Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben bekarım ama yaşım küçük yaşım 24 canım sıkıldı benden 1 yaş küçük olan kuzenimde yumurtalık kanseri çıktı bugün öğrendik

teşekkür ederim yellow kitty sizin çalışmalar ne kadar süredir devam ediyo Allahım artık bekletmesin bizleride karınlarımız sonrada kucaklarınmız dolsun inş..

kızlar yaaa bu hamamböcekleri tekrar çıktı ortay abgn 2 tane öldürdük.
off yaaaa ben napıcammm

yok cnm benim burdayımmm...
özlemişim seni iyi ki karşılaştıkkk

mende özledim valla edacım ben bugün test yaptım çok meraklıyım ya gördüm gene günümü 4 gün vardı.şimdide sol yımırtalığım ağrıyo hafiften 2 güne kalmaz gelir benim beklenmeyen misafirler

ovulasyon testi araştırıyoduk netten kocamla şekerim yine alalım diyo,ödünü koparmışım gün aşırı olcekkk diyince nekadarsa alalım lütfen dedi

pas geçerse ki ööle olucak gibi geliyo,bende alcam ovulasyon testi bu ay..

off yaaaa ben napıcammm

ya çağırın bi ilaçlama şirketi kökten halletsinler, küçükkken bizde de vardı tabletler işe yaramıyor. Üniversitedeyken öğrenci evimizde de vardı, bi sabah arkadaşımın yorganının üstünde görmüştüm, öyle de korkarım ki beni buluyorlar, öyle yer etmiş ki bende riyamda bile hep görüyorum.

Biran önce kurtulmaya bak canım.

teşekkür ederim yellow kitty sizin çalışmalar ne kadar süredir devam ediyo Allahım artık bekletmesin bizleride karınlarımız sonrada kucaklarınmız dolsun inş..

6 yıllık evliyim
3 yıldır bebiş istiyoruz
25 yaşındayım
şimdilik bir problem görünmüyor özelde 3 ay yumurta takibi yapıldı bir sonuç alamadık
Şuan devlet hastanesine gidiyorum yapılan testler takrarlandı sonuclar çıkınca ona göre bir yol izlenecek

off yaaaa ben napıcammm

ya ben onlardan böcek yemiyle kurtuldum..raid'in sanırım..
yani en azından 6 ay için..
düzenli olarak apartmanca ilaç yapılmazsa bu kadar oluyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…