Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selamlarr
emine hoşgeldin aramıza
daha seni ziyarete gelecektik he hemen kaldırmışlar yasağı
aysuncum saçına bayıldım canım çok yakışmış
meg eklediğin duvar kağıtlarına bayıldım
inşallah kendi evim olursa düşnürüm böyle şeyler

ferdam

o 3 boyutlu duvar kağıdı 5mkare ve 40 lira..
koçtaşta da var..

hoşş buldukkk ferdaaammm
kimsecikler ziyaretime gelmediiii çookkk zorr saatler geçirdimmm çoookkk
bundan sonra akkıllı olun yeni damdan çıktımm ona gere heeeeeeeeeeee

Herkese merabaaaa:80::80::80:

Aysuuuunn saçlarına bayıldım çatladım patladım ortadan ikiye ayrıldım:84::84::84::84::84:
Bende saçımı boyamayı özledimmmmmm

hoşş buldukkk ferdaaammm
kimsecikler ziyaretime gelmediiii çookkk zorr saatler geçirdimmm çoookkk
bundan sonra akkıllı olun yeni damdan çıktımm ona gere heeeeeeeeeeee

heeeyyyttt uleeyynnnn eminemin dönüşü mıhtışem olduu beyaaaaa

Son düzenleme:
Saba tümere paris gelmiş konuk kendini öve öve bitiremiyor türk kadınları seni örenk alıyor çok beğeniyor diyor sabada ayy onu kim beğeniyor yaaa iğrenç bir kadınnn

off ekleyemiyorum meggg..
evdeydim okula geldim ya burda çok az çekiyorr..sürekli düşüyorum netten ekleyebilirim sanmıştım..
eve gidince ekleyeyim olur mu?? zevkli kızlarsınız siz bana yardımcı olursunuz:13:
eşimle ben farklı tarz seviyoruz anlaşamıyoruz

bu arada kızlar ferdam,emineem çok sağolun saçlarımı beğenmenize çok sevidimm

Herkese merabaaaa:80::80::80:

Aysuuuunn saçlarına bayıldım çatladım patladım ortadan ikiye ayrıldım:84::84::84::84::84:
Bende saçımı boyamayı özledimmmmmm

canımmmmm çok teşekkür ederim..
seneden seneye geliyolar bana işte boyuyorum

time to lunch for us
see you soon byeee now

Bende çok beğendim hatta bayıldım çatladım görmüyorsunn mahşallah rengi süper tutmuş bende istiyorummm kıskandımmm

CANIM hosgeldin özledim seni görmüşler yaziyim dedim saclara bayıldım güle güle kullan bende hep role yaptırıyordum platin cok severim sarıyı ama bebis düşününce kendi rengine. Boyarmistim iki sene önce :))))) tabi ikizler burcuyum dayanamam öle sürekli rutin seylere baktım olacağı yok bebisin gittim gene sarı oldum o ay hamile kalmıştım demekmiş benim sia sarı istiyomus diye gülmüştük çünkü ben cok sınır oluyorum böle dipler çıkıyor ya simsiyah diye mana buldum heraldeki basıma geldi ama nasip şimdide tatlı bı kahve kullanıyorum sarılarım uçlarda balyan gibi kaldı. Ama seni gördüm icim hop hop etti valla güle güle kullan ben maymun istahliyim sanırım ya hop boyanırım hop kestiririm anlık kararlar veriyorum ruh Halim karışık mı ne hiç karışık olucak bı durumdada değilim ama ((((( cok özledim seni güle güle otur yeni evinde güzel günler görün ins öpüyorum cok satışın bomba :))))

Hoşgeldin canımmm bende senin gibiyim aynı renk ve modelle uzun süre idare edemiyorum hep bi acaba boyasammı acaba kestirsemmi gibi maymun iştahlıyım.

hoşgeldin ozimm
bende yine saçımı boyucam ama cesaret edemiyorum:44:
tarçın bakır aldım kaç haftadır duruyo evde ama bayramda artık iyide olsa kötüde olsa boyucam galiba

Bende çok beğendim hatta bayıldım çatladım görmüyorsunn mahşallah rengi süper tutmuş bende istiyorummm kıskandımmm

kıyamammm meganımmm hele bir bebişin gelsin boyatırsın canımmmmmmmmm....eminim sen her halinle güzelsinn..
güzel gebiş

ozimmmm canımm bende sizi çok özlemişim arada geliyorlar bana böyle yalnızlaşıyorum sadece okuyorum yazmyorum..
kendi içime dönüyorum...
ama sizi görünce konuşunca öyle iyi geldi ki banaaa..
hiç bir topik burası gibi değil..insan komşuluktan çkmış kendi evine gelmiş gibi hissediyor vallahi

ben çok boyamıyorum canm seneden seneye ama baya bunalmıştm bu değişiklik çok iyi geldi banaa...
çok teşekkürler ozim
bu arada senin fotonu gördüm ben amma güzel gacısın ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…