Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu asermelerle cinsiyetleirn bir iliskisi var mi bilmiyorum ama ben de portakal, ayva, tursu istiyorum.
kime desem oglu olan aaa ben de portakal aserdim diyor
ya da ayva aserdim
gerci belli seyelr vardir mideyi rahatlatan onlari yemek istiyoruz belki salatalik gibi ayva gibi

Canım inşlalah bitecek iyi geçecek çabucak iyileşecek
Banada herşey çok kötü kokuyor hastaneye giderken yakın olduğu için yürüyerek gidiyorum dükkanların önünden geçerken midem mahfoluyor.
Yok kızzz çiroz olmadım 58 ile hamile kaldım 56 yım şuan

bence kilon az değil canım
ben de 168 boy 53 kiloydum hamile kaldığımda
ama normalde 51 kiloyumdur o zaman almıştım
49 olduğum zamanlar da vardı
şimdi 59 kiloyum o ayrı

Evet boyun 1.70 se 55 e kadar çık iyidir.Hatta diyetisyenin dediği gibi 60 bile olsan iyi
Canım ama portakal ve turşu mideni ekşitebilir.Birde doğruluk payı varmı bilmiyorum ama annem hamileliğinde hep turşu suyu çekmiş canı içmiş abim hiç meme emmemiş dr. sütün acımış demiş turşu suyundan.

bence ilk 3 ay yediklerinle alakası yok
çünkü az da olsa bulantı oluyor
bulantıyı dindiren şeyler belli
kimse ilk 3 ay tatlı yemiyor kolay kolay

cnm adetliyim bitiminde hsg çektircem gidişat böyle bende

bence kilon az değil canım
ben de 168 boy 53 kiloydum hamile kaldığımda
ama normalde 51 kiloyumdur o zaman almıştım
49 olduğum zamanlar da vardı
şimdi 59 kiloyum o ayrı

evt cnm pufyimde 51 ile başlamıştı,oflu 48 ile yani herkes gebelikte alıyor bende kendimi böyle avutuyorum
bana kalsa çok sorun değilde gebelikte bulantıdan kilo verince kötü oluyor enerjim kalmıyo

bence ilk 3 ay yediklerinle alakası yok
çünkü az da olsa bulantı oluyor
bulantıyı dindiren şeyler belli
kimse ilk 3 ay tatlı yemiyor kolay kolay

Bende hamile kaldığımdan beri ilk defa çikolata yedim hiç tatlı şeyler çekmiyor canım daha doğrusu hiçbirşey çekmiyor.
Meyve beni çok rahatlatıyor.

korkuyonmu korkma hiç acımıyo sen gitmeden agfrı kesicini ic bide ben pasifloron diye cok hafifi bitkisel bi sakınlestirici surup içmistinm kendimi kasmayım diye ole gittim ve cok rahat gecti.

dogrudur
tatli dusuncesi bile bulandiyor cunku
bakalim sonra neler olacak
cok uzun surmez umarim

Canım bundan sonra daha kötü olmaz giderek azalır benim o haftalarda en kötü günlerimdi şuan çok şükür giderek azalıyor iştahım açılmasada bulantım çok azaldı.Ben o haftada bulantıdan yatıyordum ayağa bile kalkamıyordum.Çok bulanıp çıkaracak kadar kötü olursan soda biraz rahatlatıyor ama dr. adanış çünkü yüksek tansiyon varsa zararlıymış soda benim dr. dedi.

Son düzenleme:
korkuyonmu korkma hiç acımıyo sen gitmeden agfrı kesicini ic bide ben pasifloron diye cok hafifi bitkisel bi sakınlestirici surup içmistinm kendimi kasmayım diye ole gittim ve cok rahat gecti.

başta çok tırsmıştım ama şimdi son engel olarak bakınca daha kolay olcak
voltaren benzeri bi ağrı kesici içiceksin dedi doktor,aslında bende öyle bi rahatlatıcı içsem fena olmaz hani

başta çok tırsmıştım ama şimdi son engel olarak bakınca daha kolay olcak
voltaren benzeri bi ağrı kesici içiceksin dedi doktor,aslında bende öyle bi rahatlatıcı içsem fena olmaz hani

Korkma ağrı azda olsa oluyor ama uzun sürmüyor ilaç verilince dağılırken en fazla 5 dk bir kasılma gibi ağrı oluyor rahimde ama 5 dk da geçiyor masadan kalktığında hiçbişey olmamış gibi oluyor.Amöa içeri verilen ilaç ayağa kalkınca hemen geri akıyor ve bende azıcıkta bir kanama ile geri gelmişti ilaç bilemedim kalkınca bacağıma süzüldü azıcık.Yanında ped ve peçete bulundur masadan kalkmadan peçeteyi eline hazırla kalkar kalmaz altına tutarsın sonrada pedi koy mutlaka ilaç hafif hafif geri akmaya devam edecek

Bende çıkıyorum gece gelirim yine azıcık uzanayım bugün bulantı ilacını içmedim midem yoklamaya başladı

süt sağma makinesine aldığım saklama kapları tek kullanımlıkmış
çok fena gıcık oldum
5 tane kaba 37 lira vermiş oldum yaaaa
5 günde çöp olcak

süt sağma makinesine aldığım saklama kapları tek kullanımlıkmış
çok fena gıcık oldum
5 tane kaba 37 lira vermiş oldum yaaaa
5 günde çöp olcak

Haydaaa gerçekten kötümüş öle olmasıı bari az ucuz olaydı neyseee dötünüü deviripp uyuyann prensesee değerrr çokk şekerdii yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…