tübe tübeeeee
rumuz bugün beni çatlattın gülmekten gııııı
aydeee bakim benden bu kadar hepinize iyi geceler rabbim herkese gönlünden geçen herneyse versin bu gece sancım olur inşallah sancım olana kadan herifime sarılıp yatam ecük adam artık kanka demeye baslıcakyanlış görmediysem esra erol arkim diyodun artıkın cıkarım esra ablaya 23 yasındayım bi kızım var gendime pehlivan gibi goca kızımada abi olabilecek evi,iyi bir işi olan birini arıyorum derim
aydeee bakim benden bu kadar hepinize iyi geceler rabbim herkese gönlünden geçen herneyse versin bu gece sancım olur inşallah sancım olana kadan herifime sarılıp yatam ecük adam artık kanka demeye baslıcakyanlış görmediysem esra erol arkim diyodun artıkın cıkarım esra ablaya 23 yasındayım bi kızım var gendime pehlivan gibi goca kızımada abi olabilecek evi,iyi bir işi olan birini arıyorum derim
hoşbuldum canım, buralardayım geri sayım başladı 9 günümüz kaldı bizimdeheyecan dorukta bende doğum hikayemi paylaşcam inşallah sizlerle canlar can dostlarım benim
biz iki gündür halvete başladık normal doğum başlasın diye de bana hiç bişi tesir etmiyo anam.... sıcak sulara mı girmedim, zeytinyağlı tampon mu sokmadım
neyse kızlar ben kuranımı okuyup yatayım çok heycanlıyım uyuyabilirsem tabi... dua edin ne olur... sizi seviyorum... iyi geceler
ay yesinler onun ağlaklığını beeeee
kocaman adam oldu bak maşallah
kocaman oldu ya
ama anası gibi gece kuşu
zor bela uyutmuştum uyandı bile
biz iki gündür halvete başladık normal doğum başlasın diye de bana hiç bişi tesir etmiyo anam.... sıcak sulara mı girmedim, zeytinyağlı tampon mu sokmadım
neyse kızlar ben kuranımı okuyup yatayım çok heycanlıyım uyuyabilirsem tabi... dua edin ne olur... sizi seviyorum... iyi geceler
hadi bakalım
en zor kısmı bu sanırım dimi..
kendi uyku planını da bebeğine göre ayarlaman gerek..
ama ortada da alışkanlıklar var :44:
ayol ni var iştem uyuyuverseler,hadi kalk çocuum diyince uyanıverseler
allah sağlık versin,uzun ömürler versin hepsine inşallahhhhhhhhhhhhhh
dün geceden beri özlemi düşünüyordum acaba doğurdumu diye sezeryan olacağını bilmiyordum ..haber verdiğin için sağol gamze.Kızlar ozlem 45 dk sonra dogumdan cıkıyo sezeryanda suan
Kızlar ozlem 45 dk sonra dogumdan cıkıyo sezeryanda suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?