Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

...
hmmmm yok olmaz öyle şey..
sizin nafakanızdan yedirmeyecek..
sen kendin bozdur,tut evi.. yani yanında ol..
önceden teslim etme eline bence de..

ver demıyo vıcdan yapıyo bılezıklerıde oyle vıcdan yaptıda verdıydım banane vermıyorum bu sefer cocugumun parasınıda dedesıne nenesıne yatıramam bıtmıstır o salaklık
ya sınırımı bozan ufacık cıcugumu bırakıp ıs bulacam dıye yırtınıyom o daha anam babam dıyo s....cacam anasına babasına artık

Ruzgarla yenı kavgamız pasam oturarak emecekmıs nıye tv ızlıcek bı yandanda allam mıllet delıye hasret ben akıllıya

para olayı sıkıntı
cidden insanın ağzının tadını kaçırıyor
bir çözüm bulması lazım
bu dükkan para kazandırmıyor mu

Üzmee kızzz paşayıı veriver memeyii istediği gibi eklesene bi foto rüzgarr aşkıı yaşayalımm burdaa

Huzurum bız gecen yaz evlendık evlendım dukkana calısmaya gırdım 15 bıntl kazancımız vardı bu kar bunlarra ek elektrık su odedı dukkanda 7-8 bın tl benım bılezıklerle esya aldık bankadan sen bılırsın post makınasının gunu dolunca alınıyo para onun gunu dolunca cektı parayı yaptı bılezıgı ondan sonra para yok hadı bu kıs gercekten ıs yoktu kazanmadı haklı ama yaz sezonu kazandıgı para nerde bılmıyorum dıyo ya bılıyo aılesı aldı cunku ben dogum yaptım 2 gun dukkanda yoktu o 2 gunun parası bıle yok ortada ama toz kondurmuyo onlara

defne bı sure ruzgara hasret kalacan sanırım

Herkese merhaba kızlar
dün ölüyordum akşama doğru bir halsizlik çöktü
parmağımı kıpırdatacak halim yok
yatıyorum ama sanki yatak benim sırtımda gibi yorgnum
Kalbim sanki koşmuşum gibi çarpıyor
Nefes almakta zorluk çekiyorum
Ayağa kalkmam imkansız başım dönüyor
Birşeyim var ama tarif edemiyorum
evdekileri başıma topladım ölüyorum ben bişey yapın diye ağlıyorum.
Hastanenin yolunu tutcaktım gece gece
Annem fırçayı atınca kendime geldim.

Neyim var benim diye sızlanıyorum annemde neyin olacak açsın dedi yok ben açdeğilim diye inat ediyorum
Annem yemeği getirdi zorlaya zorlaya yedirince zımba gibi oldum hiçbişeyim kalmadı meğer açmışım

Hiç açlık hissetmiyorum ya yemiyorum yemediğimin farkında bile değilim.

Artık evdekiler diyecek açıkmışsındır yemek saati diye yoksa ben açlığımı bilmiyorum herkesle bir yiyicem mecburi.

Kızalr uzun süre oturamıyorum diye bugün geçmişi okumadın ferdadan haber varmı?Sünnet nasıl geçmiş kuzey paşamız nasıl?

Ferdanın yazdığı mesajlara baktım ama ama 1ekimden sonrası görünmüyor.

ya nasıl ailelere sahibiz anlamıyorum
dün kapı süsü almaya gittik
dükkana bir kadın geldi oğlu ve geliniyle
mevlüt yapacaklarmış
bebiş 1aylık
2500 sırf ev düzenlemesine harcamış kayınvalde
gelini en lüks yerde doğum yaptırtmış
maaşallah tabi
hadi bunlardan geçtim
bizimkiler sırf zarar
sevgi bile vermiyorlar

merhaba canım
ferda gelmedi hiç
ben de merak ediyom

Kızlar ferdaya yazdım sımdı
kuzey dune gore daha ıyıymıs sadece altını degıstırırken huysuzlanıyomus agrı kesıcı verıyomus goruntu kotu dıyo ama ıyılesınce ıyı olacak nede olsa kesık ferdada dun cok aglamıs kuzeyle beraber

Hergece 11de ruzgarı yormak ıcın yatakta debelenıyoruz kocamla evelı gun yıne yataktayız ben sırtustu yatıyom ruzgarıda havaya kaldırdım yuzu bana donuk fossss dedı bı kustu yuzume babası aldı ruzgarı aslan oglum aferın sanaaa kaplanım benım dıyo ben kusmukalrın ıcınde yarıldım kalkamıyorum gulmekten sıldım yuzumu hopaaa yıne oynuyoruz hooppp ruzgar sen bı kere daha bosalt benım yuzume

...................................

Son düzenleme:

ah canım ne güzel demişsin sevgi bile vermiyorlar diye, bizimkiler de öyle. dünden beri çok sinirli ve kırgınım kayınvalideme. kadın zaten birşey yapmadı şimdiye kadar, arada bir arar nasıl gidiyo der o kadar. eksikleriniz var mı der arada söylerim ben gelince alırız bekleyin derdi, hanımım gelicem gelicem diyodu dün arıyor ben biletimi aldım 18inde geliyorum diyo. eksiklerin varsa onları o zaman alırız diyor alla alla deli etti beni, doğumuma 4 gün kala hanfendi gelecek ve ben eksikleri onun keyfi diye alımcak miyim kadındaki kafaya bak yaa, bir ay önce ben ekim başı gelirim evini bir güzel temizletiriz diyodu dün de bana doğuma 4 gün kala geliyorum diyor, ah kendi annem yakınımda olsa onu hiiiiiç kafama takmaycağım ama hamilelik psikolojisinden dolayı de pek alınganım bu aralar ilgi alaka bekliyorum. bunlar yüzünden kesin erken doğuracağım ben.
dün bile eşime dedim evde tek başımayım suyum gelse sancım olsa napcam diye, o da demez mi para bırakayım ben uzkta olursam o an hemen gelemezsem taksi çağırır gidersin diye ooff insanlar ne kadar düşüncesiz ve insafsızlar.
büyük gelinin g.tünden ayrılmıyordu, kendi annesi bile o kadar yanında durmadı. benim anneciğim yurt dışında o 16sında gelebiliyor bizim kaynana ondan bile sonra geliyor... off canım çok sıkıldı yine kızlar, yalnızlık ne zormuş

kızlar ya uyuz oldum aradım doktorumu adetimi söyledim ara demişti cuma günü şimdide pzt si
tekrar ara dedi muhtemel 4-4.30 gibi yapcaz dedi,peki dikkat etmem gereken bişey varmı dedim
diyoki bu sorunun amacı ne?
yani ne olabilir bilmediğim bişey yaptırcam merak ediyorum,ilaçtır odur budur
nasıl bir cvp tır bu bu sorunun amacı ne

Lotuscum valla gelmese daha ıyı senın ıcın sımdı bın tane ıs olur sen ıyıce gıcık olursun garantı kızma ama kocanda tam odunmus gercı hemen hemen hepımızınkıı aynı ama ahhh ahh yerıne dusmemısız beeee

hılal sende dra deseydın keske sızın amacınız ne dıye .

ya adamın tarzı böyle ters yani yada benim kanım ısınmadı
eşime desem tmm yaptırmayalım diycek zaten cnm acıycak diye
korkuyo,alışmam lazım bnm bu doktora ama nasıl

gamzecim ,lotusum,huzuurum bizimkiler çok iyide ne oluyor hem annemler hem kayınvalidemler 1 dediğimi 2 etmezler
hep arayıp sorarlar hatta ben düşük yaptığımda kayınpederim fenalaştı ,herkes hemen geldi başıma ,hatta hergün bizim için dua ediyolarlar hayırlı bi evlat sahibi olabilmemiz için
ama sonuç bende yalnızım yani farklı şehirlerdeyiz yalnızlık gene yanızlık zor yani

evt haklısın canım dün geceden beri bende aynı düşünüyorum, gelmese kafam rahat sinirlerim yıpranmamış olacak. geldiğinde bir de her b.ka karışmaya çalışırsa saç baş girerim herhalde artık. ne kızcam canım odunun önde gideni oldu bu aralar, ilk aylarda çok düşünceli ilgiliydi şimdi şurada kaç günüm kalmış adamn k.ç.nı topluyorum hala, yere düşürdğü birşey almıyor bile benim zor eğildiğimi görüyor halbuki. geçenlerde dedim artık evin küçük şımarık oğlu değilsin baba olacaksın kendine gel adam ol dedim iki gün idare etti sonra yine aynı oooff ben napcam bunla yaa

selam kzlar hastane çantamzı hazırladım;

bir hastane çıkışı
bir tulum
bir ince battaniye
bir kalın battaniye
1 önlük
5-6 tane ağız mendili
5-6 tane sırt havlusu
10 tane göbek bağı oyuntulu bebek bezi
yenidoğanlar için ıslak mendil
pişik kremş
göğüs kremi ve göğüs pedi
benim için 3 pijama bir gecelik
2 çift terlik
2 tane hamile kliodu
2 tane emzirme sütyeni
deodorant
makyaj çantam
veee süslü püslü tüylü anı defterimiz

başka bişeye gerek varmı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…