Benimkide konuşmamayı çok iyi becerir ve beni çatlatmayıda heleki tartışırken yüksek sesle konuşursam oo konu ne olursa olsun ne olursa olsun diyorum çünkü ölüm kalım meselesi dahi olsa yüksek sesle konuşuyorsam dinlemez gider yatar.Ama kendiside asla sesini yükseltmez biz alçak sesle tartışırız.Ama ben susma işini pek beceremiyorum illaki gel konuşucaz çözücez derim konu ne olursa olsun
uyku yokmu uyku ben yedim bişiler hatta çok şeyler
şiştim uykum geldi ya,haftasonu yine çok yorucu geçicek bitsin şu nişanlar düğünler ya evlenip durmasınlar
uyku yokmu uyku ben yedim bişiler hatta çok şeyler
şiştim uykum geldi ya,haftasonu yine çok yorucu geçicek bitsin şu nişanlar düğünler ya evlenip durmasınlar
zorlarsam uyurum sanırım..daaaa ne gerek var dimi..
bende yedim bu arada ohh :18:
yarın akşamüstü çeşmeye gidiyoruz biz anamlara gene..
laptopumu götürcem ama tabiiki
iyi geceler arkads. valla beni uyku tutmadi bende bakiyordum öyle .bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim.hep beraber dua edelim belki allah kabul eder.
ne kadar çeşme izmir arası meg?
ben pazartesi katılırım artık size
iyi geceler arkads. valla beni uyku tutmadi bende bakiyordum öyle .bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim.hep beraber dua edelim belki allah kabul eder.
valla biz de hiç bi filmde olmayan action sahneleri yaşanıyor. Kesin birşeyler kırılıyor, son tartışmamız bir kumanda ve bir vazoya maloldu. Ama hala sinirliyiz. Napsak evi mi yıksak acep belki rahatlar, gider sarılır yatarız.
80km..
50 dakika falan..
ne demek p.tesi katılırım?
selam arkadaşım
Allah hepimize versin birer bebek inşallah hayırlısıyla..
Biz çok sinirlensekte eşim sesini yükseltmez bende kapılar4ı çarparım arada ama öle yaprsam haklıda olsam haksızda olsam gelip gönlümü almaz ona alçak sesle konuşucaksın yada hiçbirşey demiyip gidip yatucaksın mutlaka hatasını anlar gönlümü alır ama öyle bağırıp çağırırsam birşeyleri kırıp dökersem sadece konuyu tatlıya bağlamöayı ve çözüme ulaştırmayı imkansızlaştırmış olurum
gelcem çeşmeye size katılcam tövbee:))demişin ya ben götürcem laptop umu diye ben hafta sonu yokhum p.tesi eve gelcem katılırım konuşmalara demek istediydim:26:
sagol canim acaba diyorumki tavuklarla bir iletisime gecsek belki yardimci olurlar eeee malum onlar hergün catir catir yumurtluyor
Biz çok sinirlensekte eşim sesini yükseltmez bende kapılar4ı çarparım arada ama öle yaprsam haklıda olsam haksızda olsam gelip gönlümü almaz ona alçak sesle konuşucaksın yada hiçbirşey demiyip gidip yatucaksın mutlaka hatasını anlar gönlümü alır ama öyle bağırıp çağırırsam birşeyleri kırıp dökersem sadece konuyu tatlıya bağlamöayı ve çözüme ulaştırmayı imkansızlaştırmış olurum
Anacım erkek var erkek var hepsi farklı, benimkiyle üç ay konuşma hatasını anlayıp özür diilemez, o üç boyunca gelip benim özür dilememi bekler hem de. öle yani, değişik bi tür
Anacım erkek var erkek var hepsi farklı, benimkiyle üç ay konuşma hatasını anlayıp özür diilemez, o üç boyunca gelip benim özür dilememi bekler hem de. öle yani, değişik bi tür
burcu ne seninkinin?
bu soru bana sorulduğunda bazen şu cevabı vermek istiyorum ÖKÜZ (ama bazen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?