Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Oğlumun kafası kepekli gibi oldu, şampuandanmı acaba yaa, o kadarda özen gösteriyorum neden olmuş olabilir ve ne yapmam lazım.

maşallah cnm güzel kilo almış boyu posuda iyikonak diyorlar ondanmı oldu acaba:26:

ben hep hergün yıkadım canım
ama şimdilerde 2 günde bir yıkar oldum hava biraz soğudu diye
2gün iyi bence
daha da soğursa 3günde bir yıkarım

Ben 4-5 güne de çıkarabilirim valla.Ama şimdi 2 gün iyidir bence. Bizim burası da biraz esiyor, ayıptır dimesi deniz kenarı da evimiz

Maşallah size, benimki de birebir aynı dediğin gibi kusuyor.

Bakalım nasıl olacak kış gelsin de.

Lenn seni de görecez oflu hanım, ilk üç ayki paniklerini unutmadım hala :18::18::18: Hatta nasıl bişey yaptıysan doğuma giderken sana da dua ettimdi Bu dediğini sana hatırlatacam sen duuuuuurrrrr

Elisim ben kesin senin gibi olucam ama o zaman sen tecrübeli olacaksın artık senin tecrübelerinden faydalanırım.

senin kullandığın iğnelerin ismi neydi ?
clexane mi ?
progestoron bende kullandımmmmmmmmmm
şekerim yüklemeden sonra 111 çıktı

puregondu bnm igne
bi de crenone vajinal jel kullanıorm
çıkarsa çıkar ya ne yapaym
dkkat ederm ben de datlılara elveda o zaman

maşallah canım çok iyi kilo almış
bence de azalt artık mamayı biraz

Oğlumun kafası kepekli gibi oldu, şampuandanmı acaba yaa, o kadarda özen gösteriyorum neden olmuş olabilir ve ne yapmam lazım.
konak canım telaş edecek bişey yok her bebekte olur konak tarağı al tara

reflü yastıkları var kuzum onlara bi bak istersen

cnmm arkdaslarm sırtım fena agrıdı çıkaym artık görşrzzz yne süper sohbetti optmmmm

gselam arkafaslar uzun bir sure yoktum bu surede zaten basima
gelmegen kalmadiyani cok uzun hikaye son durum basima gelenlerden daha vahim
ameliyat oldum laparoskopi her iki tupumde tikaliymis
biri alindi sol tupum kaldi ama maalesef oda pek saglilikli degilmis
o nedenle asilama yapilacakmis asilama yapilacak fakat yumurtlama problemimde varmis
dahada bitmedi esimin sperm hareketleride zayifmis yani
tek tuple bebege kavusmak mucize artik benim icin bu arada
meg gebe mi cok uzun bir zmndir giremedim bile nete

selam canim biz karsilasmadik hic sanirim..

meg astim rahatsizligi icin tedavi goruyor onun icin korunma surecinde..

sana cok gecmis olsun arkadasim.. Allah yardimcin olsun ama O'nun icin hic birsey mucize degildir biliyorsun.. bu isler hic belli olmaz.. Bir bakarsin bugun cok buyuk mucize dedigin sey oluvermis

selam kızlar
yarın oğlumu sünnet ettircez
çok stresliyim bize dua edin

ben oğlumu birgün yok birgün yıkıyorum
elis benim oğlumda var reflü
oğlunun kusması muhtemelen bu yüzdendir
ben gaviskonu sadece birkaç kez kullandım
yatağına eğim verdim bu daha çok işe yaradı
bir de her emzirmeden sonra gazını çıkarıp dik tutup yarım saat kadar gezdirdim
şimdi daha iyi

Gene gelemedim bugün
Herkes iyidir inşallahhh

Şimdi gidiyorum

gunaydinn
dun dr a gittik sancim yokmus ama belim cok agriyo dedim kesinlikle yuruyus yok dedi sasirdim sanki artik yurumem gerekiyodu :44:
cok halsizlestim ya hic bisey yapasim yok
enerji sifir

ya ben sinirden dogurmazsam baska da dogurmam heralde
kaynanam gelmek istiyomus doguma 70 yasindaki yatmaktan baska bisey bilmeyen hizmet bekleyen kadinin bana ne faydasi olabilir
o mu bana bakacak ben mi ona anlamadim isin kotu yani o var diye annem gelmez rahat edemz
sirf koydeki islerden kacmak icin yapiyo
offff offff

gunaydinn
dun dr a gittik sancim yokmus ama belim cok agriyo dedim kesinlikle yuruyus yok dedi sasirdim sanki artik yurumem gerekiyodu :44:
cok halsizlestim ya hic bisey yapasim yok
enerji sifir

günaydın tatlım bencede kaynanan gelmesin annen gelsin ne alaka 70 yaşında kadının sana faydası olmaz zaten senin ayağına dönemez.ama annen kaynanan gelse bile gelsin bence belki ozaman kaynanan 1-2 gün kalır gider bak annesi gelmiş diye yardıma sen şimdiden kafana takma daha doğuma var boş yere stres yapma daha çok fikirler çıkar kuzu.yürüyüş yarım saat yapabilirsin gerçi ben doğurcam daha 2 haftadır yürüyüş yapıyorum :) bugün gene çıkıcam inşallah yollarda sancım tutmazsa iyidir.doğuma yaklaştıkça enerjisi artıyor insan ben senin gibiydim o dönemde iki haftadır enerjim arttı şükürler olsun normal bir durum.

hadi maşallah büyüdünüz sünnet mi olcak paşa allah damatlığını göstersin inşallah.

saol cnm
ama ben olacaklari tahmin edebiliyorm
yuruyusun faydali oldugu dogru ama bana niye oyle dedi anlmadim
neyse sen dogurda saglikla sira da bizlere gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…