu nette bi ay sonraki adet tarihini hesaplayıcı şeyler varya ondan yaptıgımda 15 temmuz diodu bidahaki adet tarihinden için..

maşallaaahhh baya erken çıkmış valla tam 1 hafta önce hemde idrar da önce çıktı sona kanda vay beeeaaaaaamaşallah

ya kızlarrr..bende eşimden test istesem mi getirse pazar günü olmam lazım bnmde 4 gün var..ama negatif çıkarsa üzülürüm yaaa:44:

Son düzenleme:
maşallaaahhh baya erken çıkmış valla tam 1 hafta önce hemde idrar da önce çıktı sona kanda vay beeeaaaaaamaşallah

evet yaa bu durum biraz kafamı karıştırıo ama doktorum iiçimi rahatlattı biraz..
allahtan tek dileğim cuma günü yapıcam degerlerimin yüksek olması.
işte ozaman tam sevinicem..

fıstıklarım ben şimdi çıkıom annemlerdeyim..
ama akşam vardiyasına gelicem inşallahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…