Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ketenhelva bi de sut gelmedigi icin memeyi emmiyolardir
emmedikce de sut azaliyor kisir dongu yani
sag sen sag

haklısın ferdacım süt gelmediği için emmiyorlar beni benim makinem lansinoh şu ikiz olanlardan iki tane sağma aparatı var dün sağmayı denedim bi damla zor geldi sadece elimle göğsümü sıkınca geliyor süt

kızlar geldim degerım tam ıkıye katlamış 45 olmus doktor dusuk gıdıyo ama umut var saglıklı yukselmıs dedı allahım şükürler olsun olucak ıns allah hepınızden razı olsun cumartesı rekrarlıycaz bakalım ıns kuzum sıkı sıkı tutunur bana doktor hamılesın ama düşük riskin yuksek dedı bende gıtmıycek tutunucak kuzum bana dedım inş rabbımın ızniyle olucak

burda kafayı yedikkk kuzummmm yaa ama güzel haberlerle gelmişsin inan çok sevindim
daha da artcak değerin inanıyorum bu bebeiş gelcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar ben çıkmak zorundayım görümceme gitcem bebek sevmeye
öptüm herkesiiiiiiii

çok sevindim canım gözün aydınnn inşallah iyi olacak herşey

SLM kızlar,,ozim tebrik ederim,,inşallah yükselmeye devam edicek değerin,,bebeğin seninle ...

Canım çok sevindim inşallah sana sımsıkı tutunacak annesi sen ona inanki oda sımsıkı tutunsun sanaNormalde beklenmeyen adet günün ne zaman yani şuan tahmni kaç haftalık oluyor acaba diyorum sıksık betahcg baktırmasanda biraz bekleyip direk keseyi görmeyemi gitsen.

Ozim bende seni merak ediyordum
Cok tebrikler cnm allah tamamina erdirsin
Insallah hersey guzel olacak

Canım görümcem sütünü arttırmak için ısırgan otu kaynatıp içmiş onun çok fazlaydı sütü hatta arada sağıp döküyordu denemediysen aklıma geldi yazayım dedim.

canımmmmm çok sevindim hadi hayırlısı bakalım hakkında işşallah bebişin yada bebişlerin sana sımsıkı tutunacak

Kizlar ben bir haftadir gunde 2 ya da 3 tane sigara icmeye basladim kendime cok kiziyorum ama yine de iciyorum bana istedigizi soyleyebilirsiniz ben cok kotu bir anneyim biliyorum

Azram içme nolur pamuk kızına nasıl kötü kokuyordur biliyormusunBen hiç sigara kullanmadım eşim içiyor onun üzerinde bana nasıl kötü geliyor kokusu minicik bebeğe nasıl ağır gelir yakıcağın zaman kızını getir aklına

ozim o kadar sevindimki canim ya gozlerim doldu
tutunacak tabi ya insallaahhhh

ketenhelva hic sut cikmamasi ilginc ama
makina mi sagamiyor acaba yaa
medela super sut cikariyor son damlasina kadar

SLM kızlar,,ozim tebrik ederim,,inşallah yükselmeye devam edicek değerin,,bebeğin seninle ...

çok sevindim canım gözün aydınnn inşallah iyi olacak herşey

Teşekkür ederim canlarım olucak inş rabbimin izniyle meganım bu tup oldugu için aslında deger dusuk ama önemli olan ıkıye katlaması dedı bakalım beklıyıp gorucez dedi normalde 16 aralıktı son sat ama transfer 2 ocaktı bugun 14.gun ınş cumaretesıde hayırlı haberler verırım

Cnm paketi attim cope kirip sonra gittim yine aldim
Kotu kokmasini gectim kizimin kanina da karisiyor bildigim halde yine iciyorum getiriyorum aklima kizimi ama yine iciyorum

Hadi hayirli olsuninsaallah canim..

Yani bu dr lar da iki kat muhabbeti yapiyorlar surekli ama iki kati bile artmasi gerekmiyor degerin. Benim dr um bana %60 lik bir artisin yeterli oldugunu soylemisti.

Gonlunu ferah tut canim..

Son düzenleme:

bilmiyorumki canım normalde gayet güzel sağıyordu ama 1 haftadır tık yok gerçi bu süre içinde bebeklerde emmediler beni hiç ondanmı oldu acaba:26:

Ferdam sağol canım benim inş guzel olucak kotu dusunmuyorum olucak inş
canımmmmm çok sevindim hadi hayırlısı bakalım hakkında işşallah bebişin yada bebişlerin sana sımsıkı tutunacak

Ahcanın benım ahhh bitanesi saglıkla tutunsun ben ına takla atıcam genede agzın bal yesin olur ınş rabbim buyuk

Canım ben inanıyorum yükselecek zaten ikiye katlamış cumartesi gittiğinde çok yükselmiş olacak inşallah

Cnm paketi attim cope kirip sonra gittim yine aldim
Kotu kokmasini gectim kizimin kanina da karisiyor bildigim halde yine iciyorum getiriyorum aklima kizimi ama yine iciyorum

Hem senin hemde bebeginin gencecik, taptaze cigerlerine yazik etme balim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…