Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de boyuna uyuyorum kimseyi görmek istemiyorum, yemiyorum, ama beyimiz fıldır fıldır her işini yapıyor sanki onca olayı sadece ben yaşamışım gibi, şuursuz.

bende günlerce ve gecelerce susmam
o durumda da yani

kapatıcı özelliği için kullanıyorum çok doğal rengi badana gibi durmuyo gözümün altında.ama iyileştirici etkiside varmış halkalar için.ben memnun kaldım çok
AA kapatıcı etkisi olduğunu bilmiyordum ben biraz göz altı morluğu başladıda onun için alıyordum ama kapatıcıysa süper oldu bu bak.
offf yaaaa acıktım yani doğal olarak.. akşam yemeğinin üstünden kaç yüz saat geçti
Ye bebiş sende ye ben patates kızartmasını indirdim mideye gece gece
benim iğrenç görünüyo hele,tam 4 aylık
ama gibeğ olsam hiç de sallamam oram buram diye..
soradan hallederim ben nasılsa

ben ekmee krem piynir sürcem yicem
Benide acıktırdın yavv

Acaba niden böle oldunki

ben de boyuna uyuyorum kimseyi görmek istemiyorum, yemiyorum, ama beyimiz fıldır fıldır her işini yapıyor sanki onca olayı sadece ben yaşamışım gibi, şuursuz.

ben şuursuz lafını çok tuttummmm

neden sence?bi lafı 10 defa anlatsanda karşındaki konuş konuş küçük ... dinliyo modundaysa konuşmazsın o çatlar ortasından

neden sence?bi lafı 10 defa anlatsanda karşındaki konuş konuş küçük ... dinliyo modundaysa konuşmazsın o çatlar ortasından

anağm gece gece genel yitenek testi gibi oldu konuşmalar heee
....lı yer,acebaaa beyinnen ilgili olabilür mü???
kınama be,bu kadan annadık bu saatte

Son düzenleme:
yani sen çatlasın diye mi konuşmuyon, ben bi türlü çatlatamadım, bağırsam da sussam da çatlamıy çatlamıyyyyyy

bir iki defa yapınca alışkanlık oldu bende istesemde konuşamıyorum sonra bildiği için uzamıyo pek.Ama kocamda süperdir bu konuda üstüne tanımam

bir iki defa yapınca alışkanlık oldu bende istesemde konuşamıyorum sonra bildiği için uzamıyo pek.Ama kocamda süperdir bu konuda üstüne tanımam

Benimkide konuşmamayı çok iyi becerir ve beni çatlatmayıda heleki tartışırken yüksek sesle konuşursam oo konu ne olursa olsun ne olursa olsun diyorum çünkü ölüm kalım meselesi dahi olsa yüksek sesle konuşuyorsam dinlemez gider yatar.Ama kendiside asla sesini yükseltmez biz alçak sesle tartışırız.Ama ben susma işini pek beceremiyorum illaki gel konuşucaz çözücez derim konu ne olursa olsun

uyku yokmu uyku ben yedim bişiler hatta çok şeyler
şiştim uykum geldi ya,haftasonu yine çok yorucu geçicek bitsin şu nişanlar düğünler ya evlenip durmasınlar

bu arada pisicik efet kapatıcı o yeşil olanı sadece onarıcı

AA ne saftirik karıyım hee yanlışlıkla onu almaşım benim amacım onarıcı olanı almaktı kapatıcı olanın varlığından haberim bile yoktu görünce özelliklerini okumadım bile heh buydu dedim aldım neyse buda onarıyorsa daha iyi hem onarır hem kapatır

benimki normal koşullarda da az konuşur..

suskun prens.. tam bana göre

(similiye tikkat)

bu daha iyi gerçekten güven bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…