Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eminecim canım Allah şifasını versin inşallah eşinin :26::26:
ildaaaa geliyo tombikin az kalmış
sağol didemim
geçmiş olsun canım yaaa
Allahım şifa versin eminemmmmm çok üzzülüyorum ben yaaaaa ii değilim zaten ((
ildam çok sağol canım evet kapatıyorum konuyu burda doğurmak üzere olan bir gebe var birde kendi sıkıntılarımla germeyeyim kızı
nolmus eminenin esine ya

canım eşiminn beyin damarlarında tıkanma oldu haziran ayında 1 ay kadar hastanede yattık şimdi o damarların açılması için ilaç kullanıyo kullandığı ilaç kanı sulandırıyo 2 defadır kan değeri düşük çıkıyo 2 nin altın 3 ün üstüne çıkmaması lazım ama şimdi kan değeri 1. 83 çok zor zamanlar geçirdik tekrarlanmasından korkuyorum

ahanda valla geliyo
benimde aynı öyle belim çok ağrıdı
bi de adet sancısının şiddetlisi oluyo işte
sonra ıkınma hissi gelmeye başlıyo 5 dakikanın altına düşünce sancılar

nasıllll yaaaaaaa ((
ölecem korkudan yaaaaa

eminemm öllle demek istemedim
gerçekten çok üzülüyorum
Allahım eşine bir an önce şifa versin

nasıllll yaaaaaaa ((
ölecem korkudan yaaaaa

gerçekten çok üzülüyorum

niye korkuyon kızııımmmm dellendirme beni
düşün ya tombikinin yüzünü görücen en sonunda
değmez mi o kadarcık ağrıya
kolaycacık doğuruvercen sen benim gibi bak gör

canım rabiim sanada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
rabbim yavrunu size bağışlasın inşallah
belkide yarın yavrunla başlayacaksın güne
ALLAH yar ve yardımcınız olsun (bebeğin ve senin ) ikinizde zorlu yollardan geçeceksiniz
inşallah güzel haberlerini alırız bir avazda kurtulursunuz inşallahh
rabbim o güzel kalbine göre versin canım benim ALLAH a emanet olun

nasıllll yaaaaaaa ((
ölecem korkudan yaaaaa

gerçekten çok üzülüyorum

biliyorum ildam öyle demek istemediğini ama ben seni düşünerek yazdım bitanem seviyorum seni bunu bilesin

Slm kızlar bugün iyice kafayı yedim artık, 2 gündür doğru dürüst uyumuyor bu çocuk, 5dk'da bir uyanıyor.
Bugün dayanamayıp eşimi işten çağırdım ve 4 saat uyudum çok şükür, şimdide nasıl olduysa uyuyor, sanırım oda yoruldu.
Tek umudum pazartesi anneme gitmek, gitmezsem kafayı yerim düzene girene kadar.
Herkes uzakta bakacak kimsem yok, lavaboya bile zor gidiyorum, dün gece almayalım beşiğinden dedik, o kadar kötü ağladıki, katıla katıla, en sonunda alıp emzirdim, gözleri yaşarmış içini çeke çeke meme emdi, o zamanda kıyamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım

İldaa sen doğum yapmadınmı, bende bebiş geldi sandım be yaa.
Ben son anda epidural oldum yoksa sezeryana çevirecekti, bilseydim daha geç gidip yine suya otururdum.
İlk gittiğimde açılma yoktu, suya oturup gittim 4cm olmuştu, hemen yatış yaptılar.

niye korkuyon kızııımmmm dellendirme beni
düşün ya tombikinin yüzünü görücen en sonunda
değmez mi o kadarcık ağrıya
kolaycacık doğuruvercen sen benim gibi bak gör
ayyy inşallahhhhhh dido yaaaaa

aminnnnnnnnnnnnnnn

telefonun var mı kimsede
habersiz kalmayalım
kendi adıma söliim çatlarım ben
var canım ferda ve gamze
onlardan alabilirsiniz isterseniz

biliyorum ildam öyle demek istemediğini ama ben seni düşünerek yazdım bitanem seviyorum seni bunu bilesin

canımm benimm

kOOOOOOooıorrrrkuuuuuuyOOOOOoooooOOORUMMMM :111:

1 haftadır yokum tlfonumun ekranı kırılmıstı neyse yengemle kuzenler geldı ctesı dun gıttıler pasalar gıbı agırladım allahıma sukur denıze gırdık ruzgarımla ben sıze demıstım catlak sarkık gobegımle bıkınımıde gıydım oglum mısafırı sevmedı kucagımdan ınmedı her ısı o kucagımdayken yaptım belımı ıncıttım sanırım cok agrıyo benden boyle aklıma geldıkce yazarım he bıde 1 yudumcuk rakı ıctım :)

ŞİMDİ ANNEM BENİ BANYOYA SOKUYO CANIM
SonRA yıkanamazsın dedi
rahatlarsın dedi

senin dediğin gibi
ben gidip geliimö kızlar

özlemişim ya kız ben seni

Emınemmmmm bıtanem rabbım bu sınavını tez vakıtte bıtırır ısallah gonlunu ferah tut canım arkadasım allah kocanı basından eksık etmesın...

ilk rahatsizligi biliyordum canim.. insaallah tekrarlamaz ne diyim gulum ya.. doktor kontrolu altinda olmasi cok iyi degerler en kisa zamanda duzelir insaallah

özlemişim ya kız ben seni

bende ozledım canım ya aklım hep sızlerdeydı esra
ferda ve ıldayla konustum dun bıraz rahatladım ekranda sadece saat gozukuyodu :) msj falanda geldı ama okuyamadım bugun yenı tlf aldımda kostum dıreek

ildaaaa biraz daha yazarsan canli doguma tanik olacaz sanirsam :26:
zambakkk suya oturma olayini anlamadim hastanede mi oturdun nasil yani :44::44:

bende ozledım canım ya aklım hep sızlerdeydı esra
ferda ve ıldayla konustum dun bıraz rahatladım ekranda sadece saat gozukuyodu :) msj falanda geldı ama okuyamadım bugun yenı tlf aldımda kostum dıreek

he ben yolladıydım ildayı sormuştum doğurdu mu diye

ilda kız nazlıyla ferdaya haber verdim hemencik
hayırlı haberlerini bekliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…