Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meg ben srekli geliyorum topiğe ama bazen tutuluyorum yazamıyorum
anlarsın işte canım duygularımı..
ama hep buralardayım senin müjdeni alacağm kendi müjdemi vereceğim daha sizlere..
birlikte sevinip havai fişeğimizi patlatacağız

bu arada çokkk sağol megggg..açık rengi çok seviyorum bendee gözlerim açılıyor ozaman yüzüm gözüm açılıyo gibi geliyo..belki tamamen psikolojik
senin maviş gözlere de sarı çok yakışıyor he
meg aysunay bende sizin gibi yapcam kosmayacagim adamin pesinden o beni dogum oncesi cok uzdu biraz yoklugumu anlasin o kossun pesimden

canım 16 aydır bebek istiyorum ben bunun yaklaşık 11-12 ayı kocamın peşinden koşarak geçti ve stres sıkıntı kendini naza çekmeler,birde eşimde sağlık problemi var odaha da artıyordu falan çok üzülüyordum buda ilişkimizi kötü etkiliyordu..şimdi ne yalan söyleyeyim 3-4 aydr hiç üzerine gitmiyorum bu kez o geliyobu durumda aramızda düzeldi stres gitti...sende öyle deneyebilirsin işe yarıyor denendi test edildi

Son düzenleme:
meg aysunay bende sizin gibi yapcam kosmayacagim adamin pesinden o beni dogum oncesi cok uzdu biraz yoklugumu anlasin o kossun pesimden

hmmm fena bu adamlar fenaaaa
koşma sende bizim gibi evet.. onlar koşsunlar peşimizden

sağolasın canım benim
arasıra gel de mutlu et bizi

çok sevindimm çooooooookkkkk sevindimm kaktüsümmmm
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım benim

saol bı denem canım benim bende diyorum megim görmedi herhalde darısı herkesin basına insallah cok zor bi surecti beklemek ne zaman gercekten takmadım o zaman geldi bebişim. canım benim seninkide tez zamanda gelir insallah.

benim sacımdada rofle varsı once platın yapmaya calıstım beceremedim sonra kumra yaptım su an kendi sac rengime cok yakın iyiki ole yapmısım bi ara kızıla takmıstımya iyiki yapmamısım dipler cıkınca cok fena duruyo 9 ay o sekilde dolanmaz boyatırdım mecburen.

valla çok özledim değişiklik yapmayı
ii yapmışsın missss

slm kızlar hepinize emineden msj var size yazısını aynen kopyalıyorum buraya

SÖYLE TOPİKTEKİLERE BENİ ÇATLATMASINLARRR unsure MEG AYSUN TANGER HERKES ORDA BENDE SOHBETE DAK-LAMADIĞIM İÇİN ÇATLIYOM BURDA

BUARDA AYSIUNUN SAÇLARINA BAYILDIM smile

slm kızlar ben bu ay klomene başladım 19 unda belli olacak tutup tutmadığı 3 yıllık evliyiz artık beklemek ıstemedıgımız ıcın aşılama yaptırmayı dusunuyoruz ama benım merak ettiğim ben pko luyum ve 112 kiloyum spora basladım inş. vericem zorda olsa kıloluyum ya aşılama tutmama riski yüksekmi benım bildiğim yumurtanın içine aşılıyorlar bilgi verirmisiniz

kızlar ben kacar bi pazara gidiyim balık alıyım optüm hepinizi
cuma pazarına gidiyon demi yenibosnadaki
bu arada canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

sağlık ocağına gittik kontrole
1 ayda yarım kilo anca almış benim cadı
sütümde iyice azaldı zaten fenalardayım
çok sinirim bozuldu

birden çıkmak zorundak kaldım ama çabucak yetiştim

valla çok özledim değişiklik yapmayı
ii yapmışsın missss

cidden çok hoş olmuş

evet canm bende ne zamandır bi değişiklik istiyordum cidden insanı çok rahatlatıyor..saçlarımı uzatıyorum..seviyorum uzun saçı.

değişiklik insana çok iyi geliyor..şimdi tekrar diyete başladım bi 6-7 kilo verirsem tam olacak

sende yaparsın huzurum zamanı gelince..hele bi bebeğin gelsin

eminem sağol tatlımmmm...
çok özlemişim sizleri daldım kapıdan içer bugün
sende olsan ne güzel olurdu..
öpüyorum canım bnm.

merhaba canım inşallah kavuşursun meleğine..
aşılamada yumurtanın içine değil rahim duvarına bırakılıyor spermler yanı biraz daha mesafeleri azaltılıyor..
yumurtanın içine olan tüp bebek
aşılamayla bebekleri olan arkadaşlarımız oldu inş seninde gelir bebişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…