Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah iyidir canım elinde değildir takmamak :26:

evet elinde değil malesef akşam baya bir konuştum ama oda istemiyo bukadar sıkıntı yapmayı ama dediğim gibi elinde dğil
3 ayda saçları döküldü seyreldi kafya takmaktan rabbim beterinden korusun inşallah

evet elinde değil malesef akşam baya bir konuştum ama oda istemiyo bukadar sıkıntı yapmayı ama dediğim gibi elinde dğil
3 ayda saçları döküldü seyreldi kafya takmaktan rabbim beterinden korusun inşallah

psikolojik destek alsa aslında faydalı olabilir
amin canım

sanada geçmiş olsun
deniz iyi geliyo diye biliyorum sinüzüte:26:
gerçi deniz senin evinin içindeydi değilmi

Günaydınnnn gençlerr
Eminem herşey güzel olucak inşallah temiz çıkıcak mr yürekten diliyorum canım
Didooo kızın mı dirsekledi seni yoksa

Kızlarr hepinizee selamm ayy sabahtan beri öldüm öldüm dirildimm sağlık ocağına gittim kan aldırayım hemde tetanoz aşımı olayım dedim ayy salakk hemsşire damarımı bulamadı aayy burdan bişey gelmiyo diyoo bana beni zaten kan tutuyor dedim müsade edin bi hava alayım yoksa bayılcam gözlerim karardı başım dönüyor tansiyonum düştü aşı olmam lazım şimdi aşı yaparsak bayılırsın diyo dedim bırakın gideyim çok fena oldum bırakmıyolarda neyse hepsini yaptırdım işe geldim ama şuna karar verdim ben sezeryanla doğum yaparım ancak normal hayatta yapamam bi kan aldırmadım ya

ben anlamadım kine

yav kızlar bu kız elektrik süpürgesi delisi yaaaa
açtığım an uyuyo
yerim kolik cd sini

nabıyosunuz beya
içim sıkılıyo sebepsiz..
hayırdır inşallah..
birazdan açılırım ama burda sizinleyken

nabıyosunuz beya
içim sıkılıyo sebepsiz..
hayırdır inşallah..
birazdan açılırım ama burda sizinleyken

sende içim sıkılıyo diyosan ben çatlayı ölyim ozaman yaa
hadi o pozitif enerjini ver bize çoookkk ihtiyacım varrr
bencilmiyim nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…