Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

saol canim.. ya ben ara ara cok net kasiklarimda birseyler hissediyorum bazen de tik yok.. ondan merak ettim.. bakalim belkim benimki de gecer.. bebegim iyi olsun da napalim.

Ay evet cok net hatırlıyorum
Senin hamile haberini bekleyişimizi
Umarım guZel bir sekilde tamamlarız yolu

ne günlerdi
geçen eski msjları okuyunca duygulandım baya, testlere inanmamıştım bende burdaki herkes tebrik ediyordu bende hala endişe vardı ama ta ki kan verene kadar
Allahım isteyen bekleyen herkese nasip eder inşallah bizlerede hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah

saol canim.. ya ben ara ara cok net kasiklarimda birseyler hissediyorum bazen de tik yok.. ondan merak ettim.. bakalim belkim benimki de gecer.. bebegim iyi olsun da napalim.

bidahaki randevunda sormayı ihmal etme canım, bide acaba magnezyum eksikliğinden olabilir mi ki, gerçi o sonraki haftalarda çıkıyor :26:
öyle tabi iyi olsunlarda her cefasını çekeriz biz
bu arada sende amerikadaydın dimi yanlış hatırlamıyorsam?
nasıl ordaki doktorlar? bende almanyada yaşıyorum çok memnunum açıkcası,
bide geçen eşimle doğum olacak hastaneye gittik seminar vardı doğumhaneyi vs gezdirdiler şok oldum resmen,
ameliyathane tarzı bekliyordum masaj salonu gibiydi, loş renkle huzur verici böyle hiç aletler yoktu bi kocaman koltuk gibi bişey, arkasında eşler için yer var masaj yapsınlar doğumda diye. ondan öncede bi kocaman küvet vardı jakuzi gibi resmen baktın dayanamıyorsun sandalyeden alıp küvete koyuyorlar vs. ben hiç böyle beklemiyordum :26:

evet canim amerikadayim ben.. valla bilmiyorum bir hemsire arkadasim gelmisti buraya kisa sureligine.. o burdaki kadin dogum teknigini cok begendigini soylemisti.. teknik dedigim de tr de anlatsam kocakari usulu derler.. oyle yani..

aynen burda da oyle bir durum var.. mesela ben ilk randevumda bir klinige gittim.. orda ilk once hastanemi sectim ve sonra doktorumu belirlediler.. ve dogumdan once aynen dedigin gibi bir oryantasyon gibi seni, esini alip gezdriyorlar.. ne nasil olacak anlatiyorlar..

burda normal hasta odasinda dogum gerceklesiyor.. ( normal dogum tabiiki ).. her oda ona gore hazorlanmis.. ozel isiklari falan var yukarda,, istersen suda dogum da yapabiliyorsun.. oyle yani.. bakalim neler gosterecek Yaradan.. Rabbim korkusuz, saglikla, hayirla o tatli telaslari da yasatsin insaallah..

selam kızlar
bebişim uyuyorken fırsat bulup nete gireyim dedim
kızım dünyaya adapte olmaya çalışıyor, ben de anneliğe
akşam hiç durmadı, sabaha kadar ağladı kuzum
sabaha karşı hastaneye gittik
acil bir durum olmadığı için müdahale etmediler
arabada rahatladı zaten
cennet kokulum benim

ildanın doğum başlamış hadi hayırlısı
yazdıklarını okuyunca geçen hafta yaşadıklarım gözümün önüne geldi
bazen gözlerim doluyor aklıma geldikçe
inşallah rahat bir doğum olur
Allah yardımcısı olsun :26::26::26::26::26::26::26:

Biblo hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin Allahım maşallah mis kokuluna

Aynen burdada öyle, amin inşallah canım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah hepimize,
bakalım yaşayıp göreceğiz şu an tam belirsizlik içindeyim nasıl olcak diye ama bi yandanda iyi oldu oraya gittiğimiz en azından görme fırsatımız oldu.

Bana müsade kızlar Muhteşem Yüzyıl başlamak üzere, eşimde gelir antrenmandan birazdan, sofrayı hazırlayayım

ne guzel biblo ya bak sende kucagina aldin yavrunu..

darisi basimiza insaallah..

simdi bebisin dunyaya adapte olmaya calisiyor sende annelige..

kisa sure sonra normal duzeninize kavusursunuz insaallah canim..

Rabbim evladini saglikli, hayirli kilsin.. uzun omurler versin.. tekrar tebrikler..

sağol cnm, bebişime kavuştum kavuşçam derken sonunda geldi. inşallah her şey güzel olur bundan sonra da...

çok şükür cnm. annelik zor ama güzelll. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. darısı başınıza inşallah...

Kizlar inanmayacaksiniz ama saka gibi
Ben dogum ettim kizim 2 hafta erken geldi.
Normal dogumla 2770 gr 48 cm
En kisa zamanda resim aticam suan yollayamiyorum.Hastanedyim halen.
Hersey yolunda kizimla opuyoruz sizleri teyzeleri.

canım hayırlı olsun..allah analı babalı büyütsün

azra allah analı babalı büyütsün iyisiniz değil mi?Canım benim büyük sürpriz oldu. Benim oğlum geldi ya senin kız daha fazla durmadı dimek

merhaba kızlarrr..

azra canım gözün aydın demek kızın size sürpriz yaptı
Allah analı babalı büyütsün canımm sağlıklı mutlu uzuun bir ömrü olsun inşallah..

elis seninde oğluşun gelmiş
gözün aydın tatlım allahım sağlıklı mutlu uzunn bir ömür nasip etsin inşallah..
analı babalı büyüsün kuzun

mis gibi kokuyolardır şimdiiiiii ayyy azcık bana gönderinde koklaya koklaya öpeyim

azraaaaaaaaaaaaaaa ne diyosun dogurdun mu sen simdi nasil oldu musait bi zmninda mutlaka yaz catlarim
hayirli olsun demeyi unuttum heyecandan ayyy masallah kuzuna hayirli olsun saglikli uzuuun omru olsun ins.

Canım benim çok sağol, allah tez zamanda sana da gönderir mis kokulu bebişleri inşallah.

Gozunaydin canim
Kilosu boyu ii maasallah

İyi aksamlar kislar.azram gozun aydin canim ya denek dogurdun he.
Bebiainle murlu huUr dolu vi yasan dilwrim canim.bebisin senin gibi mavismi kiz.

kiz Allah seni iyi etsin e mi

durdun durdun dogurup geldin

cok sevindim canim gozunuz aydin..

Rabbim anali babali buyutsun, hayirli, saglikli, uzun omurler versin..

tez zamanda ayrinti ve foto beklioz..

azram minik kuşum doğurmuşşşşşşşşş
hoşgelmiş minikimiz
gel de havai fişeğimizi patlatalım

dido kızın çok güzel,maşallahı varr annesi allah nazarlardan korusun inşallah..

ildoşum,sağlıkla gelsin bebişin inşallah

öptüm bile hepppiniziiiiiiiiiii

Son düzenleme:
kızlar selammmm azracım tebrikler balımildacım seninde doğum başlamış ayyy çok heyecanlı ne güzel kavuşucaksın tombul kızçeneferedaaa gamze aramıza hoşgeldinizzzzz ya sizsiz olmuyor bu topikdidem kızına maşşallah yaaa eminecim çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin eşine...ztarcım sen nasıl olsun..merve bence eşinle konuşup ikna etmelisin sonuçta kaynanan yaşlı biri sana bi faydası olmazki..zambak kuzum senin yaramaz uyumuyormuş işşallah düzelir kuzum..didemmm kızz sırada sen varsın dimi artık

canım benim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah rabbim uzun ömürler versin darısı basıma bende kızımı kucagıma saglıcakla alırım inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…