selam kizlar
ozce sunu soyleyeyeim gittigimiz yer kesinlikle bebegin sagligiyla ilgili birsey demiyor.. o konuyu tamamen doktoruma birakiyor.. sadece cinsiyet tespiti yapmaya calisti.. bizim amacimiz cinsiyeti ogrenmek degildi aslinda biliyorsunuz .. neyse..
biz esimle kadinin bilemeyecegini dusunuyorduk.. burda tr deki kadar o konuda basarili degiller.. veeeee... kizimiz olacakmisama biz yine de temkinli davraniyoruz tabiiki bunlar beceremeyebilirler.. yine de en iyisi doktorda baktiktan sonra artik.. ama ben erkek bekliodum cok sasirdim diyebilirim .. Sagligi yerindedir insaallah bebegimizin..
Rabbim saglik versin gerisi hic onemli degil.. yarin da dr randevumuz.. insaallah bebeklerimize Rabbim saglik, hayir versin.. baska derdimiz yok.. bana da su psikolojimden kurtulabilmem icin tez zamanda bir sekine yagdirsin ne diyim.. Rabbim isteyen arkadaslara da hayirla, saglikla nasip etsin.. bende haberler boyle..
simdi kahvaltimi yapayim bi yandan da gecmise dalayim
sende denemiştin dimi?
yok anacım bi türlü tuturamıyoruz doğru aleti edevatıı çözemedim ben bu işi..
ztar ya ben onu denicem de biraz pahalı gibime geldi..
Sen nerden kaça aldın peki bilgi verebilirmisin?
bu ay olmazs bi daha ki ay almaya karar vereyim bariii
için rahatlamıştır umarımçok sevindim bi kızımız daha oluyor. erkek olsaydı çoktan pipisini göstermişti bu haftada canım tabi allah bilir. tekrar hayırlı uğurlu olsun
Eki Görüntüle 514446
Rabbim yavrularimiza hayirli yazilar yazsin.. isteyenlere de hayirla, saglikla nasip etsin..
bu arada gamze cok sekersin ya.. insana hayatinda senin gibi bir dost mutlaka lazim
damla geçmiş olsun, meleğine acil şifalar diliyorum, tez zamanda kavuşun inşallah
moon kuzuna maşallah canımmelek bunlar
ekoyu sormuşsunuz kızlar,bizim drun 3. ay rutin muayenesinde vardı eko
2 farklı doktora gidiyoruz kalbinde bir sıkıntı duymamışlardı
ama ekoda kalbinde delik çıktı maalesef
ilk duyduğumda korkunç geldi ama hem kalp hem çocuk dru zamanla kapanacağını söyledi
bebeklerin %70inde olurmuş
6 aylıkken tekrar eko çekilecek,o zamana kapanmış olmasını umuyoruz, kapanmadıysa da sürekli takip ettirecez
kalp doktoru kapanacak gibi duruyor, kapanmayacakları zaten anlıyoruz artık dedi
inşallah dedikleri gibi olur, beklemedeyiz
çabuk yorulması, az kilo alması bu yüzdenmiş
dua larınıza bizi de ekleyin olur mu kızlar
çoğu bebekde olduğunu duymuştum canım korkma diyemicem annesin biz ne desek evham yapıcaksın haklısın. allah sana bağışlasın evladını. dua edicem onun için
damla geçmiş olsun, meleğine acil şifalar diliyorum, tez zamanda kavuşun inşallah
moon kuzuna maşallah canımmelek bunlar
ekoyu sormuşsunuz kızlar,bizim drun 3. ay rutin muayenesinde vardı eko
2 farklı doktora gidiyoruz kalbinde bir sıkıntı duymamışlardı
ama ekoda kalbinde delik çıktı maalesef
ilk duyduğumda korkunç geldi ama hem kalp hem çocuk dru zamanla kapanacağını söyledi
bebeklerin %70inde olurmuş
6 aylıkken tekrar eko çekilecek,o zamana kapanmış olmasını umuyoruz, kapanmadıysa da sürekli takip ettirecez
kalp doktoru kapanacak gibi duruyor, kapanmayacakları zaten anlıyoruz artık dedi
inşallah dedikleri gibi olur, beklemedeyiz
çabuk yorulması, az kilo alması bu yüzdenmiş
dua larınıza bizi de ekleyin olur mu kızlar
çok bebekte olduğunu biliyorum
kafaya takmıyorum şimdilik
ben de düzeleceğini umuyorum düzelecek de allahın izniyle
rabbim korusun meleklerimizi
sağol kuzum biliyorum evet kapanacakferdam inan sıkıntılı bir durum değil gerçekten.. doktor da söylemiş zaten..
o delik kapanıyor.. sakın üzülme..
geçmiş olsun demek doğru mu bilmiyorum,çünkü hastalık falan değil bu,çok sık rastlanan bir durum ve kendi kendine geçiyor..
seni seviyorummm amma oğlunu daha çokkkk
aslında pek soğukkanlı değilimdir ama herşeyi kafaya takmamaya çalışıyorumsen gerçekten çok bilinçli ve soğuk kanlı bi annesin çok iyi bi annesin...
kuzey çok şanslı
caaanım
sağol kuzum biliyorum evet kapanacak
oğlum seni tanısa o da seni çok severdi eminim
seni severdi ama kızını daha çok sevecek
aslında pek soğukkanlı değilimdir ama herşeyi kafaya takmamaya çalışıyorum
düzeleceğine inanıyorum, netten de baktım çok kişide varmış
iyi canım nası olsun ağrılarla baş etmecenabıyon beya
benim ikizsin sen biliyosun dimi,tipler aynu
nası gidiyo bakiim
sağol kuzum biliyorum evet kapanacak
oğlum seni tanısa o da seni çok severdi eminim
seni severdi ama kızını daha çok sevecek
aslında pek soğukkanlı değilimdir ama herşeyi kafaya takmamaya çalışıyorum
düzeleceğine inanıyorum, netten de baktım çok kişide varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?