Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nerden geldiklerini ah bi bilsek..
her odada var leşimiz

Canım ozaman yavrulamışlar eve diye düşünüyorum.
Ya ilaçlatmalısın tüm evi.
Yada evi her hafta dipköşe süpürüp yerleri çamaşır suyuyla silmelisin ama her şeyin altını aklına gelecek herşeyin altını silmelisin düzenli olarak.Gerçi elbette temizlik yapıyorsundur bebişim yanlış anlama ama yani tüm eşyaların altını düzenli çamaşır suyuyla silmelisinki yumurta bırakamasın.Kaldıramadığın çekemediğin eşyalarında dolap. gibi mesela altlArına mutlaka raidmax sık bolca bu şekilde kısa sürede kurtulursun diye düşünüyorum.

şişede satılan bayer marka böcek ilacı kullanıyoduk biz filitle mutfak dolabı içlerine banyoda her köşeye özellikle petek arkalarına sıkılacak ve lavaboların hortumları temizlecek içlerini ilaçlanacak o manyaklar kıyı köşe yerlerde yaşıyo ve sıcak sulu ortamı seviyolar

ama 8 ay bitince sen doğurucan nasıl ozaman taşınıcan. Karılarını dinlemezler sonra böle pişman olurlar.
Zirai ilaç falan kullanma canım,sen daha idrak edemedin sanırım ama sen GEBESİNNNNNN

valla şu böcek olayı çıktıgından beri yaptıgım temizliğin
kullandığımız böcek ilaçlarının haddi hesabı yokk kuşum yaaa..

ben hamam böceklerinin kafalarıolmadan yarım saat daha yaşayabildiklerini okumuştum bi yerde bide siz ona vurmak istediğinizi saniyeler önceden algılayıp toz oluyolarmış ortadan pis böcekler..

ama 8 ay bitince sen doğurucan nasıl ozaman taşınıcan. Karılarını dinlemezler sonra böle pişman olurlar.
Zirai ilaç falan kullanma canım,sen daha idrak edemedin sanırım ama sen GEBESİNNNNNN

ve efet evi bir başkası ilaçlıycak sende kafadan 1 hafta eve uğramıycaksın şekerim çünkü bebiş var

valla şu böcek olayı çıktıgından beri yaptıgım temizliğin
kullandığımız böcek ilaçlarının haddi hesabı yokk kuşum yaaa..

Ozman tek çare taşınmak ödediğiniz parayı geri vermezlermiki :26:yada söyleyin evi onlar ilaçlatsın bir çare bulsunlar bir zahmet

bu konu bitince beni çaarın arkideşlerim ben fena uldummm

ben bir sürü incir yedim ya boşa mı gitti yane:26:aşırı şekerli şeyleri sevmem pekmez bile yedim.hatta bebeğe yazıyorum bişiler dur bunlarıda yazıyım;anan ne bulduysa yedi evladım yine gelmedin....

ben bir sürü incir yedim ya boşa mı gitti yane:26:aşırı şekerli şeyleri sevmem pekmez bile yedim.hatta bebeğe yazıyorum bişiler dur bunlarıda yazıyım;anan ne bulduysa yedi evladım yine gelmedin....

seninki gelmedi ama ama benimki ya bu ay yada bir iki aya gelir, çünkü şimdi istemiyom ya gelir kesinn

sen erken gebelik testi mi yaptın bakiim?

Son düzenleme:

iyi geceler arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum bende sağıma soluma bakmaya başladım böcekmi gelicek diye Nilla arkadaşım sen incir kürünümü uyguluyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…