Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olursun güzelim kasma kendini..
bende çok stres yapardım hep o yüzden geç gelirdi

benimki öyle değil ki kuşum, ben normalde kasmıyorum, ama gecikince ister istemez kasılıyor insan.
birde salı akşamı normalde hiç ağzıma sürmeme ve şiddetle tiksinmeme rağmen ciğer yedim ben yaaa.
hem kokusu midemi bulandırdı, hemde yine de yedim, hala nasıl yedim diye içim kalkıyor.
bir haller var bende yaaa allah sonumu hayır etsin ne diyeyim.

Gelınım 3900 gr 51cm sezeryanle dogmus cok saglıklı ıkısıde zor olmus bıraz ama sutu gelıyomus dunurumun hersey yolunda

kız bebiş gelmiş olmasın sakınnnnnnnnn

Gelınım 3900 gr 51cm sezeryanle dogmus cok saglıklı ıkısıde zor olmus bıraz ama sutu gelıyomus dunurumun hersey yolunda

hey maşallah gelinde gelin haaa, kiloya bak hele bende 3900 gr doğmuşum, tam rüzgarıma uygun olmuş açıkcası. allah hep sağlıkları ile yaşatsın onları.

kız bebiş gelmiş olmasın sakınnnnnnnnn

valla oflum 2 test yaptım negatif çıktı, yarın bir test daha yapacağım, olmadı cumartesi kan vereceğim, oda olmadı muayeneye gideceğim. doktorum adet söktürücü iç gel dedi ama nedense elim hiç gitmiyor o hapa, bekliyorum bakalım ne olcak. bugün itibari ile tam 9 gün geciktim.

ooo baya gecikmiş..
geç döllenme falan olmuş olmasın sakın..
önceleri bu kadar gecikir miydi?
sen içme hap falan bekle bakalım ne olacak..
yarınn inşallah pozitifi görürsün..
en son ne zaman yaptın testi ?

Kızlar günaydın bi yandan mutfak dolaplarımızı düzenliyorum bi yandanda size bakıyım dedim
Gamze gelin tam Rüzgara göre maşallah
Esracım btanem neden hala kan testi yaptırmıyorsun aslın dr.una çok kızdım ne demek muayene etmeden gebelik olmadığına emin olmadan adet söktürücü vermek hele hele bebek isteyen korunmayan birine bence o dr. bitmiştir yeni bir dr. a git bence veya acil kan testi seni ilk defa bu kadar umutlu gördüm inşallah gönlünce olur

esracım bence sen bugün yap testi çünkü 9 gün gecikmiş..
eğer hala negatif çıkarsa git kan ver..
o da negatif çıkarsa öyle gidersin doktora.
inşallah gecikme bebiştendir de saklanıyordur annesi

bende ildayı merak etmiştim doğurdumu acaba diye
gerçi dünkü belirtilerden sonra doğuracağı kesindi
sağlıkla büyüsün inşallah bebeği
seninde gözün aydın canım gelinin sağlıkla geldi dünyaya

en son pazartesi yaptım, tertemiz bir tek çizgi idi ama etrafımdaki bir çok kişi bu testlere güvenme diyor, gebe olupta 2 çizgi görmeyen çok insan olduğunu duyuyorum. hele birinin kan değeri 1500 çıktığında bile evde yapılan testlerde negatif çıkıyormuş. o nedenle bilemedim.

kuzum umutlumuyum bilemedim. açıkcası son günlerde enteresanım. daha önce dediğim gibi ağzıma bile sürmediğim ciğeri yedim, vileda ile evi şöyle sileyim dediğimde bile belim ağrıyor hemen, ne bileyim adet sancısı gibi değilde yumurtlama sancısı gibi bir sancı var kasıklarımda iki gündür.belimin her zaman ağrıyan yeri değil bu ay ağrıyan yer daha yukarda ve farklı. garip yani, baş dönmemde var. normalde belirtilere takmam ama belimin ağrıdığı yer ve ciğer yemem beni çok şüphelendiriyor. bekliyorum işte
kana gitmedim daha çünkü gücüm yok. önce muayene olmak istiyorum, rahim duvarım falan kalınlaşmışsa kan vermek istiyorum. zaten kalınlaşma yoksa gebelikte yoktur adette gelmeyecektir. ama kalınlaşmış ise ya yakında adet göreceğimdir ya da gebeyimdir. bunu görüp kan vermek istiyorum açıkcası

bak ben ne dicem sana..
yakınında poliklinik gibi bişey yok mu;??
kesinlikle kan vermelisin...
gün geçtikçe daha çok ümitlenicez yoksa..
en azından varsa da erkenden seinmeye başlayalım çok merak ettim ben :18::18::18::18:

Cok zor olmus ılda ıcın sezeryana alınmıs ama uyanmıs acısını yasamıs yanı ama suyu evde patlamıs uyuyomus hatun

var bitanem var olmasına da gitmiyorum, adeti geçtikten 28 gün sonra bile kanda gebe olduğunu öğrenenler olduğunu duyunca sabret diyorum kendime, hele bir yarın olsunda hayırlısı ile bakcaz bir çaresine.

Cok zor olmus ılda ıcın sezeryana alınmıs ama uyanmıs acısını yasamıs yanı ama suyu evde patlamıs uyuyomus hatun

ay onca sancıdan sonra sezeryana mı almışlar sen gibi kıyamam ben ona, hay allah, iki dünür aynı kaderimi paylaştınız ayol

valla ben çok meraklı ve aceleci olduğum için :)))
düşün 7 mart son adet tarihimdi.
gittim 2sinde kan verdim

canım benim aynen öyle ben kaç kere gittim hep gecikince rehim duvarım kalındı yada yeni yumurtm oluşmuştu dr.anında derdi yumurta var geç olmuş ama değerlendir yada rahim duvarı kalınlaşmış adet olursun bikaçgüne diye ama bakardı gebelik varmı yok mu diye kasıklarımı muayene ederdi ben yinede bunca ay hamile kalmadım diye her şartta beni iyice muayene eden dr. u bırakıyorum değişiklik iyidir inşallah hamilesindirde o dr.u bi güzel paylarsın ha değilsende bence yine değştir ben dr.a çok kızdım bu belirsizlik ve kafa karışıklığın hep onun yüzünden lütfen bugün biyolunu bulup muayene olmaya bak inşallah hamilesindir vitaminlerine geç başlama bizide hemen sevindir ama değilsende üzülmemeye çalış gecikmenin nedeninin araştır

ayy kıyamam yaa iki acıyıda yaşadı sanada öyle olmuştu kuzum

Doğumdan çok korkuyorum...
ama normal istiyorum
korksanda korkmasanda mecbur doğurucan ve doğururken bize dua edicen sorumluluun büyük Oflum

aynen şimdiden korkmaya başladım şaka gibi ama benim 12 haftam kaldı :18::18::18::18:
etmem mi kız ederim
tabi o anki korkuyla kendimi unutmazsam

Esracım o 28 gün sonra öğrenenler geç yumurtladıkları için geç öğreniyorlar senin beklemene gerek yok baktır yumurta varsa sende geç öğrenirsin yada hamilesindir evde yaptığın test hassas değildir yada Allah korusun hormonal bi durumdur istemeden stres yapmışsındır valla çok heycan yaptım çok umutlandım nolur baksınlar hamileyim de kendime kaddar sevinirim

Oglum buyumusmu teyzelerı

Eklentiler

• $Fotoðraf0001.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…