Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

doğru söylüyorsun canım
tüm dolap dolacak sandım sanırım
dün bir tane takım daha aldım
rahatladım

Bugün kocamla kan aldırma olayından yani bayılıp ayılma olayından sonra dedimki doğuma girsene ne eğlenceli olur dedim beraber bayılırız dedim hayırrrrrrrrr dedii

ben drla konuşurum ben kocama değmeden duramıyorum oda yanımda olsun derim dedim dr da zaten değmişin değeceğin kadar be kadın yat aşağı çıkarıom çocuğuu demesinn

senin ona öğreteceğin
masada oturma ve yaptığı işe konsantre olma
bir ödevi bitirmeden oradan kalkmama olacak
cidden bir çocuk için en önemli şey bu
tabi bu aşamalı olacak
her seferinde oturma dakikasını arttır
böylelikle ilerde saatlerce ders çalışabilir duruma gelecek
konsantrasyon problemi yaşamayacak

anne baba olmakta baştan sona her şey sabra bağlı
emek vermek bu işte

Basım catlıyo tek lokma yemedım hıc ıstahım yok ve kocamı oldurmek ıstıyorum artık

Kısın 100 gr bılezık bankadakı 10 bın tl para gıttı ustune kartlar dolu 6 bın kart borcu 4500 tl kredı borcu gelmıs bana yakınıyo ulen bu sene ne kazandın hepsını sana harcadım ben kart kullanmazdım senle evlendım kart kullanmaya basladım dedı bende dedım dondurmacı kolacı bıracı kartı ben mı cektırdım sen cektırdın bıldıgımı duyunca kactı gıttı allahım delırcem ben artık hala aılem demezmı kardesınden paranı al dıyom senı ılgılendırmez evlenmeden once verdım dedı o zaman borcunda benı ılgılendırmez s..tr gıt dedım ne yapacam 900lu hatlara kayıt olup evden para mı kazanacam ona oda aılesıne yedırcek yok artık

aaayyy çıldırdım gülmekten be

Son düzenleme:
gamze

salla gitsin,naparsa yapsın..
senin ve rüzgarın bişeyini eksik etmemek kaydıyla tabi..

gamze

salla gitsin,naparsa yapsın..
senin ve rüzgarın bişeyini eksik etmemek kaydıyla tabi..

kuzum salladım zaten sormadım bıle bugune kadar ama 3 gundur gelıyo gıdıyo aynı tantana ızmıre tasın ruzgarın altınlarını paralarınıda verıcem ev tutmak tasımak ıcınde dedım yokk burda harcıycak anasına babasına yok oyle yagma

hmmmm yok olmaz öyle şey..
sizin nafakanızdan yedirmeyecek..
sen kendin bozdur,tut evi.. yani yanında ol..
önceden teslim etme eline bence de..

hmmmm yok olmaz öyle şey..
sizin nafakanızdan yedirmeyecek..
sen kendin bozdur,tut evi.. yani yanında ol..
önceden teslim etme eline bence de..

ver demıyo vıcdan yapıyo bılezıklerıde oyle vıcdan yaptıda verdıydım banane vermıyorum bu sefer cocugumun parasınıda dedesıne nenesıne yatıramam bıtmıstır o salaklık
ya sınırımı bozan ufacık cıcugumu bırakıp ıs bulacam dıye yırtınıyom o daha anam babam dıyo s....cacam anasına babasına artık

Gamze boşver söylensin mırıldansın dursun baksın size geçindirsin evini varsa elinde başka paran verme hiç bulsun buluştursunn sen oğlun için kullan varsa elinde salla boşverrr gitsin ailesine yakınsınn

dükkan işi olmalı gene..
şirkete girmek,birinin yanında iş bulmak zor eşin için..
sermaye gerek yani..
sen çalışma daha.. oğlan çok ufak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…