tamam canım düşünme üzülme e mi..
doktor daha güzel yönlendirir bi dahaki ay için..
önümüzdeki maçlara bakalım :92:
meeeeeeeeeeeeggg naptın test yaptınmı..
geçmişi okuyamadım netim çok yavaşş
bu gün herkez makarna lafı ediyordu topikte kalktım kendime (kek yaptımderrrrrrmişim)spaketti pişirdım üzerine domatezli sos yaptım üzerine kaşar rendeledim afiyetle yiyorum canım çekti yiyom yiyom doymuyom tohtur bey
papatyam banada kızma.
benim aklım megden çok daha dağınık..
devrelerim karıştı...
en az 15 harflik yazı yazman gerekiyorya alyaya gönderme yaptımdı
bu gün herkez makarna lafı ediyordu topikte kalktım kendime (kek yaptımderrrrrrmişim)spaketti pişirdım üzerine domatezli sos yaptım üzerine kaşar rendeledim afiyetle yiyorum canım çekti yiyom yiyom doymuyom tohtur bey
nilla niye yazmıyosun kuzum ?
o nasıl söz canım niye kızayım tohtura gidecekmişsin hayırlı haberlerle dön ben artık tohtur yüzü görmek istemiyorum bıktım(ama mecburum şeyim mahkum)
hayırlısı bitanem..inşallah meleğin seninledir..
IYI AKSAMLARR DUNYANIN EN GUZEL ANNELERI VE ANNE ADAYLARII ben nisanliyimmm veee o kadar cok bbebek istiyorumki anlatama size yani evlendikden 2 3 AY SONRA BILE BEBEK YAPABILIRIM NISANLIMDA AYNI BENIM DUSUNCEMDE HATTA AZ ONCE ARADI RUYASINDA BEBEK GORMUS KUCAGINA ALMIS RUYALARI UNUTTUGU ICIN HEMEN ARADI BENI :) BEBEK GORDUM RUYAMDA COK TATLIYDI DIYEE ..GELDE SIMDI BEBEK ISTEEMEEEEEEE AYY CILDIRIYORUM BEBEK GORUNCE ALLAHIMM ALLAHIM INSALLLAAHHHHHH BANADA NASIP EDERR....
IYI AKSAMLARR DUNYANIN EN GUZEL ANNELERI VE ANNE ADAYLARII ben nisanliyimmm veee o kadar cok bbebek istiyorumki anlatama size yani evlendikden 2 3 AY SONRA BILE BEBEK YAPABILIRIM NISANLIMDA AYNI BENIM DUSUNCEMDE HATTA AZ ONCE ARADI RUYASINDA BEBEK GORMUS KUCAGINA ALMIS RUYALARI UNUTTUGU ICIN HEMEN ARADI BENI :) BEBEK GORDUM RUYAMDA COK TATLIYDI DIYEE ..GELDE SIMDI BEBEK ISTEEMEEEEEEE AYY CILDIRIYORUM BEBEK GORUNCE ALLAHIMM ALLAHIM INSALLLAAHHHHHH BANADA NASIP EDERR....
meg kaçta yapıcannn yavrum ya merakla bekliommm
gelio şehzadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?