Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım çok geçmiş olsun :26:
bazen bu doktorların işgüzarlıklarına akıl erdiremiyorum gerçekten
en kısa zamanda bebişinde gelir inşallah eve :26::26::26:

Da,mlaaaaaaaa dogurdun mu.....

anlattım canım neler yaşadığımı ama inan bu sadece özeti geçmek bilmeyen bi 14 saatti şimdide geçmek bilmeyen günler yaşıyoruz hastaneden haber geldi kızımın sarılığı tekrarlamış ve ışık tedavisine yeniden başlamışlar ama dün yanına girdiğimde kucağıma aldım antibiyotik kokuyordu yani tedaviye cevap veriyor artık atıyor enfeksiyonu vücuttan kan kültürü almışlar dün 2-3 gün içinde çıkarmış sonucu sarılık içinde bugün yeniden kan almışlar iki tahlilin sonucuna göre karar verilecek yatıp yatmayacağına daha hastanede öyle zor ki anlatamam size ciğerim ağrıyor içim paramparça

şimdi süt sağmak için çıkmam lazım hastaneye gideceğim görüşürüz

Damlammmm benımde cıgerımı parcaladın sımdı rabbım sıfasını versın yavrumuzun sakın umutsuz dusunme hersey cok ıyı olacak ah o drlarında neyse bısıy demıcem ben ya

Damlammmm benımde cıgerımı parcaladın sımdı rabbım sıfasını versın yavrumuzun sakın umutsuz dusunme hersey cok ıyı olacak ah o drlarında neyse bısıy demıcem ben ya....

gene olacak,elbet denk gelecek canım ya..
bak lovely pisicik hiç beklemediği bir zamanda gebe kaldı..maşalah onlara..
yap sen yapacağın herşeyi.. şu preesed jeli araştırsana gg'den bir..
Canım benim darısı başına inşalalh seninde bebişin hiç beklemediğin anda süpriz yumurtadan çıkar gibi cee desin annesine
İnşallah Allah en kısa zamanda nasip edecek sanada ve çok güzel bir anne olacaksın canım arkadaşım
güaydın kuzucuklar
3te dra gidicez kalp ekosu çekilcek oğlum
inşallah bişey çıkmaz
İnşallah birşey çıkmaz dualarım sen ve bebişinle

Canım mahşalalh kızına çok tatlı olmuş nasılda hızlı büyüyorlar kuzucuklar

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah bebişin en kısa zamanda evine gelecek mis kokusu dolacak evine dualarımız bebişinle onu orada bırakıp eve gelmek çok zor olmalı ama korkma çok uzun kalmayacak bebeişin orada

canımm benim çok geçmiş olsunrabbim küçük meleğinde sanada güç kuvvet ersin

içim acıdı yazdıklarını okurken sen bunları yaşıyosun ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAHA EMANET OLUN
iyi haberlerii bekliyoruz canım

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin bebeğine
dualrımız sizinle kokma canım sağlıkla gelecek kuzun evine inşallahhhh

Merhaba güzel arkadaşlarım 1 haftadır okadar yoğunuzki gelen gidenden başımızı alamıyoruz uykusuzluk diz boyu bebişim uslu ve uyuyan bir çocuk olmasına rağmen eşimin akrabaları sağolsun mahvettiler bizi ya . heralde 40güne kadar böyle sürcek Allahtan annem gelmiş yoksa ben mahvolurdum. Neyse rabbim kolaylık versin inşallah geçicek….

Fırsat bulmuşken doğum hikayemi acık anlatayım size saat 5 gibi suyum geldi tabi ben gene günüm gelmediği için idrar sanıyordum sonra ped koydum gene geldi anneme gösterdim suyun olabilir dedi , aradan 1 saat geçti hafif kanlı sümüksü akıntı geldi , bende heyecan başladı .dr bana demişti nişandan sonra 2 gün sonra bile doğum olabilir diye o yüzden ben hiç doğum yapıcam diye düşünmüyorum rahatım ağrı yok. Annemle konuşuyoruz anneme dedim anne bu gerçek sancı nasıl bişi annemde dedi : tam belinden girer karnın altında toplanır dedi der demez aha dedim öyle bir ağrım oldu sonra yarımsaat sonra gene aynı ağrı , sonra banyoya girdim hemen çıktım , eşimi çağırdım işten, sonra ağrılar 15 dakkaya düştü ve hissedilir şekilde ağrılardı , sonra çantaları aldık hastaneye gittik , muayeneye girdim hemen 4 -5cm açılma yatış yapın, dediler saat 20,00 di.sonra nstye bağladılar ağrılar arttı , sonra hızlandırmak için çeyrek şişe serum verdiler suni sancı.sonra sancılar coştu ayrıntıya girmeyim.sonra 10 cm açılma hadi doğumhaneye dediler 22,15 te oğlumu kucağıma aldım Allahın izniyle, doğum sancıları gerçekten zor ama kucağınıza alınca kokusunu çekince gerçekten muhteşem bir şey .rabbim tüm herkese yaşatsın. Dualarım dada vardınız isim olarakta saydım ve isteyen herkese nasip et dedim.arada gelirim şu yoğunluğum geçsin .
İşte oğluşum teyzeleri maşallah oğluma

canım hayırlı evlat olsun. saglıkla büyüt inş. benimki kucağımda nazlanıyor emmek için pek yazamıyorum. tebrikler cnım

damlacım allah şifa versin inşallah bebişine kavuş bir an önce

sağlıkla büyüsün inşallah canımmm ne güzelde uyuyorrr
kocaman maşallahhhh diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah herkse nasip etsin inşallahhhhhhh

moon bebeğin harikaaa maşallah allah bağışlasın çok tatlı

damlacım içim parçalandı allah tez zamanda şifasını versin kuzunun sana bağışlasın

kızlar bu arada bugün kontrolümüz vardı ilk kez nts ye girdik. ben hemen başladım ama ama ultrasona almıcakmısınız kilosunu nasıl öğrenicem diye haftaya öğreneceksin dedi. beni doğru doğumhaneye yönlendirdi ay kapısı bile korkunçtu yaaa titreye titreye girdim. ntsye bağladılar ebe soluna yat dedi yattım 15 dakka sonra geldi karnımı iki eliyle tutup bi salladı napıyosun ya diye bağırmışım

hareket etsin diye sallıyorum dedi bende dedimki ee öyle hareket etmez bu çocuk soluma değil sağıma yatmam lazım baştan sölesene . sağıma yattım başladı hareketlenmeye

meğer herkesin çocuğu sola yatınca hareketleniyomuş benim kızım cins yaa ama herşeyimiz normal çok şükür

selam kizlar

ozce sunu soyleyeyeim gittigimiz yer kesinlikle bebegin sagligiyla ilgili birsey demiyor.. o konuyu tamamen doktoruma birakiyor.. sadece cinsiyet tespiti yapmaya calisti.. bizim amacimiz cinsiyeti ogrenmek degildi aslinda biliyorsunuz .. neyse..

biz esimle kadinin bilemeyecegini dusunuyorduk.. burda tr deki kadar o konuda basarili degiller.. veeeee... kizimiz olacakmis ama biz yine de temkinli davraniyoruz tabiiki bunlar beceremeyebilirler.. yine de en iyisi doktorda baktiktan sonra artik.. ama ben erkek bekliodum cok sasirdim diyebilirim .. Sagligi yerindedir insaallah bebegimizin..

Rabbim saglik versin gerisi hic onemli degil.. yarin da dr randevumuz.. insaallah bebeklerimize Rabbim saglik, hayir versin.. baska derdimiz yok.. bana da su psikolojimden kurtulabilmem icin tez zamanda bir sekine yagdirsin ne diyim.. Rabbim isteyen arkadaslara da hayirla, saglikla nasip etsin.. bende haberler boyle..

simdi kahvaltimi yapayim bi yandan da gecmise dalayim

al şu jeli elibesesim.. erteleme bence.. tüm silahlarını kuşan..
bak ztar 2 sefer de bununla tutturdu bebeği..
belki sende de olur..
hayırlısı..

sende denemiştin dimi?
yok anacım bi türlü tuturamıyoruz doğru aleti edevatıı çözemedim ben bu işi..

ztar ya ben onu denicem de biraz pahalı gibime geldi..
Sen nerden kaça aldın peki bilgi verebilirmisin?
bu ay olmazs bi daha ki ay almaya karar vereyim bariii

için rahatlamıştır umarım çok sevindim bi kızımız daha oluyor. erkek olsaydı çoktan pipisini göstermişti bu haftada canım tabi allah bilir. tekrar hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…