Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm

anaaamm ozim kiz iyiki takvim yapmissin daha cok kucukmus sincabin. adet tarihin gectimi bilmiyorum ama ben soyle birsey duymustum asil beta yukselisi adet tarihininin gecikmesinden sonraki donemde oluyormus. ondan once yavas olabilir, her bunye farkli..

sen icini hzuurlu tut arkadasim ve bol duaaa insaallah minik sincaptan hayirli haberler aliriz.

Gülbebek ozlem inssssssssss bu takvimler 9 ay kalır burda rabbimmnmm isteyen herkese sana Hilal'e özleme bebis hasreti çeken herkese karnimdaki melegimle yüreğimin derinliklerinden dua ediyorum bebek hasretiyle içinizi yakmasın saglikla çabucak göndersin meleklerinizi.boyle bebis bekleyenleri gördükçe kendi aci günlerim geliyor aklıma onun nasil bir iç yanması olduğunu bildigim icin.iciniz yanmasın gelecek melekleriniz insssssssssssss.

Canımmmm inşallahhh kuzummm Rabbim tüm isteyenlere nasip etsiiin umarım gelmiştir fakatt sanırım prolaktinim yükseldiii gibi göğüs hassasiyetim çok fazla öyle olduğunda süt hormonum yükselmiş oluyor çok zor bir durum ama şuanda 6 haftalık hamiş olmayı çoook isterdimmmmmmmMeleğini sağlıkla kucağına al inşallah canım benim.

Arkadaşlar merhaba ben 14 haftalık ikiz erkek bebeklere hamileyim.karnımda ara ara batma şeklinde sancı gibi bi his oluşuyor.acaba bu bbeklerin hareketimi yani hareketlenmede nasıl şeyler hissedilir ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim.

Slm kızlar ben geldim ama hemn kaccam çünkü istanbula gidiyoruz aksam hbr geldi tamda bebek mıncıklıyordum
gülbebegim hadi sende müjde ver bize ne güzel olurrr
ozim hep böyle umutlu ol cnm hersey güzel olcak
aksum güzel dilegin sagol bitanem

kızlar ben bi süre gelemem arada cepten bakmaya calısıcam
beni özleyin anacımmmmmm:)

merhaba arkadasim hosgeldin topikimize

bence daha cok erken hissetmen icin ben bebek hareketi oldugunu sanmam. gerci ikiz seninkiler ama bilemedim simdi :26:

herkeste farkli farkli oluyor. kimisi icimde balik yuzyormus gibi diyor, kimisi icinde birsey dalgalanmis gibi diyor, kimisi kelebekler ucusuyor gibi oldu diyor. ben bu sekilde hissetmedim mesela. benimde gobek degiligimin etrafinda seyirme gibiydi. ve ilk etapta hergun hissetmiosun zaten. bende daha sonradan anladim demekki bu bebegimmis diye. ilk bebek olunca emin olamiyorsun zaten, gaz gibi bisey sanabiliyorsun,.

ama bence daha cok erken hissetmen icin. biraz zaman daha bekle sonra kiprasirlar senin minikler ,,

selamm kızlar naber?

nbr kis prensens,,

asil sen napiosun bacim ne var ne yok. haberler coluklu cocuklularda

Son düzenleme:
Cok sevindim
dualarımız seninle

inşallah gamzemm özlendin bileeeeeeee

huzurrrrr kuzucumm canımmm sende özlendinn yani

Cok sevindim
dualarımız seninle
canım çok sağol allah razı olsun hepinizden

Bilmiyorumki ztarım benimkisi tup ya hani gec dollenme sansı yok kardes olduk biz adamla :)) hayırlısı tabi rabbim ol derse olucak adet gunum bugundu canım bakalım ınş cumarteside ıyı sonuclarla donerim:26:

ozimm inş değerlerimn yükselecek ve bebişin seninle olacak gülbebek senden ve tüm bebiş isteyen herkesten en kısa zamanda hayırlı haberler alırız

megim foto istemiştin şimdi yüklemeyi deneyeceğim inş becerebilirim

Canım hayırlı olsun rabbim tamamina erdirsin çok sevindim inşallah dogdugu günleri de yazarız

Muhteşemin topiğinde pargalının helvasının yedim, kınamı yaktım geldim ama kimse yok
gidim uyuyayım bari

gunaydin
kimseciklermyok
uykunuz bol olsun bari

günaydınn
ne uykusu sabah 5 ten beri doğru düzgün uyumadım
eşimin başı ağrıdı yine sabaha kadar uyumamış ben sabah 5 de farkettim başını ellerinin arasına almışdizlerini karnına doğru çekmiş yüz üstü duruyodu
kızım benimle yattı bu gecede o saate kadar farkedemedim
akşam grip belirtisi vardı üşütme tutuyodu sonra baş ağrıısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…