inşallah o aşamalara gelmeden gelir meleklerimiz..ama tüp yaptıran arkadaşlarımıznda allah yardımcısı olsun..
ben daha tüp denemedim canım,doktorlar gerek yok falan diolar ama rabbim bilir yine..
yalnız anlayamadım kusura bakma..
hangi illegal yoldan bahsediosun canım...
hoşgeldiinnn...
ben izlemdim ama bu akşam kelebek ödülleri vardı..
ay ne güldü eşimle yaa..
türk işi oscar olmuş.
peh peh pehh.
rezalet dizboyuydu...
olaf ne öyle ben 4 aşı yaptırdım hepside tek yumurtaydı aksıne ikiden fazla yumurtaya aşı yapılmaz aşımın birini çetin arık yaptı adını duymuşsundur
batdaşım hoşgeldinn
test 2 gün önce yapmıştım,gün ortasında..
tek çizgiydi..
ama bugün gelmedi misafirim çok şükür..
yani henüz gelmedi diyim..:18:
sen naaptın?
Şöyleki biz 3 yıllık evliyiz eşim evdi kariyerdi tatildi evlilik otursundu bi daha kalmasındı beklerkennnn 3 yıl bitti ben istiyordum,serbest serbest bişi olmaz,tehlikeli dönem değil dedim kandırdım adamıhalbuki tam göbeğiydi ama Allah reva görmedi işte tutmadı o zaman işte illegal yol buydu masumane
Şöyleki biz 3 yıllık evliyiz eşim evdi kariyerdi tatildi evlilik otursundu bi daha kalmasındı beklerkennnn 3 yıl bitti ben istiyordum,serbest serbest bişi olmaz,tehlikeli dönem değil dedim kandırdım adamıhalbuki tam göbeğiydi ama Allah reva görmedi işte tutmadı o zaman işte illegal yol buydu masumane
bende bugün yaptım coook silik bir cizgi gördüm sanki. yada psikolojik olarak öyle gördüm bilmiyorum kuşum yaaa
kasıklarımda regl olcak gibi ağrılarım var ama henüz gelen giden yok cok şükür. beklemedeyim bakalım
inşallah görmeyiz kırmzılarııı
yarın tekrar yaparım belki test. zaten birkaç gün geçsin öyle net sonuç verir diyo insanların cogu
Hoşbulduk.....Bende izlememiştim internetten izledim ama o sahne beni bitirdi zaten ağlamaya bahane arıyordum
haaa anladım..
ay bu gece çok feenayım herkesten açıklama istiorum kafa basmıo napım..
ortak noktamız varmış bende 3 yıllık evliyim...
İnşallah doğru görmüşsündür vardır ikinci bir silik çizgi. Ben test yapınca acaba ikinci çizgi varda benmi göremiyorum diye testi açıp içine bakıyorum kırıp parçalıyorum sonrada çöpe
Hoşbuldumnasılsın tatlım
İnşallah doğru görmüşsündür vardır ikinci bir silik çizgi. Ben test yapınca acaba ikinci çizgi varda benmi göremiyorum diye testi açıp içine bakıyorum kırıp parçalıyorum sonrada çöpe
bende yergök aşktayken izlemiştim o tür sahneleri.
hele birde altta ''bebeği nazlı büyüttüm'' die bi türkü vermişlerdi ..
off kopmuştum o an..
bende bugün yaptım coook silik bir cizgi gördüm sanki. yada psikolojik olarak öyle gördüm bilmiyorum kuşum yaaa
kasıklarımda regl olcak gibi ağrılarım var ama henüz gelen giden yok cok şükür. beklemedeyim bakalım
inşallah görmeyiz kırmzılarııı
yarın tekrar yaparım belki test. zaten birkaç gün geçsin öyle net sonuç verir diyo insanların cogu
inşallah canım ya... Allahım hepimize nasip etsin meleklerimizi kucagımıza alacagımız o güzel günleri....
bende testi atmıyorum cogunlukla acaba erkenmi baktım diyorum saatler sonra tekrar bakıyorum.
umarım birkaç gün içinde güzel haberler veririz birbirimizee
AMİN....İnşalah benim kendimden başka herkesten ümidim var ama ben ümitsiz vakayım bu konu üzerine açılan kaç topik eskittim herkes hamile kaldı topikler kapandı bende tık yok
iyi gibiyim yelowcum
sen nasılsın?
lale devrine ağlamışsın.. ben izlemeyi bırakmıştım onu.. laleyi öldürüp,yeşimle yaptılar ya çınarı,saçmaladılar bence..
ama sonuç olarak duyguları bi yerden yakalamış sanırım dizi..
canlarım ben gidip yatayım erken kalkacagım yarın.
öpüyorum hepinizi. belki detaylı tanışmadık ama diger topikten megle tanışıyoruz.
yinede aynı heyecanları yaşayan insanlar olarak birşeyler paylaşmamız cok güzel....
muck muck.. iyi uykulaaaaaaar anacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?