Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yrn demek özlem çok heyecanlımısın ben bile heyecanlandım dualarımız seninle
yarın 3 kişi olcaksınız müthiş bişey şimdiden hayırlı olsun

yarın sabah %90 sezeryana giricem inanırmısın hala soruyolar daha doğurmadın mı diye

bu arada hala sancım yok öküz gibiyim maşallah

al bendende okadar evimi temzledim bugün dip köşe girdim anam aramış duymamışım babamıda almış cıkmış gelmişler bişey oldu şekerim çıkmasın diye kesin bana söylemiyo diye temizlik yaparken görünce aklını yitirdi kadın sadece belim agrıyo benim birde bebiş orasını burasını cıkartıyo karnım sertleşiyo tam heyecanlanıyorum ümitleniyorum derken ne sancı ne bişi pazartesi bnde gidiyorum büyük ihtimal banada sezeryan der ...suni sancı ile neden baslatamıyomuş dogumu bnm bildiğim sancı yoksa acılma yoksa gün geçtiyse suni sancı ile baslatılabiliyo

özlem dogum ne zmn inş.saglıkla sıhhatle bir çırpıda dogurursun cnm
sezeryan mi olcaktı?
amin canım sezeryan olacak zaten ben gamzeye haber veririm...
bız ona fırtlatamayan gebe dıyoruz
aynen öküz gibiyim yaa 6 aylık hamileyken daha çok ağrım vardı seni kardeşime anlattım telefonu ona vericem ulaşabilirsin
hoşgeldin özlemmiimmm yarın doğurucanmı sen şimdiii

teyzesi foto istiyooo
galiba eminem yaa çok tırsıyorum:18::18:

özüm,
Allah yardımcın olsun bitanem
Sağlıkla gelsin zillimiz inşallah

yrn demek özlem çok heyecanlımısın ben bile heyecanlandım dualarımız seninle
yarın 3 kişi olcaksınız müthiş bişey şimdiden hayırlı olsun
inşallah canım darısı başına.. dualarınızı eksin etmeyin

hiç ağrım yok canım suni sancı tutmaz kendi ağrın yoksa açılma yapmaz boşuna çok çekersin dedi dr. e bişey biliyodur heralde

canım benim inşallah yarın sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın rabbim kolay doğumlar nasip etsinnn

hadi hayırlı canım sağlıkla al kucagına bebişini darısı basıma insallah agrım falan olmaz pazartesi kontrolde acılman 6 cm falan der sonrada pırtlatırım yavruceylanımı şimdiden allah nazarlardan saklasın bebişini

aynı hayali ben de kurmuştum biliyo musun nişan gelmeden açılma olmuyo bence
özlemcim yarın doğuruyorsun heee
çok heyecanlı ya

evet hemde ürkütücü
sağlıklı olacak mı kendi kendine nefes alabilecekmi kime benziyo kafamda 40 tane tilki dolaşıyo

Selam kizlar naber,

ayyy özlemmmmm ´bende diyorum bu avatar nerden tanidik geliyor sismanlik topiginden

Ben bile hamile degilken düsüncesi bile heyecanlandirdi

sen kim bilir nasil heyecanlisin

aynı hayali ben de kurmuştum biliyo musun nişan gelmeden açılma olmuyo bence

evet hemde ürkütücü
sağlıklı olacak mı kendi kendine nefes alabilecekmi kime benziyo kafamda 40 tane tilki dolaşıyo

at o tilkileri kafandan
inş herşey çok güzel olacak
bak ben hop diye girmiştim sezaryene
o daha ürkütücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…