selamlarr
emine hoşgeldin aramıza
daha seni ziyarete gelecektik he hemen kaldırmışlar yasağı
aysuncum saçına bayıldım canım çok yakışmış
meg eklediğin duvar kağıtlarına bayıldım
inşallah kendi evim olursa düşnürüm böyle şeyler
hoşş buldukkk ferdaaammmselamlarr
emine hoşgeldin aramıza
daha seni ziyarete gelecektik he hemen kaldırmışlar yasağı
aysuncum saçına bayıldım canım çok yakışmış
meg eklediğin duvar kağıtlarına bayıldım
inşallah kendi evim olursa düşnürüm böyle şeyler
hoşş buldukkk ferdaaammm
kimsecikler ziyaretime gelmediiiiçookkk zorr saatler geçirdimmm çoookkk
bundan sonra akkıllı olun yeni damdan çıktımm ona gere heeeeeeeeeeee
hoşş buldukkk ferdaaammm
kimsecikler ziyaretime gelmediiiiçookkk zorr saatler geçirdimmm çoookkk
bundan sonra akkıllı olun yeni damdan çıktımm ona gere heeeeeeeeeeee
efett sabıkalıyımm bennnHoşgeldiin canımm geçmiş olsun sabıkalı oldun şimdi senden korkulur
heeeyyy uleeyynnnn eminemin dönüşü mıhtışem olduu beyaaaaa
ferdam
o 3 boyutlu duvar kağıdı 5mkare ve 40 lira..
koçtaşta da var..
Herkese merabaaaa:80::80::80:
Aysuuuunn saçlarına bayıldım çatladım patladım ortadan ikiye ayrıldım:84::84::84::84::84:
Bende saçımı boyamayı özledimmmmmm
off ekleyemiyorum meggg..
evdeydim okula geldim ya burda çok az çekiyorr..sürekli düşüyorum netten ekleyebilirim sanmıştım..
eve gidince ekleyeyim olur mu?? zevkli kızlarsınız siz bana yardımcı olursunuz:13:
eşimle ben farklı tarz seviyoruz anlaşamıyoruz
bu arada kızlar ferdam,emineem çok sağolun saçlarımı beğenmenize çok sevidimm
time to lunch for us
see you soonbyeee now
time to lunch for us
see you soonbyeee now
CANIM hosgeldin özledim seni görmüşler yaziyim dedim saclara bayıldım güle güle kullan bende hep role yaptırıyordum platin cok severim sarıyı ama bebis düşününce kendi rengine. Boyarmistim iki sene önce :))))) tabi ikizler burcuyum dayanamam öle sürekli rutin seylere baktım olacağı yok bebisin gittim gene sarı oldum o ay hamile kalmıştım demekmiş benim sia sarı istiyomus diye gülmüştük çünkü ben cok sınır oluyorum böle dipler çıkıyor ya simsiyah diye mana buldum heraldeki basıma geldi ama nasip şimdide tatlı bı kahve kullanıyorum sarılarım uçlarda balyan gibi kaldı. Ama seni gördüm icim hop hop etti valla güle güle kullan ben maymun istahliyim sanırım ya hop boyanırım hop kestiririm anlık kararlar veriyorum ruh Halim karışık mı ne hiç karışık olucak bı durumdada değilim ama((((( cok özledim seni güle güle otur yeni evinde güzel günler görün ins öpüyorum cok satışın bomba :))))
CANIM hosgeldin özledim seni görmüşler yaziyim dedim saclara bayıldım güle güle kullan bende hep role yaptırıyordum platin cok severim sarıyı ama bebis düşününce kendi rengine. Boyarmistim iki sene önce :))))) tabi ikizler burcuyum dayanamam öle sürekli rutin seylere baktım olacağı yok bebisin gittim gene sarı oldum o ay hamile kalmıştım demekmiş benim sia sarı istiyomus diye gülmüştük çünkü ben cok sınır oluyorum böle dipler çıkıyor ya simsiyah diye mana buldum heraldeki basıma geldi ama nasip şimdide tatlı bı kahve kullanıyorum sarılarım uçlarda balyan gibi kaldı. Ama seni gördüm icim hop hop etti valla güle güle kullan ben maymun istahliyim sanırım ya hop boyanırım hop kestiririm anlık kararlar veriyorum ruh Halim karışık mı ne hiç karışık olucak bı durumdada değilim ama((((( cok özledim seni güle güle otur yeni evinde güzel günler görün ins öpüyorum cok satışın bomba :))))
Bende çok beğendim hatta bayıldım çatladım görmüyorsunn mahşallah rengi süper tutmuş bende istiyorummm kıskandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?