hepinizi cok sevıyorum once rabbımın ıznıyle sonrada sızın dualarınızla nasıp ettı rabbım ıns sonuda ıyı olucak ınanıyorum rabbım bu kez nasıp edıcek azcık nazlana nazlana gelıyo kuzum ama olucak ına dua etmekten baska bısey gelmıyo elımden ıyıkı varsınız canımsınız bıraz çizelgemizi erken yaptık ama sans getırsın ıns :))))deger az bılıyorum ama ıkıye katlaması yeterlimi dıye dusunmek ıstemıyorum kuzum benımle hıssedıyorum ıns devam eder dualarınızı esırgemeyın canlarım bızden sizi cokkkk sevıyoruz cokkkk
Hamiş olsam 6 haftalık olcakmıştııııı şaşırdımmAllahım inşallah bebek vardır inşallah bu sefer regl yerine bebek gelir:Amiiinnn...N e güzel durdunn sen orda anneemmmmmmmmmm sıyırmış olmalıyımmm
Duygum nerde yaa merak ettimmm:44:
Canımmmm inşallahhh kuzummm Rabbim tüm isteyenlere nasip etsiiin umarım gelmiştir fakatt sanırım prolaktinim yükseldiii gibi göğüs hassasiyetim çok fazla öyle olduğunda süt hormonum yükselmiş oluyor çok zor bir durum ama şuanda 6 haftalık hamiş olmayı çoook isterdimmmmmmmGülbebek ozlem inssssssssss bu takvimler 9 ay kalır burda rabbimmnmm isteyen herkese sana Hilal'e özleme bebis hasreti çeken herkese karnimdaki melegimle yüreğimin derinliklerinden dua ediyorum bebek hasretiyle içinizi yakmasın saglikla çabucak göndersin meleklerinizi.boyle bebis bekleyenleri gördükçe kendi aci günlerim geliyor aklıma onun nasil bir iç yanması olduğunu bildigim icin.iciniz yanmasın gelecek melekleriniz insssssssssssss.
gülbebekim işşallah sendeolucaksınn umarım ozim uğurlu gelir ayağını sürür
Arkadaşlar merhaba ben 14 haftalık ikiz erkek bebeklere hamileyim.karnımda ara ara batma şeklinde sancı gibi bi his oluşuyor.acaba bu bbeklerin hareketimi yani hareketlenmede nasıl şeyler hissedilir ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim.
selamm kızlar naber?
Cok sevindimkızlar geldim degerım tam ıkıye katlamış 45 olmus doktor dusuk gıdıyo ama umut var saglıklı yukselmıs dedı allahım şükürler olsun olucak ıns allah hepınızden razı olsun cumartesı rekrarlıycaz bakalım ıns kuzum sıkı sıkı tutunur bana doktor hamılesın ama düşük riskin yuksek dedı bende gıtmıycek tutunucak kuzum bana dedım inş rabbımın ızniyle olucak
Cok sevindim
dualarımız seninle
anaaamm ozim kiz iyiki takvim yapmissin daha cok kucukmus sincabin. adet tarihin gectimi bilmiyorum ama ben soyle birsey duymustum asil beta yukselisi adet tarihininin gecikmesinden sonraki donemde oluyormus. ondan once yavas olabilir, her bunye farkli..
sen icini hzuurlu tut arkadasim ve bol duaaa insaallah minik sincaptan hayirli haberler aliriz.
inşallah gamzemm özlendin bileeeeeeee
huzurrrrr kuzucumm canımmm sende özlendinn yani
kızlar geldim degerım tam ıkıye katlamış 45 olmus doktor dusuk gıdıyo ama umut var saglıklı yukselmıs dedı allahım şükürler olsun olucak ıns allah hepınızden razı olsun cumartesı rekrarlıycaz bakalım ıns kuzum sıkı sıkı tutunur bana doktor hamılesın ama düşük riskin yuksek dedı bende gıtmıycek tutunucak kuzum bana dedım inş rabbımın ızniyle olucak
gunaydin
kimseciklermyok
uykunuz bol olsun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?