kızlar ben hamilelik boyunca içtim çayımı ama açık tabi
kahveyi de starbucksun kafeinsin kahvesinden içtim
hiçbişeyden eksik kalmadım yani
benim de bulantyılarım bitince tek canımın istediği ayva ve turşuydu
öyle aşmıştım ki ayvaya limon sıkıp tuzlayıp yiyodum
tadı harika oluyor valla bence deneyim
saatlerdir uyumayıp uyutmaya çalışınca ağlayan ve tepemden inmeyen oğluma kolik cdsini açıp salladım 2 dkda uyudu
ben şokta tabi
az uyusa bari de dinlensem ben de biraz
yarın için sünnet çantamızı hazırladım
3-4 ve 4+ numara bezlerden
beden benden zıbınlar koydum
bol bol da oyuncak tabi
hayırlısıyla bi bitseydi
Canım inşlalah bitecek iyi geçecek çabucak iyileşecekkızlar ben hamilelik boyunca içtim çayımı ama açık tabi
kahveyi de starbucksun kafeinsin kahvesinden içtim
hiçbişeyden eksik kalmadım yani
benim de bulantyılarım bitince tek canımın istediği ayva ve turşuydu
öyle aşmıştım ki ayvaya limon sıkıp tuzlayıp yiyodum
tadı harika oluyor valla bence deneyim
saatlerdir uyumayıp uyutmaya çalışınca ağlayan ve tepemden inmeyen oğluma kolik cdsini açıp salladım 2 dkda uyudu
ben şokta tabi
az uyusa bari de dinlensem ben de biraz
yarın için sünnet çantamızı hazırladım
3-4 ve 4+ numara bezlerden
beden benden zıbınlar koydum
bol bol da oyuncak tabi
hayırlısıyla bi bitseydi
Banada herşey çok kötü kokuyor hastaneye giderken yakın olduğu için yürüyerek gidiyorum dükkanların önünden geçerken midem mahfoluyor.aynennnn
dun eksi 1 kg gorunce uzuldum bile
cunku yiyemiyorum hicbir sey istemiyor canim
hersey kokuyor beni kou yapiyor
hepsi de 10. hafta icinde basladi neyseki erkenden baslamadi ama dilerim kisa zamanda gecer gec baslayip uzun sure surerse bir de
Yok kızzz çiroz olmadımheheheytttttttttttttt klak kıs usenme yap da yi o zaman hehe oh oh bebrgi koymak kolaymı rahme hadı bakalım bogazla ugrasın azcıkde
yok anam bu megan iyice çiroz bişi oldu herhal mıdesi bulana kusa kusa
ay türk kahvesi erkegede cok iyi geliyomus spermlerin hareketlililigini arttırıyomus. sen ne yaptın bu arada tedaviyi bıraktınmı ne durumdasın.
cnm boyum 1.70 diyetisyene kalsa 60 olmam gerek ama kadın doğumcu 55 yeter zaten gebeliktede alcan diyo
aslında benim derdim kilodan çok güçlü bir bünye böyle ufacık şeyde dagılmak istemiyorum
önemli olan sağlıklı olmak
kızlar birde biz ben kendi adımla giriyorum foto flnda paylaşıyorum şimdi ben ifşa mı oldum
facem fln yokki hem kim ne yapsın beni niye takip etsin ki
Evet boyun 1.70 se 55 e kadar çık iyidir.Hatta diyetisyenin dediği gibi 60 bile olsan iyicnm boyum 1.70 diyetisyene kalsa 60 olmam gerek ama kadın doğumcu 55 yeter zaten gebeliktede alcan diyo
aslında benim derdim kilodan çok güçlü bir bünye böyle ufacık şeyde dagılmak istemiyorum
önemli olan sağlıklı olmak
kızlar birde biz ben kendi adımla giriyorum foto flnda paylaşıyorum şimdi ben ifşa mı oldum
facem fln yokki hem kim ne yapsın beni niye takip etsin ki
Canım ama portakal ve turşu mideni ekşitebilir.Birde doğruluk payı varmı bilmiyorum ama annem hamileliğinde hep turşu suyu çekmiş canı içmiş abim hiç meme emmemiş dr. sütün acımış demiş turşu suyundan.bu asermelerle cinsiyetleirn bir iliskisi var mi bilmiyorum ama ben de portakal, ayva, tursu istiyorum.
kime desem oglu olan aaa ben de portakal aserdim diyor
ya da ayva aserdim
gerci belli seyelr vardir mideyi rahatlatan onlari yemek istiyoruz belki salatalik gibi ayva gibi
bu asermelerle cinsiyetleirn bir iliskisi var mi bilmiyorum ama ben de portakal, ayva, tursu istiyorum.
kime desem oglu olan aaa ben de portakal aserdim diyor
ya da ayva aserdim
gerci belli seyelr vardir mideyi rahatlatan onlari yemek istiyoruz belki salatalik gibi ayva gibi
bence ilk 3 ay yediklerinle alakası yok
çünkü az da olsa bulantı oluyor
bulantıyı dindiren şeyler belli
kimse ilk 3 ay tatlı yemiyor kolay kolay
heheheytttttttttttttt klak kıs usenme yap da yi o zaman hehe oh oh bebrgi koymak kolaymı rahme hadı bakalım bogazla ugrasın azcıkde
yok anam bu megan iyice çiroz bişi oldu herhal mıdesi bulana kusa kusa
ay türk kahvesi erkegede cok iyi geliyomus spermlerin hareketlililigini arttırıyomus. sen ne yaptın bu arada tedaviyi bıraktınmı ne durumdasın.
bence kilon az değil canım
ben de 168 boy 53 kiloydum hamile kaldığımda
ama normalde 51 kiloyumdur o zaman almıştım
49 olduğum zamanlar da vardı
şimdi 59 kiloyum o ayrı
bence ilk 3 ay yediklerinle alakası yok
çünkü az da olsa bulantı oluyor
bulantıyı dindiren şeyler belli
kimse ilk 3 ay tatlı yemiyor kolay kolay
cnm adetliyim bitiminde hsg çektircem gidişat böyle bende
evt cnm pufyimde 51 ile başlamıştı,oflu 48 ile yani herkes gebelikte alıyor bende kendimi böyle avutuyorum
bana kalsa çok sorun değilde gebelikte bulantıdan kilo verince kötü oluyor enerjim kalmıyo
dogrudur
tatli dusuncesi bile bulandiyor cunku
bakalim sonra neler olacak
cok uzun surmez umarim
gamze sana özelden bişi sordum cano ya bi bakıp yazarsan sevinirim.
kıslar optüm herbirinizi ayrı ayrı kendinize iyi bakın
korkuyonmu korkma hiç acımıyo sen gitmeden agfrı kesicini ic bide ben pasifloron diye cok hafifi bitkisel bi sakınlestirici surup içmistinm kendimi kasmayım diye ole gittim ve cok rahat gecti.
başta çok tırsmıştım ama şimdi son engel olarak bakınca daha kolay olcak
voltaren benzeri bi ağrı kesici içiceksin dedi doktor,aslında bende öyle bi rahatlatıcı içsem fena olmaz hani
süt sağma makinesine aldığım saklama kapları tek kullanımlıkmış
çok fena gıcık oldum
5 tane kaba 37 lira vermiş oldum yaaaa
5 günde çöp olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?