yarın sabah %90 sezeryana giricem inanırmısın hala soruyolar daha doğurmadın mı diye
bu arada hala sancım yok öküz gibiyim maşallah
amin canım sezeryan olacak zaten ben gamzeye haber veririm...özlem dogum ne zmn inş.saglıkla sıhhatle bir çırpıda dogurursun cnm
sezeryan mi olcaktı?
bız ona fırtlatamayan gebe dıyoruz
galiba eminem yaa çok tırsıyorum:18::18:hoşgeldin özlemmiimmmyarın doğurucanmı sen şimdiii
teyzesi foto istiyooo
inşallah canım darısı başına.. dualarınızı eksin etmeyinyrn demek özlem çok heyecanlımısın ben bile heyecanlandım dualarımız seninle
yarın 3 kişi olcaksınız müthiş bişey şimdiden hayırlı olsun
al bendende okadar evimi temzledim bugün dip köşe girdim anam aramış duymamışım babamıda almış cıkmış gelmişler bişey oldu şekerim çıkmasın diye kesin bana söylemiyo diyetemizlik yaparken görünce aklını yitirdi kadın sadece belim agrıyo benim birde bebiş orasını burasını cıkartıyo karnım sertleşiyo tam heyecanlanıyorum ümitleniyorum derken ne sancı ne bişi pazartesi bnde gidiyorum büyük ihtimal banada sezeryan der ...suni sancı ile neden baslatamıyomuş dogumu bnm bildiğim sancı yoksa acılma yoksa gün geçtiyse suni sancı ile baslatılabiliyo
amin canım sezeryan olacak zaten ben gamzeye haber veririm...
aynen öküz gibiyim yaa 6 aylık hamileyken daha çok ağrım vardı seni kardeşime anlattım telefonu ona vericem ulaşabilirsin
galiba eminem yaa çok tırsıyorum:18::18:
amin canım dua edin bana.. gerçekten çok korkuyorum:18:
selam kızlar
sizinle sohbet etmeyi ve sizi çok ama çok özledim
inşallah canım darısı başına.. dualarınızı eksin etmeyin
hiç ağrım yok canım suni sancı tutmaz kendi ağrın yoksa açılma yapmaz boşuna çok çekersin dedi dr. e bişey biliyodur heralde
aynı hayali ben de kurmuştum biliyo musunhadi hayırlı canım sağlıkla al kucagına bebişini darısı basıma insallah agrım falan olmaz pazartesi kontrolde acılman 6 cm falan der sonrada pırtlatırım yavruceylanımışimdiden allah nazarlardan saklasın bebişini
özlemcim yarın doğuruyorsun heee
çok heyecanlı ya
aynı hayali ben de kurmuştum biliyo musunnişan gelmeden açılma olmuyo bence
evet hemde ürkütücü
sağlıklı olacak mı kendi kendine nefes alabilecekmi kime benziyo kafamda 40 tane tilki dolaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?