Çok kusuyor canım, peynir kesiği gibi doktora sorduk normal dedi.
Ama bazen çok fazla emince direk sütü çıkarıyor, mamayı çok azalttım sadece yatarken veriyorum şimdi.
Kızlar oğluşum 2440 ve 49 cm doğdu, şuan 4300 ve 57cm olmuş, 36 günlük olduk
Bazen çokmu alıyor diyorum ama eşim boyuyla orantılı olduğunu ve panik yapmamamı söylüyor...
Oğlumun kafası kepekli gibi oldu, şampuandanmı acaba yaa, o kadarda özen gösteriyorum neden olmuş olabilir ve ne yapmam lazım.
ben hep hergün yıkadım canım
ama şimdilerde 2 günde bir yıkar oldum hava biraz soğudu diye
2gün iyi bence
daha da soğursa 3günde bir yıkarım
Çok kusuyor canım, peynir kesiği gibi doktora sorduk normal dedi.
Ama bazen çok fazla emince direk sütü çıkarıyor, mamayı çok azalttım sadece yatarken veriyorum şimdi.
Bazen çokmu alıyor diyorum ama eşim boyuyla orantılı olduğunu ve panik yapmamamı söylüyor...
Elisim ben sende kendimi görüyorum eminim bende böyle bir anne olurum yıkama bencede hergün yıkamadın diye bebeiş birşey kaybetmez ama üşütürse zor olur bebeiş içinde senin içinde yinede tecrübeli annelerin fikirlerinide almak lazım ama ben de korkardım o kadar sık yıkamaya
Lenn seni de görecez oflu hanım, ilk üç ayki paniklerini unutmadım hala :18::18::18: Hatta nasıl bişey yaptıysan doğuma giderken sana da dua ettimdiBu dediğini sana hatırlatacam sen duuuuuurrrrr
Elisim ben kesin senin gibi olucam ama o zaman sen tecrübeli olacaksın artık senin tecrübelerinden faydalanırım.
senin kullandığın iğnelerin ismi neydi ?
clexane mi ?
progestoron bende kullandımmmmmmmmmm
şekerim yüklemeden sonra 111 çıktı
maşallah canım çok iyi kilo almışÇok kusuyor canım, peynir kesiği gibi doktora sorduk normal dedi.
konak canım telaş edecek bişey yok her bebekte olur konak tarağı al taraOğlumun kafası kepekli gibi oldu, şampuandanmı acaba yaa, o kadarda özen gösteriyorum neden olmuş olabilir ve ne yapmam lazım.
reflü yastıkları var kuzum onlara bi bak istersenBenimki de ona benzer bişey dedi. Ama bi toz verdi gaviscon, sulandırıp emzermeden önce yediriyorum midede katılaşıyormuş sütü de kıvamlı hale getirdiği için geri kaçmasını engelliyormuş, tek problem kabızlık yapması onun için de fitil verdi. Gerçi kesin ver demedi seni rahatsız ederse ver dedi.Yenidoğan reflüsü ilk 3 ay birçok bebekte olur dedi.
cnmm arkdaslarm sırtım fena agrıdı çıkaym artık görşrzzz yne süper sohbetti optmmmm
gselam arkafaslar uzun bir sure yoktum bu surede zaten basima
gelmegen kalmadiyani cok uzun hikaye son durum basima gelenlerden daha vahim
ameliyat oldum laparoskopi her iki tupumde tikaliymis
biri alindi sol tupum kaldi ama maalesef oda pek saglilikli degilmis
o nedenle asilama yapilacakmis asilama yapilacak fakat yumurtlama problemimde varmis
dahada bitmedi esimin sperm hareketleride zayifmis yani
tek tuple bebege kavusmak mucize artik benim icin bu arada
meg gebe mi cok uzun bir zmndir giremedim bile nete
Gene gelemedim bugün
Herkes iyidir inşallahhh
Şimdi gidiyorum
ya ben sinirden dogurmazsam baska da dogurmam heralde
kaynanam gelmek istiyomus doguma 70 yasindaki yatmaktan baska bisey bilmeyen hizmet bekleyen kadinin bana ne faydasi olabilir
o mu bana bakacak ben mi ona anlamadim isin kotu yani o var diye annem gelmez rahat edemz
sirf koydeki islerden kacmak icin yapiyo
offff offff
gunaydinn
dun dr a gittik sancim yokmus ama belim cok agriyo dedim kesinlikle yuruyus yok dedi sasirdim sanki artik yurumem gerekiyodu :44:
cok halsizlestim ya hic bisey yapasim yok
enerji sifir
selam kızlar
yarın oğlumu sünnet ettircez
çok stresliyim bize dua edin
ben oğlumu birgün yok birgün yıkıyorum
elis benim oğlumda var reflü
oğlunun kusması muhtemelen bu yüzdendir
ben gaviskonu sadece birkaç kez kullandım
yatağına eğim verdim bu daha çok işe yaradı
bir de her emzirmeden sonra gazını çıkarıp dik tutup yarım saat kadar gezdirdim
şimdi daha iyi
günaydın tatlım bencede kaynanan gelmesin annen gelsin ne alaka 70 yaşında kadının sana faydası olmaz zaten senin ayağına dönemez.ama annen kaynanan gelse bile gelsin bence belki ozaman kaynanan 1-2 gün kalır gider bak annesi gelmiş diye yardıma sen şimdiden kafana takma daha doğuma var boş yere stres yapma daha çok fikirler çıkar kuzu.yürüyüş yarım saat yapabilirsin gerçi ben doğurcam daha 2 haftadır yürüyüş yapıyorum :) bugün gene çıkıcam inşallah yollarda sancım tutmazsa iyidir.doğuma yaklaştıkça enerjisi artıyor insan ben senin gibiydim o dönemde iki haftadır enerjim arttı şükürler olsun normal bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?