günaydın kızlarrrrr
Eki Görüntüle 524561
ilda canım kızına bundan alabilirsn bence hem kendi kendine sallanıyor ve pilliymiş bende bundan almıyı düşünüyorum
BRIGHT STARTS Comfort & Harmony 6931
günaydın kızçelerimmm
akşam huniler takılmış
ben de rüyamda takmıştım hunimi
şu hamilelikte rüya olayı dert valla
sürekli bir karmaşa görüyorum
özlediğim şeyleri görüyorum
neyse
ferda kuzey nasıl
nasıl geçti operasyon
didem geçmiş olsun
tırstımmmmmmm
eminem ilk sene zor olacak
ama bir alıştı mı tamam
eğer bir sene iradeli olursanız bir daha sorun yaşamazsın
yoksa bir okul hayatı aynı sahneler yaşanır
ilda çok mu yoruluyor insan ya
ben de tek olcam
nasıl olcak acaba
Gunaydınnnn oglumun bu mıyrı mıyırları benı kahrettı artık yaaa uyu be cocuk uyu dıye yakasına yapısasım var
ıldammmm hulyanın ekledıgı cok ıyıymıs ana kuagıda olur sallarrsın oturduk yerde
slıng bende x belt var ferdada halka senın tarıf ettıgın sey meı taıtunıko dan bak canım kapıda odeme fılanda var
huzurum kızcenın hazırlıkları bıtmıs benımde kıyafetler cok az gelmıstı gozume sımdı dolabın ustune bıde sıfonyer almayı planlıyorum alma bısey artık ıhtıyacına gore alırsın kızcenın elınde kalmasın bosuna
huzurummmmgünaydın kızçelerimmm
akşam huniler takılmış
ben de rüyamda takmıştım hunimi
şu hamilelikte rüya olayı dert valla
sürekli bir karmaşa görüyorum
özlediğim şeyleri görüyorum
neyse
ferda kuzey nasıl
nasıl geçti operasyon
didem geçmiş olsun
tırstımmmmmmm
eminem ilk sene zor olacak
ama bir alıştı mı tamam
eğer bir sene iradeli olursanız bir daha sorun yaşamazsın
yoksa bir okul hayatı aynı sahneler yaşanır
ilda çok mu yoruluyor insan ya
ben de tek olcam
nasıl olcak acaba
bu arada sen niye hic gecelere uyumuyon kiz sasiriom ha ben tr de millet derin uykulardayken dolaniyom buralarda sen takiliosun bi.. deniz hanimin marifetimi
günaydın diyim bi de kendi kendime tam olsun
bana yomu günaydınn hep kendine diyonnn
emineee
rüyamda hep seninle konuşuyodum sanırım
bi skıntı yok demi?
sözleirme nasıl nereden başlayacağımı inanki bilemiyorum kızlar buraya gelmek gelmekmek arasında aylardır gidip geliyorum cesaretimi toplayamıyorum halada tplamış değilim ama sizlere bir özür borcum varrr amacım olanlardan sonra yalnız kaldığımdan buraya gelmek değil yapamamda zaten birşeyolamış gibi gelemem aranıza ama bir özür borcum var bunu yapmadığım sürecede vicdanım rahat etmeyecek dilerim beni affedebilirsiniz ben olanlardan dolayı kenime çok kızıyorum ama geçen günler geri gelmiyor malesef hepinizden utanarak çok özürdiliyorum
rüyan hayır olsun inşallah didemim :26:
valla sıkıntı bitmiyo canım yaa anlatarak sizi sıkmak istemiyorum herkes huzurlu bir şekilde birşeyler paylaşıyo bunu bozmak istemiyorum :26:
çok şükür kötü birşey yok ama bu sıralar yine karmaşaığız
aldınızmı mr sonucunu
pazartesi alıcaz canım inşallah iyi çıkarda eşime bir moral olur çok kafaya takıyo üzüyo kendini piskolojisi bozuldu iyice geçen babasına bağırıp çağırmış sonrada pişman oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?