Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Dr ignede 15-16 gun sonra olunur dedi eger olmazsan 3-4 gun gecsin el semsti yani bugun yarin olurum sanirim ama nete bakinca 19 . Gun bile olan var yani net bi bilgimyok

Perim ben klomenden sora adetler şaşıyor diye biliyorum, üzme kendini nolur daha adet olmadığın sürece umut var

bu bebeler canınıza okuyorrr ee ondan sürekli yorgun hissediyorsun elisim
aslında şöyle hafta sonu babalar ilgilense siz de kendinizle ilgilencek vakti bulursunuz hem psikolojik olarakta
çok iyi geliyor insana

perim daha zmn varmışşş ben adet günü test yaptıgım daha önce negatifti 3 gün geçince hayalett çıkmıştı bekleyelim daha

Eki Görüntüle 605629

bi gıdaklamayamadım ben bu ay 13 te oldu sandım sonra 15te şimdi gene aynı

ooooooooooo süperrrr
çatlıyo olabilir canım bugünlerde iyi degerlendirin süper cıkmış
inan ben ovulasyon testlerinde hiç böyle görmedim ama b
bal tarcın yaparken hiç ovulasyon testi yapmamıştım
ama anladım ben çatladıgını
agrı oluyodu hareketler oluyoduuu hadi hayırlısı bide akıntı oluydu bende...

bence işe yaramışşşş
keşke nöbet şekerini de yapsan.......

hoşgeldin, ben sen peri doğu buluşak mı

hoşgeldin, ben sen peri doğu buluşak mı

hoşbulduk canımmmm buluşalım tabiki deee
peri doğu kim onları tanımıyorum sankiiii
ne zaman nerde????
calışıyorum bak ona göre bi zaman söyleyinn
ben size müsait zamanlarımı söyliyim :)) haftaya salı ögleden sonra olabilir mesela...

heh cnm hoşgeldinnnvalla bugün 17.gün gene aynı yumurta en fazla 36 saatte çatlıyor bildiğim bnm 36 saatti geçeli yıl oldu
akıntıya gelince ben eskiden günlük ped kullanıyordum hem dr hem burdakiler kullanma mantar fln yapuyor dediler
ondan beri akıntımı eskisi gibi düzenli kontrol edemiyorum bide ilişki oldugundan akşamları gündüz sürekli bi ıslaklık var artık hangisi bilemiycem:26:bende 2 gün önce agrı hissettim özellikle sol tarafımda
cnm şekeri yapamam ben tırsagım o konularda bişey fln olur valla doktorum beni kıtır kıtır keser sonra

inş.işe yaramıştır cnm tekrar sagol

Yok Hilalcim ben bu micizlerin benim ocin gecerli olduguna inanmiyorum negatif gorup sonra mujdeli haberi almak galan benim icin cok uzay seyler
Test sonuclarin cok guzl ozellikle bu aksami sakin kacirma 16. Gun super 17 de siliklesir artik

Elis ozim yazarsa bana mesaj at lutfen
Gorusuruz kizlar opuyorum

ooooo buluşma yapılcak heee bizde foto isteriz bende gelmeyi çoook isterdim kardeşim orda üni okuyo
onu göndersem bnm yerimekız ne oldugunu şaşırır valla hiç alakası yok evlilik çocuk

Bizim apartmanı yıkakayan ablalar var zırt pırt kapı çalıyorlar su bişey istiyorlar,yumuşak yüzümden cesaret alıp sabahın köründe de kapıyı çalıyorlar artık dün patladım doğu gece 4 ten 6 ya kadar uyanıktı,6 da uyudu 7 de bi daha uyandı 8 de zar zor uyutmuştum ki yarım saat sonra kapı çaldı bi de kalkıp açana kadar ısrarla çalıyor, artık kapıyı nasıl açtıysam kadının yüzü değişti "canım çocuğu rahatsız etmeyelim de sen önemli değilsin" demez mi ne münasebet ben de uykusuzum ben de yorgunum,bi çocuk nasıl zor uyutulur bilmiyor musun dedim.Aidat istiyormuş param yok dedim emek veriyorsun ama ben de bu çocuğu uyutana kadar 2 apartman temizliği kadar enerji harcıyorum çocuk da uyandı sen bana borçlusun dedim bi daha kapımı çalmayın komşuya bırakırım paranızı dedimama çok sinirlendim zaten doğunun düzeni şaştı hem yeme hem uyku dün gün boyu andım onları

elis benim yerine prensesi şöyle bi silkeleermisin
perim ne olur olumsuz düşünme beynini kodalama adet olcam olmıycak diye
sen elinden geleni yap sonrası kısmet
dün 16 cnm bugün 17 olduk ama gene aynı artık hayırlısı diyorum

Ben ikisini de tanıyorum doğu benim oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…