meg ben srekli geliyorum topiğe ama bazen tutuluyorum yazamıyorumof telefon telefon üstüne,yazamadım bi türlü..
aysun ben de 9.0 kullanıyorum..
ama bayıldım seninkinin rengine yaçok doğal..
güle güle kullan canım arkadaşım..
veeeee bi yere de gitmeeeesohbetse zaten sohbet ve herşeyden konuşuyoruz burda..
meg aysunay bende sizin gibi yapcam kosmayacagim adamin pesinden o beni dogum oncesi cok uzdu biraz yoklugumu anlasin o kossun pesimden
meg aysunay bende sizin gibi yapcam kosmayacagim adamin pesinden o beni dogum oncesi cok uzdu biraz yoklugumu anlasin o kossun pesimden
melisaaaa yazmştım ama gene yazayımmm adna çok ama çok sevindimmm geldi sonunda meleğin canım..gunaydın canlar
aysuncum merhaba
saclarin cooook guzelcok canli ve renk de muhtesem gule gule kullan
huzurum tatlı arkadaşım merhaba..
bende sizi çok özlüyorum..
ara sıra girip okuyorum bakıyorum mis kokulu bebişlerinizin fotolarına
seninde günün az kalmışşş inşallah bi avazda doğurursun canım bnm
melisaaaa yazmştım ama gene yazayımmm adna çok ama çok sevindimmm geldi sonunda meleğin canım..
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alasın inşallahhhhhhhhh...
every canım merhaba..
çok teşekkür ederim..
melisaaaa yazmştım ama gene yazayımmm adna çok ama çok sevindimmm geldi sonunda meleğin canım..
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alasın inşallahhhhhhhhh...
every canım merhaba..
çok teşekkür ederim..
bu arada kendimde bi değişiklik yapayım dedim aldım kolestondan iki renk boya boyadım..öylesine iki sarı tonu aldım
aynı hürrem rengi gibi oldu kızlarr..pek bi beğendim...saçlarımda uzun güzel oldu sanki
arada değişiklik iyi oluyomuş be ya
cuma pazarına gidiyon demi yenibosnadakikızlar ben kacar bi pazara gidiyim balık alıyım optüm hepinizi
valla çok özledim değişiklik yapmayı
ii yapmışsın missss
cidden çok hoş olmuş
slm kızlar hepinize emineden msj var size yazısını aynen kopyalıyorum buraya
SÖYLE TOPİKTEKİLERE BENİ ÇATLATMASINLARRR unsure MEG AYSUN TANGER HERKES ORDA BENDE SOHBETE DAK-LAMADIĞIM İÇİN ÇATLIYOM BURDA
BUARDA AYSIUNUN SAÇLARINA BAYILDIM smile
slm kızlar ben bu ay klomene başladım 19 unda belli olacak tutup tutmadığı 3 yıllık evliyiz artık beklemek ıstemedıgımız ıcın aşılama yaptırmayı dusunuyoruz ama benım merak ettiğim ben pko luyum ve 112 kiloyum spora basladım inş. vericem zorda olsa kıloluyum ya aşılama tutmama riski yüksekmi benım bildiğim yumurtanın içine aşılıyorlar bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?