Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla biz de hiç bi filmde olmayan action sahneleri yaşanıyor. Kesin birşeyler kırılıyor, son tartışmamız bir kumanda ve bir vazoya maloldu. Ama hala sinirliyiz. Napsak evi mi yıksak acep belki rahatlar, gider sarılır yatarız.

uyku yokmu uyku ben yedim bişiler hatta çok şeyler
şiştim uykum geldi ya,haftasonu yine çok yorucu geçicek bitsin şu nişanlar düğünler ya evlenip durmasınlar

zorlarsam uyurum sanırım..daaaa ne gerek var dimi..
bende yedim bu arada ohh :18:

yarın akşamüstü çeşmeye gidiyoruz biz anamlara gene..
laptopumu götürcem ama tabiiki

zorlarsam uyurum sanırım..daaaa ne gerek var dimi..
bende yedim bu arada ohh :18:

yarın akşamüstü çeşmeye gidiyoruz biz anamlara gene..
laptopumu götürcem ama tabiiki

ne kadar çeşme izmir arası meg?

ben pazartesi katılırım artık size

iyi geceler arkads. valla beni uyku tutmadi bende bakiyordum öyle .bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim.hep beraber dua edelim belki allah kabul eder.

ne kadar çeşme izmir arası meg?

ben pazartesi katılırım artık size

80km..
50 dakika falan..
ne demek p.tesi katılırım?

iyi geceler arkads. valla beni uyku tutmadi bende bakiyordum öyle .bende sizler gibi bebek isteyenlerdenim.hep beraber dua edelim belki allah kabul eder.

selam arkadaşım
Allah hepimize versin birer bebek inşallah hayırlısıyla..

Biz çok sinirlensekte eşim sesini yükseltmez bende kapılar4ı çarparım arada ama öle yaprsam haklıda olsam haksızda olsam gelip gönlümü almaz ona alçak sesle konuşucaksın yada hiçbirşey demiyip gidip yatucaksın mutlaka hatasını anlar gönlümü alır ama öyle bağırıp çağırırsam birşeyleri kırıp dökersem sadece konuyu tatlıya bağlamöayı ve çözüme ulaştırmayı imkansızlaştırmış olurum

sagol canim acaba diyorumki tavuklarla bir iletisime gecsek belki yardimci olurlar eeee malum onlar hergün catir catir yumurtluyor

Hoş geldin
İnşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder en hayırlı zamanda

80km..
50 dakika falan..
ne demek p.tesi katılırım?

selam arkadaşım
Allah hepimize versin birer bebek inşallah hayırlısıyla..

gelcem çeşmeye size katılcam tövbee:))demişin ya ben götürcem laptop umu diye ben hafta sonu yokhum p.tesi eve gelcem katılırım konuşmalara demek istediydim:26:

Anacım erkek var erkek var hepsi farklı, benimkiyle üç ay konuşma hatasını anlayıp özür diilemez, o üç boyunca gelip benim özür dilememi bekler hem de. öle yani, değişik bi tür

gelcem çeşmeye size katılcam tövbee:))demişin ya ben götürcem laptop umu diye ben hafta sonu yokhum p.tesi eve gelcem katılırım konuşmalara demek istediydim:26:

kızım çeşmeye geliom deseydin var yaaaaa uçardım havalaraaaa
tüh yaa

sagol canim acaba diyorumki tavuklarla bir iletisime gecsek belki yardimci olurlar eeee malum onlar hergün catir catir yumurtluyor

tebi hem bizim gibi uyku sorunlarıda yok cart diye uyuyolar.hii belki ondan çok yumurtluyo onlar hemen uyuyalım

ya hanimlar valla su gercekki erkekler kesinlikle haksizligi kabul etmiyorlar ve bunun icin elinden geleni yapiyorlar genelleme olmasada cogu böyle .zaten kadinin dediklerini yapsalar cokdaha iyi olur cünkü kadinlar herzaman ince düsünurler sonuna kadar ayrintili yani.

Son düzenleme:
Anacım erkek var erkek var hepsi farklı, benimkiyle üç ay konuşma hatasını anlayıp özür diilemez, o üç boyunca gelip benim özür dilememi bekler hem de. öle yani, değişik bi tür

burcu ne seninkinin?

Kız benimkide özür diliyor sayılmaz aslında 5 dk sonra gelir hatamı anladım özür dilerim affet demek yerine
Hadi hadi affettim sarıl barışalım der ben pas vermeyincede hadi biliyorum beni çok seviyorsun gülüceksin kendini zor tutuyorsun hadi hadi gel der zorla sarılır öper yani bu onun özür şekli Hepsi anormal anam sadece biri değil

Son düzenleme:
burcu ne seninkinin?

oğlak. aslında hiç böyle değildi, ne kibar ne anlayışlı bi adamdı ama sanırım benim yanımda bozuldu yada zaten bozulacağı vardı içindeki uyuz çıktı. Kız ben sevmiyom mu artık ne, bdünden beri yazmadığım kötü laf kalmadı adama buradan. Bıktım bıktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…