saol cicimmmanagg ii hatrlatıınn ben gidiyim yeti oynayım accık kafam dagılsınnn
iyiyim dadlu şükür..
naapam hem aşkı memnu izliyorum,hem de buraya bakıyorum
(kanal D'de.. sen izleyebiliyosun dimi burdaki kanalları?)
ben istemezsem kimse beni bi yere götüremez..
koy ağırlığını sende..
istemiyosan,istemiyosundur.. bu,bu..
iyiyim dadlu şükür..
naapam hem aşkı memnu izliyorum,hem de buraya bakıyorum
(kanal D'de.. sen izleyebiliyosun dimi burdaki kanalları?)
ben istemezsem kimse beni bi yere götüremez..
koy ağırlığını sende..
istemiyosan,istemiyosundur.. bu,bu..
evet canim tum kanallari izleye biliyorum,ama ask-i memnunu sevmiyorum,sana iyi seyirler,tontis.....sekercim....
sorma yaaa hiç bi yere gitmiyorum çagırdıgı yaa kızlar bugün adetim bitti ben hadi test yapim dedim yine silik çıktı yaaa kafam karman çorman olduu:44::44::44:
ya sen üstüne görüyo olmayasın :26:
kızım sen bugün kanda da bi baktırt annem ya
ama çok net degil kii yavv eşim hele gelsin bi bakim ne bu neyin nesin bi de kasıgım çok agrıyo kopcak artık neyse kızlar ben kacarım bekliyo benim kazulet kaynana
kızlar geçmişi okuyup anca geldimmirabaaaaaa bugün çok güzel bir gün öyle hissettimmmmmmmm
selam kızlar geçmişi okuyodum ben ha yetiştim yetişicem derken 3-4 sayfa daha atladı,kendi kendime konuşuyom o ara yazmasına bee diye.Çok bi tembelim bugün keyifle kahvaltı yaptım şimdi çay sigara keyfindeyim yatağımı bile toplamadım
iyiyim megim,test mest valla şeytan dürtüyo ama belirsizlik daha ii be negatife uyuz oluyorum
kızım nassı zaptediyosun ki kendini yaaa :86:
sorma ya bende şaşıyorum kendime banyo dolabını her açtığımda parfimimi alırken göz kırpıyo ordan bana testler,bak testte değil testlertırsık oldum iyice
benim bile yapasım..
senden 3,4 gün sora batım hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?