hasta oluyorum ben resmen böyle ruh gibi elim kolum kalkmıyo hele konuşmama hastalığım çok berbat oluyo günlerce konuşamam bilerek değil ağzım açılmıyo(ki ben ne geveze bişeyim inanası gelmez insanın)
hasta oluyorum ben resmen böyle ruh gibi elim kolum kalkmıyo hele konuşmama hastalığım çok berbat oluyo günlerce konuşamam bilerek değil ağzım açılmıyo(ki ben ne geveze bişeyim inanası gelmez insanın)
AA kapatıcı etkisi olduğunu bilmiyordum ben biraz göz altı morluğu başladıda onun için alıyordum ama kapatıcıysa süper oldu bu bak.kapatıcı özelliği için kullanıyorum çok doğal rengi badana gibi durmuyo gözümün altında.ama iyileştirici etkiside varmış halkalar için.ben memnun kaldım çok
Ye bebiş sende ye ben patates kızartmasını indirdim mideye gece geceofff yaaaa acıktım yani doğal olarak.. akşam yemeğinin üstünden kaç yüz saat geçti
Benide acıktırdın yavvbenim iğrenç görünüyo hele,tam 4 aylık
ama gibeğ olsam hiç de sallamam oram buram diye..
soradan hallederim ben nasılsa
ben ekmee krem piynir sürcem yicem
ben de boyuna uyuyorum kimseyi görmek istemiyorum, yemiyorum, ama beyimiz fıldır fıldır her işini yapıyor sanki onca olayı sadece ben yaşamışım gibi, şuursuz.
AA kapatıcı etkisi olduğunu bilmiyordum ben biraz göz altı morluğu başladıda onun için alıyordum ama kapatıcıysa süper oldu bu bak.
Ye bebiş sende ye ben patates kızartmasını indirdim mideye gece gece
Benide acıktırdın yavv
Acaba niden böle oldunki
neden sence?bi lafı 10 defa anlatsanda karşındaki konuş konuş küçük ... dinliyo modundaysa konuşmazsın o çatlar ortasından
neden sence?bi lafı 10 defa anlatsanda karşındaki konuş konuş küçük ... dinliyo modundaysa konuşmazsın o çatlar ortasından
yani sen çatlasın diye mi konuşmuyon, ben bi türlü çatlatamadım, bağırsam da sussam da çatlamıy çatlamıyyyyyy
aağm gece gece genel yitenek testi gibi oldu konuşmalar heee
....lı yer,acebaaa beyinnen ilgili olabilür mü???
kınama be,bu kadan annadık bu saatte
anağm gece gece genel yitenek testi gibi oldu konuşmalar heee
....lı yer,acebaaa beyinnen ilgili olabilür mü???
kınama be,bu kadan annadık bu saatte
boşluk doldurmaca:))adı var orda kocamın
bir iki defa yapınca alışkanlık oldu bende istesemde konuşamıyorum sonra bildiği için uzamıyo pek.Ama kocamda süperdir bu konuda üstüne tanımam
bu arada pisicik efet kapatıcı o yeşil olanı sadece onarıcı
AA ne saftirik karıyım hee yanlışlıkla onu almaşım benim amacım onarıcı olanı almaktı kapatıcı olanın varlığından haberim bile yoktu görünce özelliklerini okumadım bile heh buydu dedim aldım neyse buda onarıyorsa daha iyi hem onarır hem kapatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?