Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

masterm ne guzel anlatmşsn cnm valla ne yalan soyleym ozenmeye başladm normal dogumda sizi sayenzde hayırlsı olsun inşşşşşş
maşşalhh ogluşuna daaa resm isterizzzzzzzzzz

Maasallah size
Mutlu huzurlu bir ömür diliyorum

huzurummmm kızçene arkdas bi kızçe daha gelıo sanrmm nasipse sağlıkla inşşşşşşşş

selamlar :2::2:
sabahtan beri o topik senin bu topik benim gezindim durdum düzgün bir konuda bulamdım
zaten giribim ,hastayım, yaşlıyım ,kış gelmeden hasta olum ya ben kışın bile kolay kolay grip olmam ama oldum işte

cnmm geçmedi mi şu giripp
kıyamam ben sana dnlen eminemm bol bol gerçi iştesn demi şimdi :26:
duygummm canım benim demek kızçen olacak
çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahhh

saollll cnmmmm eminemmm bnmmmmmmmmmmm
büyük ihtmal kız dedi dr sagıkla nasipse bakalm

huzurummmm kızçene arkdas bi kızçe daha gelıo sanrmm nasipse sağlıkla inşşşşşşşş

Canimmmm tam sana yazıyordum
Yoğunluk oldu
Valla kıza hayir diyemem
Tabi biraz babalar bütçe olarak batıyorlar
Ama napalim
canim 16. Haftada kesinleşiyor
Siz yine de kesin gözüyle bakmayın
Saglikli bir bebis olsun da
Hepsi isirmalik zatı

Dıs druna gıttık kanal tedavısı olacan dıdı antıbıyotık verdı bana ben 3.5 moduna gırdım tarararam taraaaaammm ammmaaannnn ohhhhhhhh hunılı ana oldum yanı

Kızlar biz yoldayız migdem cok fena...masterım allah ailenizin yeni ferdiyle size ömür boyu mutluluk versin cok sevindimm

kizlar merak etmeyin diye yaziyorum gerizekali klinik dr umun olmadigi gune randevu vermis.. onceden haber de vermedi.. gittik dioki dr un yok cuma orda olcakmis.. o kadar sinirlendim ki anlatamam.. zaten hic sevmiyorum ordaki calisanlari.. nasil sinirim bozuldu agladim agladim agladim.. bebegimi merak ediyorum cunku.. cok degisik psikolojideyim anlatamam yani kendimi.. esimde bana kizinca iyice moralim bozuldu.. kendimi cok yalniz, degersiz hissediyorum.. Rabbim sevdiklerimi basimdan eksik etmesin.. onlar huzurlu saglikli olsunlar da varsin ben burda yalniz olayim napim.. boyle de dedigime bakmayin Rabbim esimi de bize bagislasin

cok degisik bi psikolojiye girdim neyse cuma gunu hayirli haberler alirim insaallahh.. cok yorgunum ben cok..

evt zaten buyuk ihtmal dedi şimdi bnm de içime oyle dogunca iice inandm ama alşverş için beklicem biraz daha sonra başlarm ufak ufak almaya
kociş de oglanlar daha masraflı dıo sunnetti şuydu buydu erkek istıodu hemen caydı valla kızım dıo başka şey demıo hee erkekse yne oglana doner onn hisleri o ayrı

ay sen cok yasa kız hıslerı doner he benımkı hala keske kız olsaydı dıyo mal oglumun pıpısını yesın babası

Dıs druna gıttık kanal tedavısı olacan dıdı antıbıyotık verdı bana ben 3.5 moduna gırdım tarararam taraaaaammm ammmaaannnn ohhhhhhhh hunılı ana oldum yanı

geçmiş olsun canım
iyi beslen lütfen
yaptığın yemeklerden azıcık yesen
beslencen ama varsa yoksa kocan oğlun

canım benim anlayabiliyorum seni
ne çok özlüyor insan görmediği şu varlığı
ben de ağlamıştım böyle bir durumda
erkekler bizim gibi hissedemiyorlar
benim de eşim garipsemişti
şöyle düşün
cuma günü hayırlı haberlerle geleceksin
hem doktoruna biraz naz yaparsın
çok üzüldüm filan diye

sen ve bebek ii olun da gerisi atlatılır

saol canim benim.. ben zaten hic gormedim ki bebegimi sadece 7. haftada.. daha sonra doppler cihaziyla kalp atisina bakti sadce doktorum.. korkuyorum.. iyimidir merak ediyorum.. ya bir suru sey.. zaten tr de olsam kesin bir psikologla gecirirdim bu sureci..

simdi esim klinikten bagimsiz sadece ultrason merkezleri var.. oyle bir yerden randevu aldi aksam icin.. insaallah melegim iyidir.. ya bilmiom iste hormonlarim costu bugun..

çok normal tabi görmek isteyeceksin
fıstıkın da ii dir merak etme
sana show bile yapar ultrasonda
eşinin randevu almasına çok sevindim
git gör bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…