Ay bu ruzgar delırtcek benı ya oyun halısını 2 depıklıyo sonra aglıyo poffff
aksam yımegıme basladım sukurler olsun malzemeler hazır ruzgar sakınleyınce tamamdır yemek olayı
ferda not düştüm bak son mesajıma
kafa gidik hepten benim yeminle
ferda not düştüm bak son mesajıma
kafa gidik hepten benim yeminle
hehehe
bir erkeği 10 kişi sever 1 kişi alır
bakale bi tipime
tam kaynana oldum
azını yirim, kızını dört gözle bekliyorumm
yok ben demedim onu ben korkma bebeğim olucağını bilsem 100 defa daha çektiririm hiç kokulucak bişey değil bak anlatıyorumcnm geçmişi okuyip geliyorum hep bugün bu konu hakkaında o kadar çok konuştumki yanlış hatırlamıyorsa
ped fln götür demiştin yoksa başka bişeymiydi?
meg bu şarlıya bayılırım
hehehe
bir erkeği 10 kişi sever 1 kişi alır
bakale bi tipime
tam kaynana oldum
azını yirim, kızını dört gözle bekliyorumm
prensesim meg doğmamış kızını kertmiş,gel bizde olmayan kızımızla oğlumuzu beşik kertmesi yapalım
bak rahim filmi hikayemi anlattım seni rahatlatmak için bu seferde görmezsen pataklarım heeprensesim meg doğmamış kızını kertmiş,gel bizde olmayan kızımızla oğlumuzu beşik kertmesi yapalım
yok ben demedim onu ben korkma bebeğim olucağını bilsem 100 defa daha çektiririm hiç kokulucak bişey değil bak anlatıyorum
jinekoloik muayene gibi düşün ilaç veriyorlar öyle yanma filan yok o ilaç verilirken bi dolgunluk hissediyorsun rahimde kendini kasma o arada rahat bırak ilaç kolay yayılsın hemencik bitsin ben ilk biraz kastım kendimi dr.um rahat bırak kendini ilaç yayılsın dedi hemen bıraktım
ben biraz hassas olduğum için duygulandım orda doğum yapıyor olmayı tercih ederdim bu aklıma gelince gözlerimden yaş süzüldü ama inan ki sadece duygulandığım içindi çünki film bitmişti dr.um geldi elimi sıktı üzülme olucak bak temiz dedi çekilirken görüyordu çünkü ekrandan hatta bende baktım
ben öyle biraz uzandım hemen kalkmadım yani insan etkileniyor nede olsa kendimi toparladım 5dk. ka sonra kalktım üzerimi çıkartmıştım onlar bi elbise vermişti çamaşırıma ped koydum yürüye yürüye çıktım eşime sorun yokmuş dedim sıkı sıkı sarılıp evime geldim arada biraz zaman geçti gaz sancısı gibi bi ağrı oldu hemen ağrı kesici içtim ve devamında dr.un verdiği antibiyotiğe devam ettim 3 gün hepsi bu hiiiç korkma sakinleştiriciye filan hiç gerek yok bence ama ağrı kesici içsen baştan iyi olur benim kanamam filan olmadı 1 pedi doldurmayacak kadar ilaç aktı
ben acıbademde çektirdim özel sigortm var karşılamıyor ama indirimli 400 e çektiler bilgin olsun çokta memnunum orası herzaman ilgili zaten
offf al benden de o kadar
yıldırdı bugün yine beni
okuyorum yazamıyorum
kolik cdsi ile uyuttum
2 dk oturtmuyo beni ya sürekli gez gez belim koptu
megim sağol kuzum
ildacım msjını okuyunca çok duygulandım cidden
allah evlatlarımızı analı babalı büyütebilmeyi nasip etsin inşallah
eminecim eşine de çok büyük geçmiş olsun canım
inşallah bir an önce sağlığına tamamen kavuşur
ve benim hala yemeğim yok
oğlum dizimde uyudu
bırakırsam uyanacak diye korkumdan kıpırdayamıyorum
Şşşttttt kodadı gelın2 sen benım oglumun uvey kızını ne dıye kertıyon hemen bızden kız almak kolay degel oyleeeeee vvırmez oglummmmm uvey kızcesını
bi an tutamadım kendimi valla kızlar napiimmm
yaş olmuş 30 koca kadın olmuşum elinmde bebeğimmm koydu fena
neyse...
ferda oğlunu yerim yerrr
meg valla güldürdün kız beni altın senindir
komşularıma bayılıyoruım yaaa
kap kap yemek getirdiler yine
teyze var bitane o b,i saat bktı kızıma duş aldım ben
bana bırak git istediğin yere diyo 6 çocuk doğurmuş eşimin küçüklüğünü bile biliyo
ferde bende kolikle uyutuyorum
hatta şuan sol kolum uyuştu resmen yetreki uyanmasın
dün üst komşuma çıktık benim kız çok ağlayınca ee malum apart.da 4 bebe var
onlar bööle bebek hamağı almışlarrr benimkini içine koyduk ananda sustu
bugün e bebek mağazasından ona benzer bişi alıcaz ama eşim bu kız birazcık büyüyünce tepinir düşüer diyoo yaaa
bide benim kız 4,600 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?