hamılelık kılolarımın hepsını verdım canım ama 2 aydır 82-84 arası gıdıp gelıyorum ben evlendıgımde 70 dım
çok normal tabi görmek isteyeceksin
fıstıkın da ii dir merak etme
sana show bile yapar ultrasonda
eşinin randevu almasına çok sevindim
git gör bebişini
iyi mi ettim diosun randevu almakla.. hadi hayirlisi..
fistik dedin kiz Allah mi soyletti bizim cinsiyetimiz belli degil dahaaa
tabi ii yaptın
böyle bir imkan varsa kullanmak lazım
cinsiyet konusunda da beklentiye girme hiç
kız da olsa erkek de olsa
iyi ki bu olmuş diyorsun
yani senin çocuğun en güzeli oluyor
esimi de heyecan basti simdi :))
inanki huzurum su anki aklimda olan tek sey evladimi o ekranda saglikla oynasirken gorebilmek.. erkek de olsa kiz da olsa evlat degil mi ?? Rabbim muhakkak en iyisini bilip ona gore verir zaten.. yeterki hayirli, saglikli bir evlat olsun,, hepimizinki icin ayni sey..
tabi ii yaptın
böyle bir imkan varsa kullanmak lazım
cinsiyet konusunda da beklentiye girme hiç
kız da olsa erkek de olsa
iyi ki bu olmuş diyorsun
yani senin çocuğun en güzeli oluyor
esimi de heyecan basti simdi :))
inanki huzurum su anki aklimda olan tek sey evladimi o ekranda saglikla oynasirken gorebilmek.. erkek de olsa kiz da olsa evlat degil mi ?? Rabbim muhakkak en iyisini bilip ona gore verir zaten.. yeterki hayirli, saglikli bir evlat olsun,, hepimizinki icin ayni sey..
Ztarım senin bebeiin büyüdü mahşallah artık kesin belli olur cinsiyeti bu muayenede.
saol canim benim.. ben zaten hic gormedim ki bebegimi sadece 7. haftada.. daha sonra doppler cihaziyla kalp atisina bakti sadce doktorum.. korkuyorum.. iyimidir merak ediyorum.. ya bir suru sey.. zaten tr de olsam kesin bir psikologla gecirirdim bu sureci..
simdi esim klinikten bagimsiz sadece ultrason merkezleri var.. oyle bir yerden randevu aldi aksam icin.. insaallah melegim iyidir.. ya bilmiom iste hormonlarim costu bugun..
aa bak buna çok sevndm ztarm bugun mu gtceksnz ultrasona
ay sen cok yasa kız hıslerı doner he benımkı hala keske kız olsaydı dıyo mal oglumun pıpısını yesın babası
evet duygucum burda bile aksam 8:45 de randevum.. tr de siz pirelerle uyuyo olacaksiniz o saatte.. hayirli haberlere insaallah..
Ztarım burdakı saatle kac oluyo randevun bakım senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?