Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya zekiye niye paragöz dedin..
turgutta muayenelerde 90 küsür almıomuydu??

zekiye hiç gitmedim canım duyumlarım öyle diğer doktorlardan farklı ücret alıyor diyorlar hastane içinde özel çalışıyormuş.Turguta ben tüp tedavisine gidiyorum muayne ücreti almıyor toptan atıyor kazığı

ah canım yaaa..
bende bişi anlatım..
eşim işyeri için bi araç almıştı vakti zamanında..
ama araba fena problemli..
dün diorum nekadar masraf yaptınız bu arabaya diorum
5-6 milyar dio.
yyuuuuhh bi tüp bebek parası diorum...

oofffff yerimimi yapıorum nee...

ayy alemsin vallaa.
gece gece güldürdün beni.allahta seni güldürsün..
zeki öyle farklı alıo..ama ii doktor oldugunu duyunca vazgeçtik paradan ..
tabi çok olmadıkça...

ya alla alla deme şööle yaa

buraya hamileyiiiimmm diye gelceksinn,o kadar inanıyorumm kiii

Doğru söylersin megim kralıçam,ay teselli edermiş beni kıyamassmış canım benim yarına turp gibi olurum ben merak etme.Senden güzel haber gelsin,hepinizden...ben zaten çok mutlu olurumkiiiii

heheh yok yaf daha dur ihtiyacımız kalmas onlara,zaten benim resmi olarak ilk denememdi bu,illegal yollara başvurmadım değil kocacanı bi kaç kere tongaya düşürdüm ama tutturamadık.1 seneye kadar yolu var yani kendi adıma konuşuyorum senin durumunu bilmeden salladım burda ama ihtiyacın olmayack bence tüp yavruya:13:

Doğru söylersin megim kralıçam,ay teselli edermiş beni kıyamassmış canım benim yarına turp gibi olurum ben merak etme.Senden güzel haber gelsin,hepinizden...ben zaten çok mutlu olurumkiiiii

megin sefiyi seni
olcak olcakk,yola devamm durmak yok..:92:
kıyamam tabe be
ha bu ay,ha öbür ay nolur ki.. kucağımıza alalım da..

Lale devrinin sezon finalini izledim internettende toprak bebeğinin mezarı başında ağladı ben burda ağladım izleyen oldumu

inşallah o aşamalara gelmeden gelir meleklerimiz..ama tüp yaptıran arkadaşlarımıznda allah yardımcısı olsun..
ben daha tüp denemedim canım,doktorlar gerek yok falan diolar ama rabbim bilir yine..
yalnız anlayamadım kusura bakma..
hangi illegal yoldan bahsediosun canım...

1 tane canım..
acıbadem kaan yaptı ,tek gelimiş yumurtayya yaptı hemde..
zeki baya kızdı yazık günah değilmi sana,parana die..tek yumurtaya aşılama yapılmaz demişti...

olaf ne öyle ben 4 aşı yaptırdım hepside tek yumurtaydı aksıne ikiden fazla yumurtaya aşı yapılmaz aşımın birini çetin arık yaptı adını duymuşsundur

meeeeeg batdaşımmmm ne oldu yaptınmı test?

batdaşım hoşgeldinn

test 2 gün önce yapmıştım,gün ortasında..
tek çizgiydi..
ama bugün gelmedi misafirim çok şükür..
yani henüz gelmedi diyim..:18:

sen naaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…