bazen diyorum kalkıyım yapıyım ama du diyorum şimdi boşaltım yaptım neyle yapıcam testi:)sonra hadi yapıyım diyorum ama çok su içtim yapmıyım çıkmaz diyorum,diyomda diyom yani öyle öyle engelledim kendimi bugüne dek.Ama böyle arada yoklayan bi ağrı var özellikle sol yumurtalığımı,olucam heralde püf
bu aralar şöyle bir fikre kapıldım sizde de oluyomu kızlar ya bi el atıverin bana.Sanki dünyadaki tüm kadınlar hamile kalır bi tek ben kalamam gibi geliyone süper bi düşünce dimi 2 ayda hemde
kızım o alıntıladığın mesaçımda kelime yutmuşum onu düzelttim
he bide isoldeyi ekledim..
bi daha bakın litfen
heh aynı ben işte :26::96:
senin sol yumurtalığının ağrıması başka şeye işaret Allahın izniyle bebeemm
ilk zamanlardaki ağrı normal değil mi kuzen?:26:
yani yerleşiyo ve kendine yer hazırlıyo ya bebek?
eet ben isoldeden özendim ya zaten ama onun güçlü bir nedeni vardı ilaç kullandı bizimki yine karavanadır bu ay umudum yok gibi
Kanama yoksa korkma dedi doktor ama bu konuda çok kötü tecrübelerim var ya korktum
ama sende geçen aya göre nispeten bilinçli hareket ettin..
yımırtlama testinde kopkoyu 2. çizgiyi görmüştün ya kuzum..
ama tabi hiiiçç belli olmaz bu işler..
%20 şansa şans diyemiyorum ben ya töbeee
evet işte kanama yoksa,yerleşiyodur iyice beben canım,onun ağrısıdır muhtemelen..
inşallahh..
regl oldum kızlar
kızlar ben de dün dayanamadım test yaptım tabiki tek çizgi bu ay da kaldı .........
hayırlısı olsun arkadaşım..
umutlar öbür aya devretti.. ama kaybolmadı..
batını kaç yazalım?
ama sen 9unda beklemiyo muydun?
erken değil mi test için?
bilemiyorum bazı bünyelerde daha da geç çıkabiliyo ya idrarda..
bilmiyorum canım testi 2 gün erken yaptım.......inş yanlış çıkmıştır.....
adet gününden 1 gün sonra tekrarla bence pirensescimm benim
inşallah yanlış çıkmıştır..
bu aralar şöyle bir fikre kapıldım sizde de oluyomu kızlar ya bi el atıverin bana.Sanki dünyadaki tüm kadınlar hamile kalır bi tek ben kalamam gibi geliyone süper bi düşünce dimi 2 ayda hemde
kızlaaaarrr merabalarrr,
nasılsınız,geçmişe bakındım şöyle bi ama okuyamadım hepisini... isolde ne oldu,gelio mu bebesi,inş..öyledir yaa..
kıslarrrrrr
yemeğe çıkmıştım bi indim ki aşşada kapıda kim varrrrr KOCAMMMMMMM
beni görmeye gelmiş çokkk şaşırdım normalde öldürsen gelmezdi ama ne hikmetse geldi işte acaba bundada varmıdır bi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?