Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızım o alıntıladığın mesaçımda kelime yutmuşum onu düzelttim

he bide isoldeyi ekledim..
bi daha bakın litfen

bu aralar şöyle bir fikre kapıldım sizde de oluyomu kızlar ya bi el atıverin bana.Sanki dünyadaki tüm kadınlar hamile kalır bi tek ben kalamam gibi geliyo ne süper bi düşünce dimi 2 ayda hemde

heh aynı ben işte :26::96:

senin sol yumurtalığının ağrıması başka şeye işaret Allahın izniyle bebeemm

kızım o alıntıladığın mesaçımda kelime yutmuşum onu düzelttim

he bide isoldeyi ekledim..
bi daha bakın litfen

eet ben isoldeden özendim ya zaten ama onun güçlü bir nedeni vardı ilaç kullandı bizimki yine karavanadır bu ay umudum yok gibi

heh aynı ben işte :26::96:

senin sol yumurtalığının ağrıması başka şeye işaret Allahın izniyle bebeemm

he yalnız değilim yani:26:sokaktaki çocuklara bakıyorum,annesinin elinden tutmuş bebelere eee bunlar nasıl oldu o zaman be diyorum oluyo demekki diyorum rahatlıyorum sonra onların olur bizim olmaz diyorum çok kısmetliyimdir ben illa bi sorun çıkar,kafayı bozdum sanırım

ilk zamanlardaki ağrı normal değil mi kuzen?:26:
yani yerleşiyo ve kendine yer hazırlıyo ya bebek?

Kanama yoksa korkma dedi doktor ama bu konuda çok kötü tecrübelerim var ya korktum

eet ben isoldeden özendim ya zaten ama onun güçlü bir nedeni vardı ilaç kullandı bizimki yine karavanadır bu ay umudum yok gibi

ama sende geçen aya göre nispeten bilinçli hareket ettin..
yımırtlama testinde kopkoyu 2. çizgiyi görmüştün ya kuzum..
ama tabi hiiiçç belli olmaz bu işler..
%20 şansa şans diyemiyorum ben ya töbeee

Kanama yoksa korkma dedi doktor ama bu konuda çok kötü tecrübelerim var ya korktum

evet işte kanama yoksa,yerleşiyodur iyice beben canım,onun ağrısıdır muhtemelen..
inşallahh..

Son düzenleme:

İnşallah canım öyle olmasını istiyorum

regl oldum kızlar

hayırlısı olsun arkadaşım..
umutlar öbür aya devretti.. ama kaybolmadı..
batını kaç yazalım?

kızlar ben de dün dayanamadım test yaptım tabiki tek çizgi bu ay da kaldı .........

ama sen 9unda beklemiyo muydun?
erken değil mi test için?
bilemiyorum bazı bünyelerde daha da geç çıkabiliyo ya idrarda..

bilmiyorum canım testi 2 gün erken yaptım.......inş yanlış çıkmıştır.....

bu aralar şöyle bir fikre kapıldım sizde de oluyomu kızlar ya bi el atıverin bana.Sanki dünyadaki tüm kadınlar hamile kalır bi tek ben kalamam gibi geliyo ne süper bi düşünce dimi 2 ayda hemde

Merak etme canım tek sende yok bende de var aynı düşünceler. Sanki hiç hamile kalamıcam, hiç karnım şişmeyecek benim, o kıpırtıları duyamıcam kucağıma hiç alamıcam gibi geliyor. Sırf bu korkudan bariz bir sorun olmamasına rağmen geçen sene ki bir iki deneme tutmadı diye daha bu sene ki ilk denemelerim başlamadan ki bu ay çalışma olmadı, tüp bebek düşünmeye başladım. Baya aya raştırırken buluyorum kendimi oysa ki son çare tüp bebektir ama bebeğime kısa yoldan kavuşmak için en son çareyi baştan düşünür hale geldim..

kızlaaaarrr merabalarrr,

nasılsınız,geçmişe bakındım şöyle bi ama okuyamadım hepisini... isolde ne oldu,gelio mu bebesi,inş..öyledir yaa..

kıslarrrrrr
yemeğe çıkmıştım bi indim ki aşşada kapıda kim varrrrr KOCAMMMMMMM
beni görmeye gelmiş çokkk şaşırdım normalde öldürsen gelmezdi ama ne hikmetse geldi işte acaba bundada varmıdır bi hayır

kızlar ben çıkıyorum kkdan hepinizi öpüyorum
biraz çizgi film seyredeyim sonra da izin alayım iğnemi vurulayım evime gideyim
bu arada iki hafta kadar yokum izine gidiyoruz sanırım yazamam kkya ama takip etmeye çalışırım hepimise bol bebişli günler

inşallah vardır bi hayır hatasını anlamıştır canım tüm sorunlarınızı halledersiniz inşallah bebişinizde bu ay süpriz yapar gelir size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…