inşallah iyidir canım elinde değildir takmamak :26:
evet elinde değil malesef akşam baya bir konuştum ama oda istemiyo bukadar sıkıntı yapmayı ama dediğim gibi elinde dğil
3 ayda saçları döküldü seyreldi kafya takmaktan rabbim beterinden korusun inşallah
psikolojik destek alsa aslında faydalı olabilir
amin canım
sanada geçmiş olsun
deniz iyi geliyo diye biliyorum sinüzüte:26:
gerçi deniz senin evinin içindeydi değilmi
Günaydınnnn gençlerr
Eminem herşey güzel olucak inşallah temiz çıkıcak mr yürekten diliyorum canım
Didooo kızın mı dirsekledi seni yoksa
Günaydınnnn gençlerr
Eminem herşey güzel olucak inşallah temiz çıkıcak mr yürekten diliyorum canım
Didooo kızın mı dirsekledi seni yoksa
sözleirme nasıl nereden başlayacağımı inanki bilemiyorum kızlar buraya gelmek gelmekmek arasında aylardır gidip geliyorum cesaretimi toplayamıyorum halada tplamış değilim ama sizlere bir özür borcum varrr amacım olanlardan sonra yalnız kaldığımdan buraya gelmek değil yapamamda zaten birşeyolamış gibi gelemem aranıza ama bir özür borcum var bunu yapmadığım sürecede vicdanım rahat etmeyecek dilerim beni affedebilirsiniz ben olanlardan dolayı kenime çok kızıyorum ama geçen günler geri gelmiyor malesef hepinizden utanarak çok özürdiliyorum
uyandırmiim şimdi kendi hastalığım için yazık
Kızlarr hepinizee selamm ayy sabahtan beri öldüm öldüm dirildimm sağlık ocağına gittim kan aldırayım hemde tetanoz aşımı olayım dedim ayy salakk hemsşire damarımı bulamadı aayy burdan bişey gelmiyo diyoo bana beni zaten kan tutuyor dedim müsade edin bi hava alayım yoksa bayılcam gözlerim karardı başım dönüyor tansiyonum düştü aşı olmam lazım şimdi aşı yaparsak bayılırsın diyo dedim bırakın gideyim çok fena oldum bırakmıyolarda neyse hepsini yaptırdım işe geldim ama şuna karar verdim ben sezeryanla doğum yaparım ancak normal hayatta yapamam bi kan aldırmadım ya
miyaba
yapma yaaa :113:yok canım gayet koçişimden yedim dirseği alnımın ortasına
inşallah bitaneminşallahhh prensesimmmm rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
nabıyosunuz beya
içim sıkılıyo sebepsiz..
hayırdır inşallah..
birazdan açılırım ama burda sizinleyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?