kız ayrı güzel yüzük ayrı :)))))))))))))))) aahh ahhh o zamanlar yaşamak varmışş şöylee sarayda olaydık bütün gün ekmek elden su gölden hizmetçiler bi taraftan oh mis misss bide gözde olup çocukta doğurdukmuu tamam sırtın yere gelmez :))))))))))))) zaten sülümanında hastasıyımmmm
güsel olur muydu ki acep :26:
çocuk kolay doğmuyo kızım ya,kellemizi vurdurtmasın sülüman sora :18:
kız ayrı güzel yüzük ayrı :)))))))))))))))) aahh ahhh o zamanlar yaşamak varmışş şöylee sarayda olaydık bütün gün ekmek elden su gölden hizmetçiler bi taraftan oh mis misss bide gözde olup çocukta doğurdukmuu tamam sırtın yere gelmez :))))))))))))) zaten sülümanında hastasıyımmmm
doğru diyorsun canım ya valla ekmek elden su gölden bayılıyorum zaten hürreme çarşambaları iple çekiyorum
canlarım ben kaçıyorum yarın malum kan testim var meg yarın ben eve gelene kadar hayırlı haberler vermiş ol ne olur kalbim sizinle güzeller hepimiz hayırlı haberler vereceğiz bu sayfalarda birbirimize hepinizi kocaman öpüyorum
biz çarşambaları geyik bölümünde,muhteşem yüzyıl topiğindeyiz..
aman ne gırgır ne şamata..
arada uğrasana..
gülmek için bile arada bakmalısın diyorum..
ben yoklama alıyorum orda bak,çarşambaları tam kadro orda olmalı herkes :92::92::92::82:
canlarım ben kaçıyorum yarın malum kan testim var meg yarın ben eve gelene kadar hayırlı haberler vermiş ol ne olur kalbim sizinle güzeller hepimiz hayırlı haberler vereceğiz bu sayfalarda birbirimize hepinizi kocaman öpüyorum
biz çarşambaları geyik bölümünde,muhteşem yüzyıl topiğindeyiz..
aman ne gırgır ne şamata..
arada uğrasana..
gülmek için bile arada bakmalısın diyorum..
ben yoklama alıyorum orda bak,çarşambaları tam kadro orda olmalı herkes :92::92::92::82:
olacak olacak bizimde bebişlerimiz olacak yalnız br şey soracağım ben 2 gündür felaket acıkıyorum yiyorum yiyorum doymuyorum sanki ve hemn de acıkıyorum valla akşam yemek yaparken çiğ yiyecektim ayşe kadın fasulyelerişimdi yine acıktım ve hiç adetim değildir ha 3-4 aydır diyetteyim bu arada 10 kg verdim bebek yapacağım diye yani acıkmıyordum ama son günlerde durmuyor açlığım
yarın bende dr.a gidiyorum bakalım ne olcekkk
aynen canım bu hafta kesin ordayımmm
güzel haberlerle gel doktordan alyacım inşallahhh
bu hafta gülşah hürremi bıçakladı diyolar yaa..hemde ölmüş sözde bıçakladığı kişi..
gene fragman yanıltmacası sanırım
ama olamaz ki,hürrem daha büssürü çocuk doğurcak hem
Megim abbam bu gece iştahım açıldı.
Hayvan gibi yemek yiyesim var.
yok be canım hürrem değil o kesin esmadır bence fragmanı görmedim ama geçen hafta zaten orda yatan kişinin koyu renk saçları vardı
bende acıktım ya canım nasıl makarna istioooo
ak fragmanı getiriim buraya:86:
Ay abla.
Bende tam makarna yiyodum he.
Yanındada buz gibi kola.
Birazdan gidip çorbada içicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?