hmmmm yok olmaz öyle şey..
sizin nafakanızdan yedirmeyecek..
sen kendin bozdur,tut evi.. yani yanında ol..
önceden teslim etme eline bence de..
Kısın 100 gr bılezık bankadakı 10 bın tl para gıttı ustune kartlar dolu 6 bın kart borcu 4500 tl kredı borcu gelmıs bana yakınıyo ulen bu sene ne kazandın hepsını sana harcadım ben kart kullanmazdım senle evlendım kart kullanmaya basladım dedı bende dedım dondurmacı kolacı bıracı kartı ben mı cektırdım sen cektırdın bıldıgımı duyunca kactı gıttı allahım delırcem ben artık hala aılem demezmı kardesınden paranı al dıyom senı ılgılendırmez evlenmeden once verdım dedı o zaman borcunda benı ılgılendırmez s..tr gıt dedım ne yapacam 900lu hatlara kayıt olup evden para mı kazanacam ona oda aılesıne yedırcek yok artık
Huzurum bız gecen yaz evlendık evlendım dukkana calısmaya gırdım 15 bıntl kazancımız vardı bu kar bunlarra ek elektrık su odedı dukkanda 7-8 bın tl benım bılezıklerle esya aldık bankadan sen bılırsın post makınasının gunu dolunca alınıyo para onun gunu dolunca cektı parayı yaptı bılezıgı ondan sonra para yok hadı bu kıs gercekten ıs yoktu kazanmadı haklı ama yaz sezonu kazandıgı para nerde bılmıyorum dıyo ya bılıyo aılesı aldı cunku ben dogum yaptım 2 gun dukkanda yoktu o 2 gunun parası bıle yok ortada ama toz kondurmuyo onlara
defne bı sure ruzgara hasret kalacan sanırım
Kızalr uzun süre oturamıyorum diye bugün geçmişi okumadın ferdadan haber varmı?Sünnet nasıl geçmiş kuzey paşamız nasıl?
Ferdanın yazdığı mesajlara baktım ama ama 1ekimden sonrası görünmüyor.
merhaba canım
ferda gelmedi hiç
ben de merak ediyom
ya nasıl ailelere sahibiz anlamıyorum
dün kapı süsü almaya gittik
dükkana bir kadın geldi oğlu ve geliniyle
mevlüt yapacaklarmış
bebiş 1aylık
2500 sırf ev düzenlemesine harcamış kayınvalde
gelini en lüks yerde doğum yaptırtmış
maaşallah tabi
hadi bunlardan geçtim
bizimkiler sırf zarar
sevgi bile vermiyorlar
Lotuscum valla gelmese daha ıyı senın ıcın sımdı bın tane ıs olur sen ıyıce gıcık olursun garantı kızma ama kocanda tam odunmus gercı hemen hemen hepımızınkıı aynı ama ahhh ahh yerıne dusmemısız beeee
hılal sende dra deseydın keske sızın amacınız ne dıye .
Lotuscum valla gelmese daha ıyı senın ıcın sımdı bın tane ıs olur sen ıyıce gıcık olursun garantı kızma ama kocanda tam odunmus gercı hemen hemen hepımızınkıı aynı ama ahhh ahh yerıne dusmemısız beeee
hılal sende dra deseydın keske sızın amacınız ne dıye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?